drizzt (17-12-20)
drizzt (17-12-20)
Περίεργη περίπτωση ο Τιάγκο Σίλβα. Όλοι εντυπωσιαστήκαμε, θέλαμε να ξεκινάει άμεσα βασικός και μετά από ένα παιχνίδι σε βοσκοτόπι περάσαμε στην απέλαση.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μία χαρά είναι. Δεν είναι ο Ρούι Κόστα και δε περιμέναμε να μας προκύψει τέτοιος.
Σε σχέση με το μισοπνεύμονα, τον Πεπε, ειδικά, είναι απείρως χρησιμότερος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Μπουχαλάκης ή ο Τιάγκο;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλό παιχνίδι αλλά είχε και δύο Μπουχαλίσιες στιγμές σήμερα. Ευτυχώς δεν μείναμε με 10 στην φάση του Μπα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Λιγο νευρο να χε,θα ταν πολυ καλυτερος,αυτην την χαλαροτητα που κουβαλαει δεν την καταλαβαινω.
Εχασε τον παικτη του στην φαση του δευτερου γκολ,κατα τα αλλα καλος ηταν,λιγο νευρο παραπανω ρε...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ωραιο γκολακι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Rena (19-02-21)
φουλ κακος σημερα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Δεν είναι για να αντιμετωπίζει γρήγορες ομάδες όταν έχουν ανεβασμένες τις γραμμές. Είπαμε σήμερα, μήπως και κάνει την έκπληξη, αλλά ούτε καν... Δε φταίει αυτός φυσικά που θέλει - δε θέλει, σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παίξει...
drizzt (26-02-21)
Θα αλλαξει το ονομα ο Γκαμε ρε. Θα το κανει Ηττα
drizzt (04-03-21), giovanni#10 (04-03-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-03-21), Josimar (04-03-21), panahs7 (04-03-21)
Πρέζα, μαστούρα, αλητεία, 80s Θύρα 7.
πα-τερας
—John Lennon
Τι ηταν αυτο;!!μπραβο στον Ανδρεα, δεν ηταν μονο πολυ εξυπνο αυτο που εκανε, ηταν πολυ σωστο και το πλασε του πριν προλαβει να αντιδρασει ο τερματοφυλακας. Του αξιζουν πολλα συγχαρητηρια, απο τους πολυτιμοτερους παιχτες φετος. Απιστευτο πραγματικα θα το θυμαται ο κοσμος πολλα χρονια!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Rena (04-03-21)
Νομίζω πως πλέον το "Μπαχαλάκης" απέκτησε την στιγμή που του άξιζε.
drizzt (04-03-21), giovanni#10 (04-03-21), panahs7 (04-03-21), Rena (04-03-21), voskos_7 (04-03-21)
Αν πάρουμε το κύπελλο και φέτος, το τρόπαιο πρέπει να το πάρει σπίτι του.
Rena (04-03-21)
Οι Αρειανοί έχουν σκυλιάσει μαζί σου. Να βάλεις φούστα λένε, πούστικο γκολ κλπ κλπ.
Εγώ λέω συνέχισε έτσι παιχταρά και μην ακούς κανέναν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εναι τζινιους γκολ παντως. Δηλαδη φαινετε οτι στο ελαχιστο διαστημα που ειχε, εκατσε και σκεφτηκε τριγωνομετριες για το πως θα κλεψει, πως θα στριψει σωστα και πως θα βρει τερμα. Ειναι σαν προμελετημενο εγκλημα
Bookmarks