Ανώμαλος τελείως είναι ΚΑΙ σε αυτό...
Αφου κανονιζει την κορη του Αλαφουζου, μια χαρα παικτης ειναι!
Ανώμαλος τελείως είναι ΚΑΙ σε αυτό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (03-08-16)
Διαβολικός ο τύπος ο ευτραφής πρόεδρας. Είδε τον Κασάμαρο γκομενιάρη κι έτσι, τσίμπησε το αλαφουζάκι, τον έστειλε Αγγλία και θα ξεφραγκιαστεί ο καραφλός να πλερώ τα αεροπορικά της στο πήγαινε έλα...![]()
There is a Dude in town
Ανοιγω το facebook να δω νεα και βγαινει και η φωτο του κασαμι,με τιτλο ο αλ μουτζαχεντιν κατι τον ανακοινωσε μεσω τουιτερ στη Νοτιγχαμ.
Η πλακα ειναι οτι πανω στα νευρα μου για το χθεσινο νομιζα οτι ειδα οτι τον ανακοινωσε μεσω τουιτερ ο πεθερος του Αλ αφουζ.![]()
Θα είχε γελιο ν'αγοραζε και τον Αλ αφουζ ο χοντρος και να τον εβαζε προεδρο στη Νοτιγχαμ.
Δανεικός τελικά ο Κασάμι..Μάλλον θέλουν να τον δοκιμάσουν πρώτα εκεί στη διοίκηση της Νότινγχαμ..😄😄
Τον στείλαμε να ψηθεί; Να πάρει εμπειρία; Άλλη μια κίνηση που δεν μας ωφελεί καθόλου.
Sent from mTalk
Πλήρης παραλογισμός.
Ντεμπούτο στό δεύτερο ημίχρονο για τον Κασάμι και τη νέα του ομάδα που κέρδισαν στη πρώτη αγωνιστική την Μπέρτον με 4-3.
Ω,τι ειχαμε και τι χάσαμε, ω, Παλτίμ Κασάτο διόσκουρε του Τσχάβι και τρισέγγονε του Γκαρίντσα τι σου μελλε να παθεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΕΜΑΣΔΕΜΑΣΕΚΑΝΕ!
The Dude (06-08-16)
Με το που έφυγε αυτός αρχίσαν τ'αρθρα με το πόσο καλός παικτης είναι.Όχι δε μας δουλευουν ψιλο γαζί οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι.![]()
Βέβαια, τώρα, που έπαιξε βασικούρα, τον ήπιανε και πανηγυρικά...
Να τα λέμε και αυτά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (15-08-16)
Σήμερα άνοιξε το σκορ στο 3-1 της Φόρεστ επί της Λιντς.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε για 3 χρόνια στην νεοφώτιστη της Serie A, Σπαλ.
ΥΓ. Νόμιζα δεν ήταν στους πρώην, ενώ κοίταζα τους παίκτες και υπάρχουν αρκετοί που δεν τους έχετε στους πρώην.
chainsaw (19-08-17)
Ωραια, γλιτωσαμε απο δαυτον. Καλος παικτης, αλλα απο προσπαθεια και μυαλο τιποτα.
Στο ντερμπι με το οφσαιντ στον Κατσουρανη.
BrazHlias (19-08-17)
Bookmarks