Φυσικά δεν έχω καθαρή εικόνα. Αλλά μόνο από τα γήπεδα-χωράφια που παίζεται ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος το θέαμα είναι οικτρό.
Ναι μεν θα γίνονται μεγάλες μάχες αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει και κάποιο σοβαρό επίπεδο.
Στο μπάσκετ που έχω πιο καθαρή εικόνα, μπορώ να δω με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και ματς του εφηβικού πρωταθλήματος διότι απλά το ταλέντο ξεχειλίζει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Άλλο αυτό: Στο ποδόσφαιρο, στις μικρές κατηγορίες, τρέχεις, δίνεις μπάλα γρήγορα και ντριμπάλρεις ακόμα πιο γρήγορα για να μην σε πετύχει κανένας χάρος την ώρα που ο διαιτητής κοιτάει το ρολόι του και ο επόπτης τα κορδόνια του...
Για να είμαι ειλικρινής στα ερασιτεχνικά, έχω δει κατά πολύ καλύτερα παιχνίδια από ότι στις 3 επαγγελματικές κατηγορίες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sirkostas (13-09-14)
Πλακα μου κανετε.
*****8.23*****
Τo NFL![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
pirateeeeeee (13-09-14)
60-40 η ψηφοφορια, να πω την αληθεια μου περιμενα μεγαλυτερη διαφορα, φταιει που δεν ψηφισε ο προεδρος
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τοσο καλο ποδοσφαιρο στα Γρεβενα;
Πριν κρεμασω τα παπουτσια, θυμαμαι σε εναν αγωνα, τα σεντερ μπακ της αντιπαλης ομαδας να ειναι, ο ενας λιγο μεγαλυτερος απο τον πατερα μου σε ηλικια, ενω ο παρτενερ του, γυρω στα 120 κιλα.
Ενταξει, χαλια νομιζω ειναι το επιπεδο στα ερασιτεχνικα περαν 2,3 παικτων συνηθως σε καθε ομαδα που το κατεχουν, τους αλλους τους μαζευουν συνηθως, απο τα καφενεια, για να συμπληρωσουν 11αδα.
Παρεπιπτοντως, δεν σκοραρα στο ματς.![]()
Αρχίδια μπασκετ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
κλειστε το. κερδισα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έγινα Ολυμπιακός απ' το μπάσκετ και το πρώτο ευρωπαϊκό. Στη συνέχεια ήθελα να δοκιμάσω ποδόμπαλα, αλλά το μπάσκετ επικρατούσε εκείνη την εποχή, οπότε τα συνδύασα κατά κάποιο τρόπο και πήγα τερματοφύλακας στις ακαδημίες της Νίκης.Μεγαλώνοντας με κέρδισε μόνο το ποδόσφαιρο, δεν ξέρω γιατί, so...
Μήπως σε έβαλαν τερματοφύλακα στο μπάσκετ τύπε και μπερδεύτηκες;![]()
There is a Dude in town
panahs7 (04-09-15)
Τι μεγαλύτερη σύγχυση παίζει να την έφαγε όταν άνοιξε τον φάκελο που μοίραζε η ομάδα Χριστουγεννιάτικες κάρτες στα παιδιά και νόμιζε ότι πρέπει να φύγει από την προπόνηση και να χάσει την κοπή της πίτας...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
70-30
και η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη, αφου αυτοι που βλεπουν μπασκετ παρακολουθουν σε μαγαλο ποσοστο και ποδοσφαιρο, ενω πολλοι απο αυτους που ψηφιζουν ποδοσφαιρο δεν βλεπουν καν μπασκετ.
Ποιος πηρε φορα και ψηφιζει σε ολες τις ψηφοφοριες μωρε;
BrazHlias (04-10-18)
Εγώ ψήφισα βυζιά παντως
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βθζιά ή βυζγιά, τύπε; Γιατί εδώ είμαστε όλοι οπαδοί των βυζγιά.
There is a Dude in town
giovanni#10 (12-05-20)
Bookmarks