differance (23-08-19), flessanto (24-08-19), Red Sting (23-08-19), sabar77 (23-08-19)
Ο μπουχαλακης προχθες ειχε 46/51 πασες. Εκανε δυο τραγικα λαθη. Του εκλεψαν μια φορα τη μπαλα και αλλη μια λαθος πασα, που οδηγησαν σε επιθεση της Κρασνονταρ με καλες προυποθεσεις, αλλα σε ενα τετοιο ρολο, ο Καμαρα θα τα πηγαινε ακομα χειροτερα. Γιατι ειναι μεν καλυτερος απο τον Μπουχαλακη γενικα σαν παιχτης, αλλα οχι στο να υποδεχεται και να μοιραζει τη μπαλα.
Προφανως ο Γκιγιερμε ειναι καλυτερος, προφανως υπαρχουν πολυ καλυτεροι παιχτες απο τον Μπουχα (ενας τετοιος θα ερθει προσεχως), αλλα σε αυτα τα ματς ο Μαρτινς χρειαζοταν καποιον να μοιραζει τη μπαλα οσο το δυνατον καλυτερα. Και αυτος υπηρχε.
Τωρα η γιουχα εν ωρα αγωνα, δεν ξερω ποιον βοηθαει. Τον παιχτη ή την ομαδα;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (23-08-19), flessanto (24-08-19), Red Sting (23-08-19), sabar77 (23-08-19)
Τον προπονητή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (23-08-19)
Χώρια που έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα από οποιονδήποτε άλλον στο γήπεδο. Συν την πάσα στο 4ο γκολ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (24-08-19)
καλα, το σκαφτο στον ποτενσε ηταν πασα απο αλλης παστας παιχτη.. μου εκανε τρομερη εντυπωση
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (24-08-19)
flessanto (24-08-19)
Κοιτα να δεις που βγαλαμε και παιχτάρα τον Μπουχαλακη τωρα....
Ινιεστα-Τσαβι-Πιρλο, 3 σε 1.
flessanto (24-08-19)
Δεν ξέρω τι έκανες το καλοκαίρι, αλλά είσαι άλλος παίκτης φέτος! Φοβερή εμφάνιση! Συγχαρητήρια για τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
iakov7 (18-09-19)
ηγετης σημερα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτός και ο γκιγιερμε αλάνθαστοι
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απιστευτος σημερα.απο τους κορυφαιους
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (18-09-19)
ΠΟλύ καλός σήμερα.
flessanto (18-09-19)
Του βγάζω το καπέλο...... Μπράβο του...
Εκλεισε τα αυτιά του,δούλεψε και κέρδισε δίκαια την φανέλα του Θρύλου...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (19-09-19), drizzt (19-09-19), flessanto (18-09-19), iakov7 (18-09-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-09-19)
Πρώτος μαζί με τον Έρικσεν με 11.7 χιλιόμετρα και ακρίβεια στις πάσες 93%. Μπράβο στο παλικάρι δεν του το χα μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Gtakis (19-09-19)
Να τον ακούτε τον Τύπο... γιατί ο Τύπος ξέρει...
Πάει λάλησα, μιλάω για μένα σε τρίτο πρόσωπο, τί τύπος είναι αυτός ο Τύπος...
There is a Dude in town
Ειχει το λαθος στο αιμα του. Παλι τα ιδια χθες.
Άχρηστος και άμπαλος. Να μην ξανακληθεί στην Εθνική.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
BrazHlias (14-10-19)
Άρα δε θα ξανακληθεί![]()
drizzt (13-10-19)
Κακως δεχεται να πηγαινει στην εθνικη. Βρηκαν εξιλαστηρια θυματα τους συμπαιχτες του, για να δικαιολογησουν την κατρακυλα που προκαλεσαν οι εξυγιαντες.
Επρεπε να αποχωρησει σε ενδειξη στηριξης στους Παπασταθοπουλο-Μανωλα-Σαμαρη, εκτος αν θεωρει πως οντως αυτοι εφταιγαν για τις αποτυχιες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οσο μπορει τοσο παιζει ο ερημος αλλα δεν μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο εξ αρχής, λόγω ταχύτητας και μόνο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks