Πραγματικα δεν με τρομαζουνε οι ομαδες μεσα στο Καραισκακη....
Ποια Γιουβεντους; Καμια σχεση με την ιστορικη Γιουβε με τους παικταραδες. Τωρα εχει μπροστα τον... Λιορεντε. Και η Ατλετικο οπως ειναι ο νομος του ποδοσφαιρου 99% οταν ομαδες κανουνε καποια τσαφ και κανουνε κατι καλο μετα ξαναπεφτουνε. Και μαλιστα ειναι απο τις πλεον κωλοφαρδες ομαδες στην Ευρωπη καθως συνηθως βαζει γκολ νωρις και παιζει ταμπουρι με γρηγορη πιεση στην πρωτη πασα. Η Μαλμε ειναι ομαδα που ψιλοφοβαμε και πραγματικα την βλεπω Τριτη στον ομιλο αλλα εμας δεν θα μας καμψει διοτι θα μας ψιλουποτιμησει μετα απο ενα-δυο καλα αποτελεσματα/εμφανησεις με τις αλλες.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
Είδες δηλαδή τα δυο πρόσφατα ματς της Ατλέτικο με τη Ρεάλ και σου έδωσε την εντύπωση ότι ξεφουσκώνει? Και είναι...κωλόφαρδη?
Οσο για Γιουβέντους, σκάλες ανώτερη του Ολυμπιακού. Κι ο Λιορέντε κι άλλοι είναι ΄παιχταράδες. Να είμασταν η Μπάγερν, να πω ότι δε μασάμε. Αλλά εμείς από που κι ως που απαξιώνουμε τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας?
Du3lisT (30-08-14), sabar77 (30-08-14), VALVERDES_7 (30-08-14)
Ναι, αλλά από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, ούτε φάση δεν φάγαμε καλά - καλά...
Είμαι πολύ πιο κοντά στην οπτική του Μέγιστου, καθώς ουδέποτε ο Μίτσελ προέταξε την άμυνα στις προτεραιότητές του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
99% τρίτος δυστυχώς. Θα μπορούσαμε 2οι ,με την Γιουβέντους χάλια και με πολυ κακο προπονητή που θα φευγει τον Νοέμβριο, άλλα δεν το βλεπω..
καιρό είχε να γίνει πάντως όμιλος ΜΟΝΟ με πρωταθλητές, καλή φάση!
Γαμιέται και η Ατλέτικο και η Γιουβε και η Μάλμε. Χαλαρά. Με 18 πόντους, πρώτος. 21-0 τα γκολ. 12 ο Μπενίτες.
There is a Dude in town
Α,δεν εχει επιλογη στα τρια μου.
Ψηφίζω γραπτώς τότε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
δυο ηττες ακομα και θα ειμαι ο μονος που θα εχει τη σωστη επιλογη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έλα για διαιτητής σε εμάς που θα που θα βγούμε αληθινοί στο τέλος...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μια ηττα μακρια απο την τεταρτη θεση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks