Αν φάτε εσείς κλωτσιά εκεί που δεν υπάρχουν καλαμίδες που είστε μαχίμια καλύτερα να σας πάρουν στη θέση του Μπουχαλάκη.
Και μενα μου αρεσε,οκ τραγωδια η φαση με το ξαπλαριο στο τελος αλλα καλος ηταν μεχρι εκει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αν φάτε εσείς κλωτσιά εκεί που δεν υπάρχουν καλαμίδες που είστε μαχίμια καλύτερα να σας πάρουν στη θέση του Μπουχαλάκη.
Gtakis (25-11-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-11-21), sabar77 (25-11-21)
Αν δεν ήταν ο Μπουχαλάκης, πολύ έξυπνα να κάτσει κάτω και να μπερδέψει τον αντίπαλο "θα την βγάλουν, δεν θα την βγάλουν" δεν θα είχαμε βάλει γκολ. Έχει συμμετοχή, μπράβο του.![]()
drizzt (25-11-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-11-21), john syggel (26-11-21), sabar77 (25-11-21), zionikos (28-11-21)
mind games over 9000
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Άλλο δουλειά, άλλο το δαχτυλάκι στο έπιπλο. Δεν έχω δει άνθρωπο να χτυπάει στη δουλειά και να πέφτει κάτω να κρατάει το χέρι/ποδι του. Στη δουλειά μου πχ, αν πάθεις έγκαυμα στο χέρι...αλλάζεις χέρι και βάζεις το άλλο. Αν κοπεις, βάζεις χαρτοπετσέτα και γάντι, δεν πέφτεις κάτω να βάλεις τα κλάματα.
Εφτασε εκεινη η εποχη του χρονου που αναγνωριζουμε την προσφορα του και λεμε οτι ηταν καλος.Ευτυχως μπηκε στη θεση του αφαντου Μαντυ και στρωσαμε λιγο επιθετικα.Απ αυτους που αλλαξαν το ματς.Εκεινο το αψυχολογητο σουτ να μην εκανε στο τελος...
Δεν έκανε θαύματα, αλλά τουλάχιστον ξέρει ότι δεν είναι και στα πολύ καλά του και προσπαθεί να περιορίζεται στα στοιχειώδη...
Εντάξει, κάνει και κανένα άκυρο σουτ, που δεν έκανε σε περιόδους που του γεννούσε και το βόδι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Υπάρχει για να αναρωτιόμαστε γιατί δε ξεκίνησε ο Καμαρά...
Είναι πολύ μακριά από τις καλές του εμφανίσεις και του μένει το κουσούρι να αργεί να μπει στη φάση όταν γίνεται μπροστά του...
Χτυπησε ασχημα στη φαση που και μαλακια εκανε και επιθετικο φαουλ.Αποκομισε προβλημα στον ταρσο,φοραει μποτα και θα χασει Αστερα,ποα και Γιαννινα.Τωρα να σας δω,Μπουχαλο-haters.
Το ποσο κακος ομως ηταν στη Ριζουπολη, δε λεγεται.
Ισως τραυματιας να επαιζε καλυτερα.
drizzt (07-01-22)
Δεν...
Παγκιτης χαριστικα λόγω πρότερου βίου.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Θα ειμαστε καλυτερη ομαδα στο μελλον,οταν φυγει αυτος.Δυστυχώς,τον βλεπω να αποσύρεται σε μας.Σε καμμια 10αρια χρονια..
drizzt (21-04-22)
drizzt (21-04-22)
Bookmarks