Για αλλαγή τον θεωρώ ποιοτικό παίκτη. Είναι και γηγενής και δικός μας (για ΤΛ). Κρίνω τη μεταγραφή ως καλή.
Όπως και ο Μήτρογλου. Το μέλλον θα δείξει (και το γήπεδο).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για αλλαγή τον θεωρώ ποιοτικό παίκτη. Είναι και γηγενής και δικός μας (για ΤΛ). Κρίνω τη μεταγραφή ως καλή.
joiner007 (23-07-14)
Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική: τι θα πει για αλλαγή? Η ποιοτικότητα ενός παίχτη δεν κρίνεται με βάση τη συμμετοχή του στη αρχική ενδεκάδα. Ή είσαι καλό παίχτης - και θα παλέψεις για μια θέση στην ενδεκάδα - ή δεν είσαι.
Φυσικά συμφωνώ απόλυτα ότι πρόκειται για καλή μεταγραφή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ο Φορτούνης στον Θρύλο, είναι έξυπνη κίνηση. Μπορεί σαν παίκτης να'ναι για την ΑΕΚουλα της Γ’ Εθνικής κιόλας, αλλά προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και μπορεί να δηλωθεί ως 22ος στο Τσου Λου. Έτσι δεν απαγορεύεται να κινηθούμε και για εξτρέμ, αλλά και για επιθετικό που θα μπορούν να δηλωθούν στη λίστα. Γιατί θυμίζω, μπορείς να δηλώσεις μάξιμουμ 25 παίκτες, εκ των οποίων υποχρεωτικά οι 4 να προέρχονται από τις Ακαδημίες σου, άλλοι 4 να είναι υποχρεωτικά από τη χώρα που ανήκει η ομάδα σου (Έλληνες εν προκειμένω για εμάς) και 5 το πολύ να είναι μη κοινοτικοί ξένοι. Αν δεν μπορείς να βρεις 4 από τις Ακαδημίες σου και μπορείς να βρεις 3, δηλώνεις 24. Αν έχεις 2 από Ακαδημίες, δηλώνεις 23 κ.ο.κ.. Εμείς ως τώρα δεν είχαμε κανέναν και πηγαίναμε για να δηλώσουμε 21, όπως πέρυσι.
The Dude (22-07-14)
Θυμίζω οτι ο Φορτούνης πιάνει κανονικά θέση στην 21άδα της Uefa. Μόνο γηγενής θεωρείται, ούτε στη λίστα β μπαίνει, ούτε ως club trained λογίζεται. Και οι γηγενείς καταλαμβάνουν κανονικά θέση στην 21άδα.
Φίλε dubudubuza...
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ από πού προκύπτει;
Γιατί δεν μπαίνει στη λίστα Β, εφόσον από το 2003 μέχρι το 2008 βρισκόταν στις Ακαδημίες μας; Υποτίθεται πως στη λίστα Β βάζεις μέχρι 4 παίκτες ανεξαρτήτως εθνικότητας που για τουλάχιστον 3 σερί χρόνια βρίσκονταν στις Ακαδημίες σου. Σωστά; Ε ο Φορτούνης ήταν 5 σερί χρόνια στις δικές μας.
Πώς προκύπτει αυτό το πράγμα που λες λοιπόν; Το διάβασες κάπου; Ο Νικολακόπουλος το'χε γράψει στο ΓΑΥΡΟ πριν κάνα μήνα, τότε που ακουγόταν ο Φορτούνης για εμάς, αλλά αυτός το αιτιολόγησε με το επιχείρημα ''δεν έμεινε 3 χρόνια σερί στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού''. Αυτό δεν προκύπτει.
Καλώς ήρθες, κατ' αρχάς, φίλε μου και καλά ποστ.
Σε παραπέμπω [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] για να μην τα ξαναγράφω.
Πολλοί ΑΡΔ εξακολουθούν να αγνοούν οτι ο παίκτης δεν πληροί τα κριτήρια για να μπει υπεράριθμος στη λίστα της uefa, ενώ οι υπόλοιποι αναπαράγουν οτι "πρόκειται για καλή κίνηση επειδή ο Φορτούνης είναι γηγενής", όπως δηλαδή το 99% των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Ελπίζω στη διοίκηση τουλάχιστον να το 'χουν πάρει πρέφα.
voskos_7 (22-07-14)
που θα παει δανεικος αυτος για να παιζουν τα δανεικα?
celticfrost (23-07-14)
Μάλλον πουθενά. Βασικό και αναντικατάστατο τον βλέπω φέτος.
BrazHlias (24-07-14)
δεν θα με χαλαγε καθολου μια εντεκαδα που να εχει μεσα: μανωλα, σιοβα, σαμαρη, μανιατη, κολοβο, φορτουνη, διαμαντακο. παιρνοντας ως δεδομενο πως δεν παιζουν επειδη δεν υπαρχουν αλλοι, αλλα επειδη αυτοι ειναι οι καλυτεροι. εφτα ελληνες αμα βαλουμε και τον χολεβας 7 και 1/4.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (24-07-14), voskos_7 (24-07-14)
Moυ αρέσει και το έχω αναφέρει πολλάκις. Ας κάνουμε έναν Ολυμπιακό βασισμένο στους Έλληνες. Χτίστε επιτέλους μία ομάδα με ελληνικό κορμό, που θα μείνει για πολλά χρόνια και αφήστε το ράβε - ξήλωνε κάθε χρόνο. Μία ομάδα που όταν μονταριστεί δε θα καταλαβαίνει ούτε από απουσίες, ούτε από τραυματισμούς ούτε από τίποτα. Μία ομάδα που θα χρειάζεται μόνο 2-3 ποιοτικές μεταγραφές το χρόνο και όχι αυτό το "παίρνουμε 40 παίχτες μήπως μας κάτσει κανένας".
Απαραίτητη προϋπόθεση: όχι στο ξεπούλημα. Άμα κάνεις ελληνικό κορμό, θα πρέπει να τον κρατήσεις. Τώρα άμα πουληθούν Μανωλάς, Μανιάτης και Χολέβας χαιρετίστε μου τον πλάτανο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
απο το να βλεπω οτι ναναι και παιχτες αμφιβολου ποιοτητας και αξιας προτιμω να βλεπω τον Φορτουνη 1000 φορες!
voskos_7 (24-07-14)
Εντάξει, βασικά εμένα το πρόβλημά μου, με τους ξένους, είναι ότι αργούν να πάρουν χαμπάρι τι τους ξεσέρνουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εχει παιξει καθολου αυτος στα φιλικα;;
Mε τη Φενέρ έπαιξε σίγουρα. Στα προηγούμενα δε θυμάμαι![]()
Μέχρι να μπει ο Φουστέρ, το μόνο ζωντανό κύτταρο στο κέντρο, που είχε αντίληψη ότι παίζουν και άλλη στην ίδια ομάδα.
Καλός σήμερα, αλλά μακριά από το να πει κανείς ότι διεκδικεί κάτι καλύτερο για την συνέχεια.
Με δουλειά, όμως, όλα μπορούν να γίνουν.
Μπορεί να βοηθήσει ως αλλαγή.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ο καλύτερος της ομάδας χθες, αξίζει να πάρει ευκαιρίες στο πρωτάθλημα.
Άτυχος που δεν ήρθε νωρίτερα, να προλάβει το τρένο της Ευρώπης.
Bookmarks