Α όλα κι όλα, ο Τόρρες ήταν είναι και θα είναι ισόβιο μέλος του κλουμπ, λίγα για τον Τόρες... και ναι, ο Μίτσελος ο μόνδελος τον εμφάνισε στο αμήχανο από ενθουσιασμό κοινό...
There is a Dude in town
Ε, καιρός να γίνει κι ο Πατρίκιος μέλος. Κρίμα τέτοιο κορμί να το φχαριστιούνται άλλοι.![]()
Μπερδεύεστε αγόρια. Εδώ δεν είναι φόρουμ της βαζέλας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οχι, βέβαια. Εδώ είναι φόρουμ αισθησιασμού κι αναζήτησης νέων δρόμων προς την απόλαυση.
Τι δουλειά έχουν οι βαζέλες μ' αυτά τα θέματα;
dimace (18-03-17)
A ολα κι ολα. Οπως ειπε και ο τυπος παραπανω ο Τορες ηταν,ειναι και θα ειναι παντα μελος του κλουμπ και ...........πολύ καλός,ο μονος που προσπαθησε.
Τον γιανγκ δεν ειμαι σιγουρη οτι τον θελουμε.Παει για μοναχος απ'οτι κατάλαβα.![]()
dimace (18-03-17), giovanni#10 (14-03-17), Reds (14-03-17), The Dude (14-03-17)
Ενας λόγος ακόμα να γίνει μέλος.
"Φυλάξου απ' τα πισινά του αλόγου κι απ' τα...μπροστινά του καλογέρου" λέει μια παροιμία!![]()
differance (14-03-17), Reds (14-03-17), Rena (14-03-17)
Τον Σπανιόλο μου τον έφαγε πρωινό ο αθλιος Βοσκός. Και ήταν καλό κομμάτι... Τον Αμερικανό δεν τον χάνω με τίποτα. Τι ωραία που θα έχω τον δικό μου προσωπικό, αποκλειστικό, ατομικό αραπη να με συνοδεύει παντού.
sirkostas (18-03-17)
Μπράβο Μεγιστε! Είσαι ο μόνος που απόλυτα καταλαβαίνεις τον πραγματικό χαρακτήρα του χώρου. Γιατί ο Βοσκός μου τα μπερδεύει πού και πού... Λέει πχ. πως είναι χώρος για τραγούδι έντεχνο και λαϊκό ή πως είναι για εκμάθηση χορού ή ακόμη για συνταγές πακιστανικης κουζίνας και άλλα τέτοια. Τώρα πιστεύω να τελειώσουν οι παραισθήσεις του και να μην μου ξαναπεί σαχλαμάρες
sirkostas (18-03-17)
Τέτοια λέει ο Βοσκός; Και δεν πήρες ακόμα το φουρνόξυλο να τον μάθεις γράμματα;![]()
dimace (18-03-17)
Τέλος ΚΑΙ ο Γιανγκ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αυτος εδώ ξέμεινε;
Ρε τι βόδια μαζεύουμε... ανέβασε βίντεο που η μάνα του του πλένει τα πόδια και λεει ευχαριστώ μαμά... πρέπει να ναι ο χαμένος αδερφός του Ντορσει
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (18-07-17)
Τί εννοείς ξέμεινε; Τελείωσε το συμβόλαιό του, ελεύθερος είναι...
There is a Dude in town
Στο φόρουμ ντε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το φόρουμ με εντολή του προέδρου του κλουμπ, τύπου συνονώματου, θέλει, προσδοκά κι απαιτεί την μόνιμη παραμονή στο φόρουμ ετούτο, μαύρων και πηδηχταράδων...
There is a Dude in town
giovanni#10 (18-07-17)
Και μαυρος και πηδηχταρας ηταν. Απλα πολλες φορες δεν του εκανε κουκου...
flessanto (20-07-17)
Μερικούς μήνες υπομονή θα πρέπει να κάνουν στην Αρμάνι με τον Πάτρικ Γιανγκ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportando.com», ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Μιλανέζων, Λίβιο Πρόλι και τον τζένεραλ μάνατζερ, Φλάβιο Πορταλούπι, προκειμένου να τους εξηγήσει την κατάστασή του.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Αμερικανός αναμένεται να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αρμάνι, προς το δεύτερο μισό του Νοέμβρη. Ο Πάτρικ Γιανγκ υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 με την ομάδα του Μιλάνου, αλλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία.
Απο sport-fm.gr
Χειρουργεία;
Κρίμα παει αυτος
Bookmarks