Δημοσκόπηση: Ειστε συμφωνοι με την απομακρυνση του μιτσελ απο τον παγκο της ομαδας μας?

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δημοσκόπηση αυτή είναι δημόσια. Αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι χρήστες μπορούν να δουν τις επιλογές σας.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 31 από 31

Θέμα: Ειστε συμφωνοι με την απομακρυνση του μιτσελ απο τον παγκο της ομαδας μας?

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.611
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.226 φορές σε 5.483 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ειστε συμφωνοι με την απομακρυνση του μιτσελ απο τον παγκο της ομαδας μας?

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο μεγάλη είδηση είναι ότι ο papdoux συμφώνησε στο να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Οι χειρισμοί, ήταν κωμικοτραγικοί, ωστόσο, η εικόνα της ομάδας, αν μπορεί κανείς να την πει έτσι, δεν μπορεί να αφήσει και πολλά περιθώρια. Ο Μίτσελ, εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον, ήταν απροστάτευτος, τελείως: Ο καθένας, όποιος και αν ήταν, έκανε ό,τι γούσταρε και λογαριασμό, δεν έδινε, πουθενά.
    Είχαμε και αυτόν να λέει "μόνο εγώ δεν έχω μπει να παίξω" και "ξέρω τι γίνεται λάθος, αλλά προσπαθώ να το διορθώσω" και άντε να πείσει κάποιον ότι δεν θα παίζουν μπάτσες σε κανένα δίμηνο όλοι με όλους.

Οι πρώτοι που έπρεπε να απομακρυνθούν κλωτσιδόν ήταν οι Γάλλοι, αλλά άντε να σε πείσει κανείς, ότι αυτοί όντως φέρνανε και παίκτες και όχι τίποτα φυτευτοί ατζέντηδες άνωθεν, που δεν ήθελαν τους πρώτους, ούτε για να τους καλέσουν ταξί φεύγοντας.

Το τι λένε οι παίκτες, εκατέρωθεν, δεν με συγκινεί (ειδικά αυτοί που χάρηκαν - Ντουρμάζ, είσαι μουνί και σαν άνθρωπος), όσο με συγκίνησε η εικόνα τους σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια επί Μίτσελ: Ούτε σε μισό παιχνίδι με τον βάζελο δεν είδαμε έστω και υποφερτή εικόνα και από τους Τούρκους, θα μου μείνει μόνο το σόου του Κάμπελλ.

Παιρνεις Thanks για την παρενθεση.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ειστε συμφωνοι με την απομακρυνση του μιτσελ απο τον παγκο της ομαδας μας?

O @[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ; , όπως και πολλοί άλλοι, μπορεί να μην τον πήγαιναν τον Μίτσελ, να μην έβλεπαν σε αυτόν κάτι το ιδιαίτερο ή το εξαιρετικό, ή να τον θεωρούσαν άχρηστο και τηλεκριτικό. Προφανώς αναγνωρίζουν όμως ότι δεν ευθύνεται αυτός για τη μέτρια πορεία της ομάδας και διαφωνούν με την απομάκρυνσή του.

Αυτό που πείραξε κυρίως όμως ήταν ο τρόπος της απομάκρυνσης και οι δηλώσει πριν και μετά. Δηλώσεις που δε συνάδουν με σοβαρό και μεγάλο σωματείο.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (08-01-15)

Thanks
    1.750
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 576 φορές σε 292 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλώσεις που δε συνάδουν με σοβαρό και μεγάλο σωματείο.
    Να πουμε την πικρη αληθεια, ουτε το μεγαλυτερο ποσοστο των οπαδων του Ολυμπιακου συναδει με σοβαρο και μεγαλο σωματειο.

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (08-01-15)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.935
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.312 φορές σε 18.957 μηνύματα
    Ignore User

O [MENTION=3281]papdoux[/MENTION] ; , όπως και πολλοί άλλοι, μπορεί να μην τον πήγαιναν τον Μίτσελ, να μην έβλεπαν σε αυτόν κάτι το ιδιαίτερο ή το εξαιρετικό, ή να τον θεωρούσαν άχρηστο και τηλεκριτικό. Προφανώς αναγνωρίζουν όμως ότι δεν ευθύνεται αυτός για τη μέτρια πορεία της ομάδας και διαφωνούν με την απομάκρυνσή τους.

Αυτό που πείραξε κυρίως όμως ήταν ο τρόπος της απομάκρυνσης και οι δηλώσει πριν και μετά. Δηλώσεις που δε συνάδουν με σοβαρό και μεγάλο σωματείο.
    Ατυχέστατοι οι χειρισμοί, όντως, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το ενδεχόμενο αυτή του η αντίδραση να οφείλεται στο γενικό κράξιμο που έπεσε και τον έκανε να στραβώσει τόσο που δεν ήθελε ούτε να τον αναφέρει.

