Πανερικος.
flessanto (27-07-19)
Τίμιος παίκτης, έχει παλέψει πολύ για να φτάσει ως εδώ. Έχει ταβάνι βέβαια, αλλά τον θέλω στο ρόστερ.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αντιεμπορικός του κερατά και όνομα-σημαία όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε μετριοπανεράκους... «πού πας ρε χοντρέ με τους Μπουχαλάκηδες;!» «Με Μπουχαλάκη δεν γάμησε κανείς» κι άλλα τέτοια... άλλοτε ίσως και δίκαια, αλλά συνολικά υπερβολικά.
Τίμιος παίκτης, κάνει πολλά πράματα μέσα στο παιχνίδι κι εχει καλή μεταβίβαση. Επίσης έχει καλό πόδι αλλά φοβικός στο σουτ κι ετσι δεν το εχει εξελίξει.
Εμένα μου κάνει, εργαλείο ΑΝ εχεις την απαραίτητη ποιότητα που χρειάζεσαι από τους άλλοινε.
Σωραίος ρε, συνέχα, ίσιος.
There is a Dude in town
εμενα μου αρεσει ο παικτης παντωςπαιδια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν παιζει το ταλιράκι από Μπολόνια μεριά τον βλέπω να τυλίγεται με κορδέλα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αυτη τη στιγμη δεν θα τον εδινα, αλλα ειναι και πολλα τα λεφτα.
Τα ακουει τοσα χρονια κι αυτος ο κακομοιρος τσαμπα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Από τη μία είναι πολλά τα 5 για αυτόν τον παίκτη, από την άλλη δεν βρίσκεις εύκολα Έλληνα σε τέτοιο επίπεδο και να κάθεται και πάγκο χωρίς γκρίνια. Θα τον ήθελα στο ρόστερ
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αν δοθεί πρέπει να αντικατασταθεί,προσωπικά δεν θα τον έδινα τώρα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
flessanto (15-08-19)
Ιούνιο άμα ερχόταν 5 εκ. πρόταση κορδέλα και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Με τη λειψανδρία που έχουμε στο κέντρο ο συγκεκριμένος είναι πολυτέλεια μεταξύ πάγκου και βασικού. Βέβαια με 2-3 εκ. παραπάνω το συζητάμε με τα υπάρχοντα δεδομένα...
απλά μετά θα θέλουμε ΔΥΟ παίχτες στο κέντρο.
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Βασικά, αν έρθει όντως τέτοια πρόταση, είναι ευκαιρία να φύγει. Ξέρετε ότι τον θέλω στο ρόστερ, αλλά με δεδομένο ότι λείπει ο Φορτούνης, πρέπει να έχουμε για βασικό ένα παιχταρα 8αρι. Θέλουμε και ένα 6αρι ακόμη γτ μόνο με Γκιγιερμε δεν βγαίνει η χρονιά. Αν προσθέσεις και Καμαρά έχουμε ήδη 4 παίκτες από πάνω του. Για 2 θέσεις. Ε για τον πέμπτο σου χάφ δεν απορρίπτεις με τπτ 5μυρια.
Ίσα ίσα για μένα τα δίνεις επιπλέον για ακόμη καλύτερη επιλογή 8αριου και βάζεις 5ο χάφ τον πιτσιρικά που έπαιζε στα φιλικά που έδειξε ότι μπορεί να πάρει 10- 15 παιχνίδια
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι να έρθει και πρόταση για τον Γκερέρο.
drizzt (16-08-19)
Πουλήστε τους όλους να ψαχνόμαστε πάλι τέλη Αυγούστου να κάνουμε ομάδα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Υποτίθεται πως δουλεύουν περιπτώσεις για να αποκτηθεί ένα 6άρι και ένα οκταροδεκάρι, φαντάζομαι σε αυτή τη λογική υπάρχει συζήτηση για τον Μπουχαλιό.
Εγώ συντάσσομαι με τους περισσότερους που εκφράστηκαν. Αν και με εκνευρίζουν πολύ οι λάθος πάσες του, θα τον κράταγα έστω και σαν επιλογή, δεν κυκλοφορούν πολλοί καλύτεροι έλληνες στη θέση αυτή.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αμφιβαλλω παρα πολυ για το αν θα ειναι γενικα καλυτεροι απο τον Μπουχαλακη. Καποιο ψεγαδι θα εχουν. Ειτε καποιος με τεχνικη που δεν μπορει να παρει τα ποδια του (Νατχο) ή μια κοπια του Καμαρα. Γρηγορος, αλλα αμπαλος.
Μεταξυ μας βεβαια ο Καμαρα ειχε κανει καποια φοβερα ματς περυσι, οπου δεν εχανε ουτε μπαλια. Ειναι πολυ σημαντικο οι χαφ να εμπνεουν σιγουρια και να μην κανουν λαθη.
Ειναι σημαντικο επισης, οπως ανεφερες, να εχουμε Ελληνες παικτες. Περυσι ο Βαγγελας μας μιλαγε για ελληνοποιηση. Ελπιζω να μην το ξεχασε ηδη.
differance (16-08-19)
flessanto (16-08-19)
Bookmarks