Πολύ περίεργο που κόβεται έτσι απλά για δεύτερη σερί χρονιά. Πραγματικά κάτι κάνει λάθος. Άλλωστε η διοίκηση σίγουρα θα ήθελε να υπολογίζεται απ τον προπονητή, μπας και τον πουλήσει. Η μαλακια είναι ότι θα φάμε στη μάπα, πάλι τον μουφα Βραζιλιάνο.
Φύγε ρε εισαι ελληνας Και εχουμε σεμπά εμεις
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολύ περίεργο που κόβεται έτσι απλά για δεύτερη σερί χρονιά. Πραγματικά κάτι κάνει λάθος. Άλλωστε η διοίκηση σίγουρα θα ήθελε να υπολογίζεται απ τον προπονητή, μπας και τον πουλήσει. Η μαλακια είναι ότι θα φάμε στη μάπα, πάλι τον μουφα Βραζιλιάνο.
Ελα ντε, λες και η διοικηση τον πηρε για να του κανει τη ζωη δυσκολη.
Αν τον "επεβαλε" στον προπονητη, θα λεγαμε δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα και πως τον κρατανε για να μην δωσουν λεφτα για μεταγραφες, τωρα που αφηνουν τον βικτορ ελευθερο να αποφασισει, λεμε γιατι δεν τον κρατανε.
Και ο Σεμπά θα φύγει...
Αλλά, όλοι, τη λεβεντιά σου ζηλέψανε ρε μόρτη;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ελα μου ντε... τον είδαν έτσι τσολιά και επικράθηκαν που τους έτρωγε τις γκόμενες... και τα σουβλάκια και τον ξαποστέλνουν...
There is a Dude in town
Μέχρι 30/6/2017 ο δανεισμός του Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ.
Σήμερα με το γκόλ του ξεκίνησε η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα προκριματικά του CL.
Δεν μας έκανε ο Γιαννιώτας, έχουμε Σεμπά.![]()
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο ντε βιντσετι ποτε δεν αγαπηθηκε οσο ο γιαννιωτας.
Τι ματς και αυτό. 0-0 στο 90', έληξε 3-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (02-08-16), consigliere (03-08-16)
η μαγεια του ποδοσφαιρου κυριολεκτικα, οπως θα ελεγε και ο ιακωβος φιλιππουσης.
voskos_7 (03-08-16)
Τώρα που είπες Φιλιππούσης, είναι ακόμα στον ΑΝΤ1 αυτός? Μήπως αυτός περιγράφει αύριο???
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπα, αυτός είναι ''μπασκετικός''.![]()
αν θυμαμαι καλα περιεγραφε καποια παιχνιδια του Ολυμπιακου στο γιουροπα, οταν παιζαμε στον αντ1.
Καλά που παίρνουν χαμπάρι τους στοιχηματζήδες και πετάγονται πρώτοι στη γραμμή των διακριθέντων...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι η μαγεια του ποδοσφαιρου ή μηπως η κολοφαρδια της βρομιας. Θυμιζει κατι απο βαζελο το αποελ.
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
100 % ευθυνη του Γιαννιωτα που δεν εμεινε με 2 προπονητες στον Ολυμπιακο ... αλλαξε μανατζερ ρε γατακιιιιιιι ... δεν βλεπεις?που πας?
differance (03-08-16)
Πάντα είχα την εντύπωση πως ήταν thanks και όχι like.
Bookmarks