Δηλαδή από όλους τους παπάδες που είχε η ομάδα πέρυσι, εμείς κρατήσαμε τον Τζορτζ τελευταίο;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Garret (23-01-24)
Ο Παπανικολάου μου έχει προσφέρει τέτοια καβλα που δεν μπορώ να τον βρίσω, κι ας έκανε κάτι μαλακιες χτες.
Δνε ειναι μονο ντεφορμε ο Παπ. Εχει τα κλασικα ψυχολογικα του, οταν δεν του παει καλα το ματς. Εδω σε καποια φαση ειχε σταματησει το ματς για σφυριγμα, βαρεσε ενα σουτ απο τα 5 μετρα, το εβαλε και μετα τον εβλεπες να κουναει το κεφαλι και να αναθεματιζει. Τρελα πραγματα. Ειναι δουλεια του κοουτς να τον προστατευει οταν δεν παει καλα και να τον ανεβαζει ψυχολογικα.
O Παπανικολάου χθες, ήταν ο κύριος υπεύθυνος -αμυντικά-, που η ομάδα μείωσε στην τέταρτη περίοδο. Έπαιζε στο "5" απέναντι σε κανονικό "αθλητικό" σεντερ. Είναι στα 34, δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά επιθετικά, στο 3. Πρέπει να πάει μόνιμα στο "4" ο αρχηγός, για να βοηθάει περισσότερο αμυντικά και να ανοίγει το γήπεδο, πίσω απ' τον Αλέκο.
"Ο Μιλουτίνοφ έσπασε το δάχτυλό του στο τραπέζι του σπιτιού του, μετά ξανά έσπασε το πόδι του πατώντας πάνω στον Παπανικολάου, ο Φαλ τραυματίστηκε στο περπάτημα, άκουσε το "κρακ" μετά από μια light προπόνηση..."
Αυτή την ευπάθεια έχει ο Μιλου. Σπάει μέρος του ποδιού του, με ηλίθιους τρόπους.
Πάνω από όλα, θέλω να παραμένετε ψύχραιμοι... Δεν αξίζει τον κόπο να παρεκτρεπόσαστε τώρα για μία ιδιοτροπία, ας την πούμε, που επαναλαμβάνεται συχνά ας πούμε...
1.5 μήνα έξω.....
Τι πιο σύνηθες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για να είμαι ειλικρινής, σε περίμενα νωρίτερα να τον στολίσεις κανονικά...
Faithful (11-09-24)
Θυμαστε εκεινο το εργο Unbreakable, με τον Μπρους? Που ο μαυρος οπου ακουμπαγε παθαινε κ απο ενα καταγμα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (12-09-24)
Επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις ο Μίλου.
Ωραία. Περιμένουμε να επιστρέψει και ο Τεντεν τώρα και είμαστε κομπλέ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (14-10-24)
Bookmarks