Ενώ ο ζέλας δεν ειχε παίκτη να τον ματσάρει, δεν καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε. Λαθος του προπονητή αυτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλός, ο μόνος που προσπάθησε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ενώ ο ζέλας δεν ειχε παίκτη να τον ματσάρει, δεν καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε. Λαθος του προπονητή αυτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (11-11-17)
Κακή βραδιά. Γενικά ήταν μια κακή βραδιά για σχεδόν όλους...
There is a Dude in town
Βασικα δε ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ο τυπος ο Μιλουτοφ παιζει μονος του σε ολα τα ματς ακομα και του πρωταθληματος.
Τον τελικό νικητή στον αγώνα του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα τον ξέραμε από το... τζάμπολ, με το γεγονός ότι τα Τρίκαλα παρατάχθηκαν με 7 παίκτες να κάνει ακόμα πιο απλά τα πράγματα. Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να δείξει ότι δεν πήρε αψήφιστα το παιχνίδι, πραγματοποιώντας βάσει αριθμών την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στη νίκη των "ερυθρόλευκων" με 98-73.
Ο Σέρβος σέντερ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, κάνοντας τέσσερα ρεκόρ καριέρας στον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του σε πόντους, ριμπάουντ, κλεψίματα και ranking!
Συγκεκριμένα, o Σέρβος σέντερ είχε 20 πόντους με 9/10 δίποντα, 2/2 βολές, 18 ριμπάουντ (11 αμυντικά, 7 επιθετικά), 2 ασίστ, 5 κλεψίματα και 46 μονάδες στο σύστημα ranking (!) σε 24 λεπτά και 39 δευτερόλετπα συμμετοχής.
Αξιζει πάντως να αναφερθεί ότι οι 46 βαθμοί που συγκέντρωσε ο Μιλουτίνοφ δεν αποτελούν ρεκόρ για την φετινή Stoiximan.gr Basket League, αφού το σχετικό ρεκόρ ανήκει στον Στεφάν Μούντι, που είχε συγκεντρώσει 47 βαθμούς, επίσης κόντρα στα Τρίκαλα, την 11η αγωνιστική.
Πηγή sport24
-Επαιξε καλα ο μιλουτινοφ;
-Μονο καλα; Τρι-καλα!
The Dude (14-02-18)
Στο Nba ο Μιλουτινοφ;;; Μπράβο για τον παίκτη, κριμα για εμας.
Διαβασα οτι αν ολοκληρωθει η μεταγραφη αυτη θα μας αποφερει 1.000.000.
Σκατα....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ε βέβαια, να μη βγουνε ειδήσεις ότι τάχα έφυγε ο παίκτης, ενόψει πλέιοφς;
Αυτό που έχει γίνει είναι ότι άλλαξε μάνατζερ. Αυτό.
Να σας πω το εξής που ξέρω για τον Μιλουτίνοφ. Ο τύπος έχει ένα θεματάκι με τη μέση. Μόνον αν δυναμώσει τη μέση και ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, θα πάει νουβουά. Φέτος πάντως, είναι με μια ώρα φυσικοθεραπεία μετά απόκάθε αγώνα.
There is a Dude in town
BrazHlias (09-04-18), Red&White-Nick-7 (09-04-18)
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου μιλου. Προσέφερες πολλά άλλα ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.
Το κακό για εμάς είναι ότι χάνουμε μια βασική μας μονάδα ενόψει πλέι οφ. Κρίμα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Επειδή την έχασα λιγο τη μπάλα που ακριβώς βγήκε πως φέυγει ο Μιλου τώρα;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Οχι ρε τύπε κι εσύ... άραξε, χαλαρά... για καλοκαίρι μιλάνε οι ερδες. Θα πάρουν τα παπάρια μου σε ασημένιο δίσκο.
There is a Dude in town
drizzt (10-04-18)
Aπαραδεκτος. Φοβισμενος τελειως, ατολμος, δεν μπορουσε να παρει ουτε ενα σουτ. Φταιει και το τεχνικο τιμ βεβαια, που ολη τη χρονια τον χαιδευει, ακομα και οταν βρισκεται κατω απο το καλαθι με κοντο αντιπαλο και αυτος επιλεγει να πασαρει εξω.
Απορω γιατι το κανει αυτο. Σιγουρα δεν ειναι ο υπερπαικταρας, τον οποιο μας διαφημιζαν οι διαφοροι Διαμαντοπουλοι το καλοκαιρι, αλλα δεν εχει δα και τοσο κακη τεχνικη.
Αυτό που έχω να πω για τον Μιλουτίνοφ είναι ότι προσωπικά βαρέθηκα κάθε χρόνο να υπάρχει η εκδοχή του NBA. Το αν κάνει ή δεν κάνει, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Όμως έτσι δεν γίνεται να χτιστεί σωστά μια ομάδα. Πέρυσι λέγαμε ότι θέλουμε έναν καλό δίπλα στον Μίλου. Φέτος παίζει να μείνουμε χωρίς 5άρια έτσι όπως το πάει κι ο ΜακΛίν. Με Μπόγρη βασικό 5άρι θα μείνουμε
Εν πάση περιπτώσει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πάει άλλο το θέμα με τους Spurs κάθε χρόνο. Είναι 23 χρονών. Που ξέρουμε? Αυτοί μπορεί να τον θελήσουν στα 27 ή 28? Αυτή η δουλειά θα γίνεται?
Και το αστείο είναι ότι όταν βρίσκεται σε φόρμα όλο και πληθαίνουν οι φήμες για NBA, ενώ όταν είναι ντεφορμέ δεν πολυνοιαζόμαστε κιόλας. Κούραση. Αυτό βγάζει η συγκεκριμένη περίπτωση.
drizzt (08-06-18)
Είπε το παιδί πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο επίθεσης. Προφανώς ισχύει αν και άκομψο.
Επειδή δεν μπορώ να αντισταθώ προτείνω να βγάλουμε συστήματα που να είναι μόνος με το καλάθι χωρίς παίκτη στα 5 μέτρα απόσταση για να μην υπάρχει ο κίνδυνος να φάει τάπα από κανα Όγκαστ.
Ταλενταρα μεγαλη. Μη κ μας τον παρουν
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks