στη νοβα ειπανε οτι ετρεξε 16,82 χιλιομετρα.μιλαμε για απιστευτο νουμερο.
δεν θυμαμαι ποτε ξανα παικτη να εχει τρεξει τοσο πολυ σε αγωνα.αν θυμαται
κανενας ας με διορθωσει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
8PYLOS (17-09-14), captain-cook (17-09-14), dtakis80 (17-09-14), Du3lisT (07-11-16), iakov7 (17-09-14), Nikolaos_Kokkinos (17-09-14), nikos7 (16-09-14), red.empire7 (17-09-14), Sherlock_7 (17-09-14), vasilis-thrylos7 (16-09-14), vouke7 (16-09-14), ynwa96 (17-09-14)
Δηλωσε οτι νιωθει εκπληκτικα εδω. Ποση ρητρα εχει;;;;
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
2Μ ;; Μακαρι να μην ειναι παραπανω θα μεινει σιγουρα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι σεφτέ έκανα στο άνοιγμα θρεντ ο φούστης!
Ποιος Σάμαρης,μωρε....
dtakis80 (16-09-14)
Gtakis (17-09-14), Red&White-Nick-7 (16-09-14)
Αυτοί οι gayδες, στην Άντερλεχτ, τι μέσους έχουν και τους περίσσεψε αυτός;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
8PYLOS (17-09-14)
παιχτουρα φαινεται οτι ειναι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ποιόι είναι πιο μεγάλοι μαλάκες, οι Μπενφίκιοι που έδωσαν 10 για Σάμαρη ή η Αντερλεχτ που έδωσε τετοιο εργαλειο;
There is a Dude in town
Ο τύπος έτρεξε 17 χιλιόμετρα! Σα να λέμε ότι ξεκινάει από το Λιμάνι του Πειραιά και φτάνει... στη Βούλα σε 90 λεπτά! ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ!
τρομερό ματς, ελπίζω να είναι πάντα έτσι!
Μιλιβόγεβιτς: "Έκανα το καλύτερο δυνατό"
![]()
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν η αποκάλυψη του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο.
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση του και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο.
"Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται στην ομάδα και γι' αυτό νικήσαμε την Ατλέτικο. Όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα με έκαναν να προσαρμοστώ άνετα και πολύ εύκολα στο νέο περιβάλλον. Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη είναι με την Μάλμε αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα με την Βέροια".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απ' τα πιο ολοκληρωμένα χαφ ο Σέρβος στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Αν συνεχίσει έτσι θα παραμιλάμε. Σήμερα έκανε τα πάντα, είναι ο παίκτης-υποστήριξη για όλες τις γραμμές. Και μάλιστα τόσα λίγα λάθη για την ευθύνη του ρόλου που έχει, τα τοπ ευρωπαϊκά κλάμπ τα πληρώνουν αδρά για να τα βρουν...
Με δανεικούς δεν φτιάχνεις ομάδα....Πώς ξεπουλάμε την ομάδα......
Πού θα βριύμε άλλον Σάμαρη και Έλληνα.....
Και δεν πήρες και τον Ντιόπ καβούρια Χοντρε...
![]()
... there's no such thing as "too much"...
iakov7 (17-09-14)
Bookmarks