Μόνον Ολυμπιακός. Να πάνε να γαμηθούν οι άλλοι όλοι.
είχα μια κουβέντα με ένα φίλο μου αεκτζή (είναι καλό παιδί μη βαράτε) και συζητούσαμε αν υποστηρίζουμε τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν έξω. και οι δύο συμφωνήσαμε ότι τις υποστηρίζουμε. έτσι μου έμαθε ο πατέρας μου από μικρό παιδί και μεγαλώνοντας κράτησα αυτό το στοιχείο που θα μπορούσα να είχα αποτάξει άνετα. ειδικά όταν είναι τόσο εριστικοί και αντι-ολυμπιακοί όλοι τους με τόσο μένος εναντίον μας.
ναι μεν δεν τρελαίνομαι να κερδίζει η ζέλα αλλά είναι καλό να το κάνει. γιατί αντικειμενικά αν το πάρεις όταν παίζαμε τσ.λ. εμείς και αυτοί ήταν πολύ καλό για τη συγκομιδή της χώρας. το ίδιο συμβαίνει και με τις άλλες ομάδες.
- να διευκρινίσω ότι θέλω να κερδίζουν οι ελληνικές ομάδες αλλά αν είναι γραφτό να χάσουν ας χάσουν και με 10-0, ειδικά βάζελοι και χανούμια
για να δούμε τι λέει και ο λαός!
Μόνον Ολυμπιακός. Να πάνε να γαμηθούν οι άλλοι όλοι.
There is a Dude in town
Δεν υπάρχει η επιλογή "χεστήκαμε", να απαντήσω επακριβώς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (19-05-15), pf7 (19-05-15), Rena (19-05-15), sabar77 (19-05-15), VasilisL7 (08-10-20)
Και εμενα αδιαφορη με αφηνουν οι αγωνες των αλλων ομαδων στην ευρωπη.
Καμια φορα βλεπω αγωνες τους,γελαω με τα γκολ που τρωνε,αλλα και να κερδισουν δε με ενδιαφερει μια και φερνουν ποντους στην ελλαδα.Επισης εχω υποστηριξει ακομα και τον βαζελο,οταν πχ επαιζε με την Ιντερ του Μουρινιο (παντα μου την εδινε αυτος ο ανθρωπος).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rena : 19-05-15 στις 14:26
VasilisL7 (08-10-20)
Mου είναι παγερά αδιάφορο (με εξαίρεση το παλιό Μαρούσι) τι θα κάνουν οι άλλοι στην Ευρώπη... Να! κι αν χάσουν, Να! κι αν κερδίσουν...
*Συνεπώς δεν μπορώ να ψηφίσω, γιατί λείπει (και ΠΡΕΠΕΙ να μπει ως επιλογή) το «μου είναι αδιάφορο».
VasilisL7 (08-10-20)
δεν δινω φραγκο τι κανουν οι αλλοι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
VasilisL7 (08-10-20)
Oταν αγωνιζεται ο Παναθηναικος στο Τσαμπιονς Λιγκ, ζηταω ρεπο 10 μερες πριν, απο τον προισταμενο μου. Οσο πιθανο ειναι το ενα, αλλο τοσο ειναι και το αλλο.
*****8.23*****
Φυσικα δεν τις υποστηριζω, οπως δεν υποστηριζουν και οι φιλοι μου τον Ολυμπιακο στην Ευρωπη. Αλλωστε αν τις υποστηριζαμε, πως θα καναμε χαβαλε ο ενας στον αλλον;
VasilisL7 (08-10-20)
ο ολυμπιακος να κερδιζει και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Mικροτερες ομαδες οπως ο Αστερας, η Ξανθη, ο Ατρομητος, δεν με ενοχλει να κερδιζουν.Θα τους "υποστηριξω" σε φυσιολογικα πλαισια.Βαζελες, Χανουμια και Κοτες του Βορρα, δεν προκειται να τις υποστηριξω για κανενα λογο..Οποιος και αν ειναι ο αντιπαλος.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
VasilisL7 (15-12-20)
τις ''μικρες'' ομαδες παντα τωρα οι αλλοι γνωστοι-αγνωστοι μαςαναλογα την διαθεση σε γενικες γραμμες ζμπουτσαμ τι θα κανουν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δε βλέπω την επιλογή "Ποιος έκλασε;"...![]()
voskos_7 (23-05-15)
Προφανώς γιατί, συνήθως, είναι αυτός που ρωτάει...![]()
Red&White-Nick-7 (23-05-15)
Εγώ δεν τις υποστηρίζω ποτέ εκτός αν παίζουν με Τούρκικες.
VasilisL7 (15-12-20)
Λογικό: Και εγώ υποστήριζα Ατρόμητο, όταν έπαιζε με τον μΠαοκ...
Rena (24-05-15), The Dude (25-05-15), vasilis-thrylos7 (23-05-15)
voskos_7 (23-05-15)
Όσο είναι συνεπείς στα συζυγικά τους καθήκοντα, ας ξενοπηδιούνται και λίγο, έτσι για την αλλαγή... Δεν με απασχολεί στο ελάχιστο.
voskos_7 (08-08-15)
Bookmarks