"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ο καλύτερος παίκτης...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισως το καλυτερο φετινο του ματς. Εκανε καποιες απο τις γνωστες Μπουχαλιες του αλλά γενικα ηταν παντου, εκοβε, ανεβαζε την μπαλα, την εδινε σωστα. Ωραιος.
Και για μένα εμβιπης ήταν ο Μπουχαλιος σήμερα,πολύ καλό ματς.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πολύ καλός και σήμερα. Μια χαρά παίκτης είναι ο Μπουχαλάκης, απλά το ταβάνι του είναι στο 6.5-7. Δεν φταίει αυτός αν φέρνουμε Μπενζιάδες αντί για νέους Γκιλιέρμε και αναγκάζεται να τα βάζει με το κέντρο της Μπάγερν. Για Ελλάδα είναι πολύ καλός και τα δίνει όλα. Έχει και αρκετά καλή κάθετη πάσα
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πολυ καλυτερος απ'οσο ολοι πιστευαμε. Ειναι δυσκολη η θεση του ομως και με πολλες απαιτησεις.
Προχθες με τον ατρομητο εκανε το καλυτερο του ματς με την ομαδα, αλλα εφοσον δεν μπορει να σταθεροποιηθει σε αυτο το επιπεδο αποδοσης, δεν μου κανει για βασικος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ σου λέω ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί, αλλά πάλι δε θα κάνει για βασικός σε όλα τα παιχνίδια.
Όταν δεν κρατάει μπάλα και δεν κάνει σόλο απελπισίας σαν να είναι ο Ματουιντί, φαίνεται καλύτερος. Δεν έχει καμία αξία πλέον να βελτιώσει πράγματα που δεν έχει, ψάχνοντάς τα μέσα στα παιχνίδια: Ας κάνει αυτά που ξέρει και θα είναι αρκετός.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μονος του θα τον γαμησει τον μπαοκ ο Αντρικος...
απο τους πιο βελτιωμενους παιχτες της ομαδας σε 1 χρονο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μεχρι που βγηκε απο το παιχνιδι ηταν ο καλυτερος παιχτης της ομαδας. Και τελικα αφου βγηκε γιναμε καλυτεροι.
Μοιαζει παραδοξο, αλλα ειναι η πικρη αληθεια για τον μπουχαλακη. Αξιοπρεπης παιχτης, καλος, συμπαθης, αλλα οχι να στηριζεσαι σε αυτον. Θες κατι καλυτερο.
Να παιζει ο Καμαρα; Να παιζει ο Μπενζια(στα ευκολα ματς); Να παρει παιχτη τον Γεναρη; Δεν ξερω, αλλα η θεση ειναι πολυ δυσκολη και κρισιμη για την ομαδα και ο Μπουχαλακης καλος χρυσος, αλλα μετριος.
Ξαναλεω, δεν εχω προβλημα με τον παιχτη. Ισα ισα που εχει δωσει μαχη και εχει βελτιωθει πολυ για να μπορει να παιξει στην ομαδα, ομως δεν ειναι αρκετα ποιοτικος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Gtakis (02-12-19)
Εμένα φέτος με αρέσει ο τύπος. Πολύ καλός. Πολύ καλόοοοοοοος....
There is a Dude in town
Πολύ καλός και ο Μπουχαλάκης σήμερα.
σερτζιο μπουσκετς μπορει και οχι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Faithful (28-02-20)
Μπουχαλάκης: "Βαθιά μέσα μας ξέραμε ότι αν δείξουμε πίστη, θα το πετύχουμε"
![]()
Αντιλαμβανόμαστε πόσο μεγάλο και σημαντικό είναι αυτό που πετύχαμε. Δείξαμε και στους ομίλους ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Αν θέλεις κάτι πολύ και το προσπαθείς, στο τέλος ανταμείβεσαι. Βαθιά μέσα μας ξέραμε ότι αν δείξουμε πίστη και θέληση, θα το πετύχουμε.
Καταφέραμε σε 4-5 ευκαιρίες να σκοράρουμε δύο γκολ και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Ξεκινήσαμε κάτι πέρυσι με νέα παιδιά, δουλέψαμε και αυτή τη διετία έχουμε δείξει σημαντική βελτίωση. Πρέπει να το χαρούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες" δήλωσε αναλυτικά ο Μπουχαλάκης.
Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, τόνισε ότι βαθιά μέσα τους οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" ήξεραν ότι αν έδειχναν πίστη και θέληση θα έπαιρναν αυτή την τεράστια πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ.
—John Lennon
Πολλά χιλιόμετρα, εξαιρετικές μεταβιβάσεις, ένα μεγάλο μπράβο!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Δυστυχως ο Μπουχαλακης θα ειναι το αδυνατο σημειο του φετινου Ολυμπιακου και ο λογος που η ομαδα θα αποτυχει.
Ουπς!!!
Bookmarks