[YOUTUBE]0Sryz8ucnNI[/YOUTUBE]
Από το παράθυρο μπήκε, στο παιχνίδι και από την κεντρική πύλη βγήκε...
Είπαμε, από την αρχή: Θα δείξει - και ψεύτες, δε μας βγάζει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
[YOUTUBE]0Sryz8ucnNI[/YOUTUBE]
Επιτελους μετα τον Λο εχουμε ξενο γκαρντ επιπεδου. Παιχτης ολοκληρωμενος σε αμυνα και επιθεση! Ψηλος που δεν εχει ομως αργα ποδια, σωστες τοποθετησεις. Αλλα και στην επιθεση και ποστ παιχνιδι, και σουτ και ασιστ αναμεσα απο 2 και 3 αντιπαλους.
Οσο για χαρακτηρας? αλανι μεγαλο, παιχτης που ηρθε κι εδεσε 1000% στην ομαδα. Το δηλωσε κι ο ιδιος αλλωστε οτι ταιριαζει πολυ με τους συμπαικτες του και του αρεσουν οι προπονησεις.
Ελπιζω ΑΥΤΟΣ ο ξενος να μη. Εχει την τυχη των υπολοιπων. Να μεινει για χρονια στο λιμανι και να ειναι εκ των ηγετων της ομαδας, γιατι ΜΠΟΡΕΙ.
Ντανιελ Χακετ γαμα τους ολους παιχταρα μου!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ταιριάζει απόλυτα στο dna της ομάδας και σ' αυτό που θέλει να βλέπει ο οπαδός του Ολυμπιακού. Για μένα μαζί με Στρόμπερι και Γιανγκ, είναι αυτό που ήθελα να δω τόσα χρόνια στην ομάδα. Αμερικάνους με αρχίδια κι όχι αρχίδια Αμερικάνους.
ΥΓ. Βλάκα Άκερ, έτσι τελειώνουν τους αιφνιδιασμούς οι Αμερικάνοι γκαρντ...
giovanni#10 (06-02-16), stamatis122 (06-02-16)
Kλαιω με το υστερογραφο!! Οχι οτι ο Οντομ χθες τελειωνε καλυτερα τους αιφνιδιασμους...
Στους παραπανω Αμερικανους που ανεφερες, θα εβαζα και Χαντερ.
Και απο τους λιγο παλαιοτερους, Χάινς βεβαια.
μπραβο στον παιχταρα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[YOUTUBE]FBZG4sxKUL8[/YOUTUBE]
Reds (14-02-16)
Μεγάλος παίκτης ο Χάκετ και πραγματικά αυτό το δέσιμο με την ομάδα δεν το περίμενε κανείς. Μπράβο!
«Ξύπνησε τη φωτιά μέσα μου ο Ολυμπιακός»
Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι πανευτυχής στον Ολυμπιακό και διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ τόνισε πως ο Θρύλος έχει ξυπνήσει τη φωτιά μέσα του, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον «Kill-Bill».
«Η νοοτροπία νικητή στον Ολυμπιακό έχει ξυπνήσει τη φωτιά μέσα μου, ενώ νιώθω απόλυτη εμπιστοσύνη από το περιβάλλον, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου», ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου Ιταλοαμερικανού γκαρντ στο «San Marino TV».
Στη συνέχεια, ο «ερυθρόλευκος» άσος αναφέρθηκε και στον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας: «Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Σπανούλη μου είπε πως τώρα ήρθε η ώρα να απογειωθώ, να κάνω το βήμα παραπάνω, να βελτιωθώ, να ωριμάσω και να γίνω άνδρας, ενώ με πήρε υπό την προστασία του».
Τέλος, δεν πρέλειψε να αναφερθεί και στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, υποστηρίζοντας: «Με την εθνική ομάδα περιμένω να κάνουμε το πολύ μεγάλο βήμα και να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που θα ήταν πολύ σημαντικό για τον αθλητισμό μας. Μετά από όσα έγιναν πριν από μερικά χρόνια, θέλω να αγκαλιάσω τους συμπαίκτες μου».
Δε μπορεί να πάρει την ομάδα από το χέρι, σαν άλλος Σπανούλης, και αυτό γιατί η υπόλοιπη ομάδα δυσλειτουργεί... Δυστυχώς χαραμίζουμε την πολύτιμη βοήθειά του στα κρίσιμα σημεία των αγώνων, χάρη στην προβληματική, αν μπορώ να το πω έτσι, προσέγγιση του παιχνιδιού...
Πολύ καλός! Πραγματικά χθες το πάλευε μόνος του.
O καλυτερος παικτης μας και μαλιστα στην καλυτερη φορμα και να παιζει 20λεπτα για να γυρισουμε απο το -20. Ημαρτον!!
Παιζει εικοσι λεπτα γιατι ο προπονητης δε ξερει τι του γινεται!!!!!!!! Λες κ πρεπει οπωσδηποτε να παιξει εικοσι λεπτα κι ο ......οντομ, ή λες κ ο χακετ εχει υπερκοπωση! Οτι να ναι!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πρεπει να βρεθει καποιος τροπος να ανανεωσει για μια τριετια να ξεμπερδευουμε!
Ειναι καλος παιχτης με ψυχη και ταιριαζει στην ομαδα.
Προεδροι καντε κατι!
Παλικάρι πραγματικό. Τρομέρες άμυνες, χωρίς να φοβάται και 9 πόντους ακόμη και με τρίποντο...με σπασμένο δάχτυλο στο καλό του χέρι (αριστερό). Πρώτα παίζει με χτύπημα στο γόνατο με την Κίμκι κι είναι ο κορυφαίος και χθες με σπασμένο δάχτυλο απ' τον αγώνα με τη Ρεάλ. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο.
Το δέσιμο του με τους συμπαίκτες και την ομάδα δεν έχει προηγούμενο. Ίσως πλέον πετυχημένη μεταγραφή που είχαμε κάνει ποτέ.
Δε κανει, ειναι κωλοπαιδο και παλιοχαρακτηρας
Nομιζω οτι δεν μπορουμε να του εμπιστευτουμαι ευκολα θεση οργανωτη στην ομαδα. Μιλωντας κυριως για του χρονου βεβαια. Ισως φταιει και η ελλειψη χημειας και καθοδηγησης απο τον παγκο, αλλα δεν εμπνεει ασφαλεια οταν εχει την μπαλα στα χερια. Πιστευω οτι θα βοηθουσε καλυτερα στο "2" εχοντας περισσοτερο εκτελεστικο ρολο. Καλο θα ηταν να γνει προσπαθεια στο υπολοιπο της σεζον να ταιριαξει διπλα στον σπανουλη ή τουλαχιστον να παιζει σε σχημα με 3 γκαρντ.
ttg_red (01-04-16)
Για παντα εδω
Bookmarks