Καιρο ειχα να ανοιξω θρεντ.
Καλως μας ηρθε.
Αν ειναι τοσο καλος γιατι δεν ενδιαφερθηκε η ρεαλ, η μπαρτσελονα και η τσσκα;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλώς τον! Καλορίζικος,μακάρι να ταιριάξει με την ομάδα μας και να αποδώσει τα μέγιστα!
icon
![]()
Καλη προσθηκη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρουφα την πουτσα μου Μελαγιες.
giovanni#10 (16-07-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-07-15), kwtsios (16-07-15), Paneas (16-07-15), talos (16-07-15), The Dude (16-07-15)
Δεν εχει κριση το μπασκετ;
Καλως ηρθε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπραβο ρε μαγκα εκανες την καλυτερη επιλογη που μπορουσες γερος και με τιτλους...
Ποσα χρονια θα μεινει;
ΝΑΙ ΡΕ !!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Την Παρασκευη ανακοινωνεται κι ο Γιανγκ. Μελαγιες ξαναρουφα το.
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 όρθια, τύπε...
There is a Dude in town
Επιτελους ενα τοπ κλασης γκαρντ απο εποχη εισι λο στον ολυμπιακο μας.Σιδερενιος παιχταρα μου.
Πόση γκάβλα μπορεί να περιέχει μια μεταγραφή.... ο Χάκετ προσδίδει στον Ολυμπιακό κάτι που σπάνια βρίσκεις σε παίχτη σήμερα. Βρωμιά, αληταριό... ο τύπος είναι σχιζοφρενής, σε κοιτάει μέσα στο παρκέ και ψαρώνεις, πανηγυρίζει τρελά, δίνει ρυθμό στην εξέδρα. Στο γκέι Μιλάνο τους ξεσήκωνε (έβλεπαν βέβαια και την μακρά ψωλή και αλιχτούσαν ο Τζιόρτζιο και οι φιλενάδες του...) στο ΣΕΦ θα βάζει μπουρλότο...
There is a Dude in town
Du3lisT (16-07-15), Eddiedimitris (16-07-15), Faithful (16-07-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-07-15), kwtsios (16-07-15), Rena (16-07-15), SOLID (16-07-15), talos (16-07-15), vasilis-thrylos7 (16-07-15)
Διαβαζω απο το σπαι, "...καλα η περιγραφη σου...".Κατι παιζει λεω.Ερχομαι να δω.Βλεπω ντουντ.Εδω ειμαστε λεω.Διαβαζω και ξεραινομαι στο γελιο.
...Σχιζοφρενης.....![]()
Οντως θα ταιριαξει με την κερκιδα μας.
The Dude (16-07-15)
Οταν σας λέω, αλιχτούσε μέρα νύχτα ο τύπος ο καίω-την-βάτα, για πάρτη του ηλιοκαμμένου, δε με ακούτε...
Ορίστε. Λούγκρα με φανέλι Χάκετ... βέβαια από μπασκετ δε σκαμπάζει και πολλά, φοράει το μπρος-πίσω αλλά δε γαμιέται...![]()
There is a Dude in town
Du3lisT (04-08-15), giovanni#10 (16-07-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-07-15), kwtsios (16-07-15), SOLID (16-07-15)
Του Λευτέρη Μούτη/ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο Ντάνιελ Χάκετ υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε για τα επόμενα δυο χρόνια και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μιλώντας για την τιμή που ένιωσε όταν μια ομάδα σαν τους «ερυθρολεύκους» του έκανε πρόταση.
Ο Ιταλός γκαρντ με αμερικανικές ρίζες έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο σάιτ του Ολυμπιακού από το Λας Βέγκας όπου βρίσκεται τονίζοντας: «Είναι τιμή μου που μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, με την τεράστια παράδοση και το πνεύμα πρωταθλητή που έχει, με ήθελε στο ρόστερ της. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα με το ΝΒΑ, ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν η στιγμή για μένα και το ΝΒΑ και μετά τη συνάντηση που είχα με τον coach Σφαιρόπουλο και τον GM (Χρήστο Σταυρόπουλο) όλα έγιναν πολύ εύκολα».
Ο Χάκετ ξέρει καλά ότι στο λιμάνι τον περιμένει σκληρή δουλειά: «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά τον προηγούμενο καιρό για να είμαι έτοιμος για το σάμερ λιγκ αλλά και για την εθνική. Ξέρω επίσης ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς Έλληνες διεθνείς και τον Ματ Λοτζέσκι, οπότε ουσιαστικά θα ξεκινήσουμε δουλειά όλοι μαζί τον Σεπτέμβριο Είμαι έτοιμος να παίξω το ρόλο μου και να κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίζει η ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με σπουδαίο σύστημα κι εγώ θέλω να ταιριάξω σ’ αυτό το σύστημα, σαν έναν κομμάτι που ταιριάζει σε ένα παζλ».
Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού; «Κάθε φορά που έπαιζα στο ΣΕΦ ήμουν έκπληκτος με την ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι η παράδοση είναι πολύ βαθιά και μεγάλη σ’ αυτή την ομάδα. Θέλω να παίξω με την καρδιά μου για τον κόσμο και θα δίνω τα πάντα ανεξάρτητα αν τα πράγματα στο τέλος θα είναι καλά ή κακά».
[YOUTUBE]zWPAjg9WdsI[/YOUTUBE]
Bookmarks