differance (17-06-15)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (17-06-15)
πανω κατω ολοι γνωριζουν την πρωτη εμφανιση..ουσια θα εχει να δουμε την δευτερη και την τριτη
Ξαναβλέποντας το φανελί της Sunderland , πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλό. Ταιριάζει και σ' εμάς. Με μαύρο σορτσάκι κιόλας (το οποίο έχει και η Sunderland) θα θυμίζει εμφάνιση από τα παλιά (2002 αν θυμάμαι καλά)
Όσο για τις 2η και 3η , πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερες από πολλές 2ες, 3ες που είχαμε επί εποχής Puma!!
2001, ήταν η τελευταία φορά, αν και σε εμάς, η κάλτσα ήταν μαύρη και όχι τα σορτσάκια, κυρίως για να καλύπτεται εν μέρει αισθητικά, η λέζα από το κάρβουνο που είχε στρωμένο το Καραϊσκάκη στην αρχική του περίοδο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ολυμπιακός, με μαύρο σορτσάκι. Εμετός. Το σορτσάκι πρέπει να είναι ΑΣΠΡΟ και στη χειρότερη ΚΟΚΚΙΝΟ. Το μαύρο δεν κολλάει πουθενά με το σήμα της ομάδας.
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sabar77 (17-06-15)
BrazHlias (17-06-15)
Sorry παιδιά! Δικό μου λάθος (είναι και λίγο αμυδρές οι αναμνήσεις μιας και ήμουν 6-7 χρονών τότε...)
Με λευκό σορτσάκι θα ήταν κομπλέ! Ισχύει!
Εμενα παλι μια μαλακια μου φαινεται αυτη της Σαντερλαντ.
Γενικα,δεν θυμαμαι φανελι αντιντας με ριγες να ναι της προκοπης.
Τεσπα,θα δουμε.Καναν παικτη να ξερει να κανει κοντρολ θελω να δω,η φανελα και μαπα να ναι,το πολυ πολυ να μην την αγορασει ανθρωπος.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κι ομως ειχαμε βαλει σε αρκετα παιχνιδια μαυρο σορτσακι ασορτι με τη μαυρη καλτσα το 2000-01. Φανελαρα ειχαμε τοτε, γιορταζαμε λεει και τα 75 χρονια κλπ. αλλα τη μαλακια το μαυρο βρακι το μοστραρανε πολλες φορες.
There is a Dude in town
giovanni#10 (17-06-15), Reds (17-06-15)
Και μια σαγιονάρα,αντί για ποδοσφαιρικό παπούτσι και είναι έτοιμος για καφέ κοντά στη θάλασσα! Ό,τι πρέπει είναι το μαύρο σορτσάκι!![]()
Μετά τις 23/6 η παρουσίαση και 64,95 € ...
![]()
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
"We keep on dreaming" πως θα δούμε φανέλα μέσα στο καλοκαίρι...![]()
Θα κυκλοφορησει την ιδια ημερομηνια με το νεο παιχνιδι του Batman (Arkham knight).Λετε να εχει και συλλεκτικη εκδοση φανελας με batmobile?
Είδαμε λοιπόν πως ο γιακάς είναι άσπρος κι έχει κάτι μυστήρια γράμματα πάνω... γαμώ. Προπαραγγέλνω τέσσερα σε διαφορετικά μεγέθη να δω ποιό θα μου κάνει... μίντιουμ, σμολ, 2 εξ ελ και 3 εξ ελ...
There is a Dude in town
Τι 65 ευρώ ρε; Πάνε καλα; Εδώ της Liverpool που ειναι απο ομαδα Premier Leauge, εκανε ενα 45ρι.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Bookmarks