Οσο δεν παιρνει ανάσες απο Τσόρι και Μάριν και οσο δεν θα εχει τον ανταγωνισμό των προαναφερθέντων, αυτα θα γινονται...
Γι'αυτο υπαρχουν κι οι αλλοι δυο για να παιρνει και τις ανασες του. Αλλά μεχρι να το παρει γραμμη ο Πορτογαλος, θα εχει ηδη φυγει.
Οσο δεν παιρνει ανάσες απο Τσόρι και Μάριν και οσο δεν θα εχει τον ανταγωνισμό των προαναφερθέντων, αυτα θα γινονται...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κάτι, δεν πάει και πάρα πολύ καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν... Μπα... και δεν έφταιγε μόνο το γήπεδο...
Τον έχει κάψει ο προπονητής
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τον θεωρω τον πιο ποιοτικο παιχτη της ομαδας αυτη τη στιγμη. Ομως πρεπει να πω κατι σε αυτο το σημειο.
Μερικες φορες οταν παιζει θυμιζει τον ζιοβανι, εχει μια οκνηρια, ειναι ραθυμος και πηγαινει περπατωντας οταν δεν εχει μπαλα. Στην ελλαδα δεν με ενοχλει τοσο, στην ευρωπη ομως, αυτο το πραγμα δεν το ανεχομουν ουτε απο τον ζιο, ποσο δε μαλλον απο τον κωστα.
Κατα τα αλλα, αυτος ο παιχτης ακομα και στην κακη του βραδια, θα κανει τρεις ενεργειες που αν τις εκμεταλλευτουν οι συμπαιχτες του, αλλαζουν ολο το παιχνιδι.
BrazHlias (24-02-17)
Μην μου πεις πως είσαι 34 χρόνων;
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρύβω κάτι τύπε, μην μείνω στο ράφι... σαψμεταχειρισμένο που κατεβάζει τα χιλιόμετρα...
There is a Dude in town
Καλός. Ο μόνος που προσπάθησε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άντε ποτε θα φάει πάγκο, να παίξει ο Μαριν και ο Τσόρι, να παίξουν χάλια, και μετα να λεμε Μπεντο βλακα βάλε μεσα τον Φορτούνη τον παικταρα!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (27-02-17)
Ο Φορτούνης μόνος του δεν μπορεί. Πέφτουν δύο πάνω του και τον κλείνουν. Γιατί; Γιατί ξέρουν ότι άλλος δημιουργικός δεν υπάρχει. Δε χρειάζεται να φάει πάγκο, στήριγμα θέλει και δεν έχει... πέρσυ είχε αρκετούς παίκτες που μπορούσε να συνεργαστεί. Και κυρίως με τον τουρμάζ ταίριαζαν πολύ. Φέτος, κλάφτα.
There is a Dude in town
sirkostas (01-03-17)
Όσο οι πλάγιοι είναι μετρίων δυνατοτήτων, για διαφόρους λόγους, μη περιμένουμε να δούμε και πολύ εντυπωσιακά πράγματα, που ο Οζίλ να γίνει, δηλαδή.
Το ίδιο με πιο πάνω και απλά, όσο περνάει η χρόνια, χειροτερεύει λόγω δυνάμεων...
καλα κανουμε και τους πουλαμε στα πανω τους![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πρέπει να πάρει ανάσες. Ας κάτσει λίγο έξω, καλο θα του κάνει.
Ε, αφού πρέεπι να πάρει ανάσες, ας είναι καθαρές...![]()
There is a Dude in town
Σκίστηκε, προσπάθησε να πάρει την ομάδα πάνω του, αλλά δεν είχε καθόλου συμπαράσταση. Είναι φανερό ότι του λείπει ο Μάρτινς από δίπλα του, αλλά ο Πύρινος προτιμάει Καμπιάσο. Κι όταν ο Πύρινος προστάζει, ο Βούζας εκτελεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Ας καταστρέφεται η ομάδα.
Bookmarks