Πιστεύω ότι στο μέλλον, θα επανορθώσει, χωρίς αυτό να διορθώνει κάτι επί της ουσίας.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pf7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πουμε την πικρη αληθεια, ουτε το μεγαλυτερο ποσοστο των οπαδων του Ολυμπιακου συναδει με σοβαρο και μεγαλο σωματειο.
    Αν θέλεις, μου λες το όνομά σου, γιατί δεν αισθάνομαι βολικά να μην μπορώ να προσφωνήσω κάποιον με τον οποίο μοιράζομαι έναν χώρο.

Πραγματικά, αυτό είναι όλο το νόημα και για την ακρίβεια, εγώ το πάω και πιο γενικά, ότι ως κοινωνία δεν είμαστε σε κάτι σοβαροί και μεγάλοι, ώστε να προκύψει κάτι ανάλογο.

Φυσικά, αυτός που έχει θέση ηγήτορα, μπορεί να είναι η κινητήρια μηχανή που θα τραβήξει και τους υπόλοιπους, αλλά Πρόεδρο, που κάθεται και ακούει "πόσο το έστησες, χοντρέ" και παραμένει στον σύλλογο, δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω και πάρα πολύ σοβαρό, ασχέτως των όποιων προθέσεών του.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pf7 (08-01-15)

Thanks
    1.750
    Ignore User

Αν θέλεις, μου λες το όνομά σου, γιατί δεν αισθάνομαι βολικά να μην μπορώ να προσφωνήσω κάποιον με τον οποίο μοιράζομαι έναν χώρο.
    Ναι δεν εχω συστηθει, Θοδωρης ονομαζομαι.

Πραγματικά, αυτό είναι όλο το νόημα και για την ακρίβεια, εγώ το πάω και πιο γενικά, ότι ως κοινωνία δεν είμαστε σε κάτι σοβαροί και μεγάλοι, ώστε να προκύψει κάτι ανάλογο.
    Θα ηταν αδυνατο σαν κοινωνια να ειμαστε σοβαροι και μονο στον αθλητισμο να βγαζουμε τετοιο προσωπο. Εχει υποθει παλι, το γηπεδο ειναι καθρεφτης της κοινωνιας μας.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (09-01-15)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.162
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pf7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει υποθει παλι, το γηπεδο ειναι καθρεφτης της κοινωνιας μας.
    όχι φίλε μου. το ποδόσφαιρο δεν είναι κοινωνικό αγαθό.
    το γήπεδο είναι ο καθρέπτης μιας ιδιωτικής επιχείρησης...
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Thanks
    1.750
    Ignore User

Δεν ειπα οτι ειναι κοινωνικο αγαθο. Αγαθο? Απο που εως που?
    Οτι ειναι καθρεφτης της κοινωνιας μας και μαλιστα ολων των κοινωνικων στρωματων, ειναι.

Τα κεφάλια μέσα τώρα Το avatar του χρήστη papdoux

Περιοχή
    Πειραιάς, Καμίνια
    Thanks
    1.366
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.318 φορές σε 1.444 μηνύματα
    Ignore User

O @[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ; , όπως και πολλοί άλλοι, μπορεί να μην τον πήγαιναν τον Μίτσελ, να μην έβλεπαν σε αυτόν κάτι το ιδιαίτερο ή το εξαιρετικό, ή να τον θεωρούσαν άχρηστο και τηλεκριτικό. Προφανώς αναγνωρίζουν όμως ότι δεν ευθύνεται αυτός για τη μέτρια πορεία της ομάδας και διαφωνούν με την απομάκρυνσή του.

μία διευκρίνηση εκ μέρους μου, εγώ θεωρώ ότι η μέτρια πορεία της ομάδας είναι δική του ευθύνη κατά κύριο λόγο, και αυτό ξεκινάει από τις προετοιμασίες που έκανε που δείχνουν ότι δε μπορεί να τραβήξει η ομάδα
    Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από papdoux Εμφάνιση μηνυμάτων
    μία διευκρίνηση εκ μέρους μου, εγώ θεωρώ ότι η μέτρια πορεία της ομάδας είναι δική του ευθύνη κατά κύριο λόγο, και αυτό ξεκινάει από τις προετοιμασίες που έκανε που δείχνουν ότι δε μπορεί να τραβήξει η ομάδα
    Θα συμφωνήσω μόνο για την φετινή σεζόν.Πέρυσι μια χαρά προετοιμασία έκανε και δεν τα πήγε άσχημα ασχετα αν στο τέλος έσβησε τις μηχανές.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω μόνο για την φετινή σεζόν.Πέρυσι μια χαρά προετοιμασία έκανε και δεν τα πήγε άσχημα ασχετα αν στο τέλος έσβησε τις μηχανές.
    ποσα παιρνεις απο το μιτσελ;
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (11-01-15)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από papdoux Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για προετοιμασία μιλάμε, αυτή που του έλειπν όλοι οι βασικοί παίκτες;
    There is a Dude in town

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (11-01-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-01-15)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές