Με το που πήρε το ποτό του χρεώθηκε 4 φάουλ.
Αυτο σκεφτομουν σημερα, κωλος τυχαιως, αλλα απο την αναποδη. Λεγαμε δηλαδη πως τους ψηλους τους εκανε μαγκες ο Σπανουλης -και ειναι η πραγματικοτητα- αλλα απο την αλλη, τοσο ο Χαινς οσο και οι Χαντερ-Ντανστον συνεχισαν στο ιδιο υψηλο επιπεδο οπως οταν επαιζαν σε εμας.
Δεν νομιζω πως θα εχει προβλημα ο Μιλουτινοφ, ειναι ο καλυτερος σεντερ στην διοργανωση αυτη τη στιγμη.
Απο την αλλη, το θετικο για εμας ειναι πως πλεον τα πραγματα δεν κρινονται τοσο απο τους ψηλους. Καθοριστικοι ειναι οι γκαρντ, οποτε η απουσια του Μιλουτινοφ μπορει να μασκαρευτει.
Δεν το παω στο "οσα δεν φτανει η αλεπου", απλα επειδη το οικονομικο ειναι περιορισμενο, καλυτερα τα λεφτα του Μιλουτινοφ να τα δωσεις για γκαρντ. Επισης οσο εχω δει τον Ελις μου φαινεται εξαιρετικος. Εχει αθλητικα προσοντα, εχει υψος και ειναι καλος σε επιθεση και αμυνα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Με το που πήρε το ποτό του χρεώθηκε 4 φάουλ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Cypress (12-07-22), giovanni#10 (18-06-22), Josimar (18-06-22)
Bookmarks