dtakis80 (16-09-15)
Eιναι που ειναι αργος εκ φυσεως δεν εκανε και προετοιμασια και φαινονταν δεκα κλικ πιο αργος απ'ολους.
Γαμιεσαι κι εσυ και ο μανατζερ σου και η πουτανα η Μυκονος.
dtakis80 (16-09-15)
Τι να πρωτοπείς; Φταίει αυτός που έπαιξε κανονικά για αυτό που μπορούσε, ή ο μάγος που έβγαλε λαγούς από το καπέλο σήμερα, ένας εκ των οποίων και ο περί ου ο λόγος;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μονος μυκονος μονο αγαπη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ο Φουστερ φταιει
Pauleta_7 (17-09-15)
χαζός, τραγί και προκλητικός. αν διοίκηση και σίλβα έχουν ντροπή για τον κόσμο της ομάδας πρέπει να τον στείλουν εξέδρα μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του ιανουαρίου ή να μπαίνει σε κάθε ματς στο 90'. εμετός.
Α ρε Φουστερακο, σε έφαγε το Αλβανακι γαμω τη Στρουγγα του μέσα του μαλάκα.
εχθες δεν τον ειδα κακο, απλα δεν εχει προτερο εντιμο βιο, οποτε να παει να γαμηθει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Άμα, αυτό δεν είναι τοποθέτηση, τότε τι είναι;;;
![]()
Τα έκανε όλα - και τα δικά μας και των άλλων...
Αλλά, ο σημερινός, μας χρειάζεται, πολύ...
πολυ καλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ξεκινησε λιγο νωθρα,αλλα μετα εδωσε ρεστα,γιατι ρε πουσταρα αφου το εχεις το γαμημενο μας εκανες τετοιες νιλες?
Faithful (30-09-15)
εσπειρε σημερα.τους γαμησε τα πρεκια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΧΑΦΑΡΟΣ. Οταν θες ρε γαμημενε δεν εχεις αντιπαλο!
dtakis80 (29-09-15)
Καλος. Ο μονος που προσπαθησε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Λίγο πιο γρήγορα να δίνει τη μπάλα, θα πάει ψηλά...
Μηπως τελικα ευτυχως που δεν εφυγε φετος;
αν έκανε καλό ματς το οφείλει 90% στον καμπιάσο και 10% στον εαυτό του γιατί μυαλό δεν έχει πέρα από μπόλικο ταλέντο.
Όταν θέλεις είσαι χαφ για μεγάλη ομάδα. Πολύ καλός σήμερα!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
kwtsios (01-10-15)
το φθινοπωρο καλα παιζει, μετα το χαλαει.
Bookmarks