voskos_7 (12-11-18)
voskos_7 (12-11-18)
αντε γαμησου και εσυ που δεν μπορεσες να κερδισεις καποιον κοτσαρη,μαυρομματη,διουδη κλπ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
SKORPIOS7 (12-11-18)
Τον Κάτσε ξέχασες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (12-11-18)
Φτάσαμε Νοέμβρη μήνα και τον βρίζουμε ακόμα...
Αυτός, να γίνει παίκτης, δε πρόκειται - μήπως να ασχοληθούμε με κανέναν άλλον, που προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι και δεν εννοώ τον Κοσμά, ή κάποιον από το φόρουμ;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (12-11-18)
Ενώ αυτός, Μανώλη, όσο έπαιξε, τί έκανε, που δε το έκανε κανείς άλλος και με πόσες ευκαιρίες;
Διαφωνώ.
Οκ τρώει την τριπλα σαν γιδι, άλλα τουλάχιστον προσπάθησε να μαρκάρει. Ο βουκοβιτς και ο Γκιγιέρμε μετά απλά τον κοιτούσαν να ζυγίζει το ποδι του και να σουτάρει σαν σε προπόνηση. Ξέρεις πόσα γκολ θα έβαζε ο φορτουνης αν είχε βουκοβιτς και Γκιγιέρμε αντιπάλους;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στην φαση του γκολ τον εχασε εντελως..![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (30-11-18)
Βάλε γκολ ρε Αντρέα. Δεν χάνεται αυτό
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (30-11-18)
flessanto (30-11-18)
Πρρρρρ ρε γιδοβοσκέ! Άιντε στον Ψηλορείτη να βοσκάς τα κατσικότραγά σου.
flessanto (30-11-18)
Αντιπαρέρχομαι τα υπονοούμενα ότι μπορεί να κάνουμε την ίδια δουλειά με αυτό το ζωντανό...
Ακόμα δεν έχω βρει το λόγο για τον οποίο δεν ακολουθεί το Φετφατζίδη στην εξέδρα.
μαλλον μονο σε μενα αρεσει ο αυτος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
voskos_7 (05-12-18)
Bookmarks