BrazHlias (12-08-17)
BrazHlias (12-08-17)
ωραιος ο παιχτης. Στο πρωτο γκολ πιστεψα πως ειναι δεξιοποδαρος, στο δευτερο με μπερδεψε αρκετα.
flessanto (12-08-17)
Η πλάκα είναι ότι η Nova έχει πάρει την Championship φέτος οπότε θα δούμε κάνα ματσάκι. Όχι ότι καιγόμαστε, έτσι για να περνάει η ώρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (13-08-17)
Ειναι κριμα να μη μπορεις να διακριθεις,εστω να δειξεις κατι, απεναντι σε ομαδα με ανυπαρκτο κεντρο. Κριμα ρε Μπουχαλιο... Σε βλεπω γρηγορα στα αζητητα...
ο ανταγωνισμος στη θεση του κεντρικου χαφ φετος θα ειναι μεγαλος.
Ο μπουχαλακης εδειξε με την εμφανιση του προχθες, πως ο νατχο θα πρεπει να μοχθησει για να βρει θεση στο βασικο σχημα.
BrazHlias (13-08-18), Captain Hornblower (13-08-18), Rena (13-08-18), The Dude (28-08-18)
flessanto (13-08-18)
Η απορία μου με δαύτον είναι η εξής και αδυνατώ να την λύσω... Γιατί στο φανέλι γράφει Μπουτσαλάκης;
There is a Dude in town
flessanto (28-08-18)
Υπομονή λίγο ακόμα... Σε λίγο θα παίζουν άλλοι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σε ματς που έχουμε την κατοχή δεν με χαλάει. Πιστεύω θα προσφέρει λύσεις μέσα στη χρονιά
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σε σταυρόλεξα, τύπε;![]()
There is a Dude in town
estai (04-09-18)
Toροσίδης, ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας της νέας εποχής. Φορτούνης, ο αδιαφυλονίκητος ηγέτης της.
Τούτως εδώ όμως, έδειξε από την πρώτη του κιόλας συμμετοχή με την γαλανόλευκη ότι θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο της γρανιτένιας μεσοαμυντικής - μεσοεπιθετικής διάταξης της ομάδας που ονειρεύεται και ο Σκίμπε, όπως και ο κάθε προπονητής.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μαλλον βρηκαμε κι αλλο τρολ, τον τυπο Πεππα...
Δεν ξερω αν τρολαρεις (που μαλλον αυτο κανεις) αλλά εγω τον Μπαχαλακη χθες τον ειδα τραγικοτερο των τραγικων. Χειροτερο κι απο τον Λυκογιαννη, να καταλαβεις.
Ξαναδές το παιχνίδι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θες να με τιμωρησεις, για καποιο λογο;;;;
Bookmarks