Συνεχισε να δειχνεις τα αρχιδια σου..Χρειαζονται αλλοι τοσοι σαν και εσενα σε τετοια παιχνιδια..
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Du3lisT (12-03-15), giovanni#10 (12-03-15), ynwa96 (11-03-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπήκες και δάγκωσες.
Κάτι πρέπει να γίνει με τις πάσες σου, όμως...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παιχταρας απο τους λιγους. Δεν με αφορα ουτε η εθνικοτητα σου ουτε τα καραγκιοζιλικια που σε κατηγορουσε ο Μιτσελ.
Μπηκες,καθαρισες το κεντρο,εριξες 10 κλωτσιες και εδειξες τα @@ σου στην 21 οπως του αξιζε. Ευγε.
consigliere (12-03-15), Faithful (12-03-15), Red Sting (12-03-15), The Dude (12-03-15), voskos_7 (12-03-15)
Δεν προλαβαίνω να σου βάζω thanks σήμερα. Απόλυτη ταύτιση!
Μπράβο παικταρά μου Κασάμι!!!!! Πρόεδρε αν αγαπάς την ομάδα, κράτα τους παικταράδες του ρόστερ, γιατί υπάρχουν μερικοί ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, και δυνάμωσε την ομάδα!!! Φέρε κι έναν κανονικό προπονητή και άσε τον να δουλέψει!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πίσω στη Στρούγκα, βρωμιάρη.. Τράβα αλλού να πουλήσεις οπαδιλίκι γελοίε. Η μαγκιά δεν φαίνεται από τις κλωτσιές που ρίχνεις και από το να πιάνεις τα παπάρια σου, αλλά από την μπάλα που (δεν) παίζεις, βλάκα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Έχεις δίκιο, όχι οπαδιλίκι. Λάθος το έθεσα. Τσαμπουκά, αλλά όχι αγωνιστικό, αλλά τσαμπουκά αλάνας. Εγώ περισσότερο τον θυμάμαι για τα σήματα με τους αετούς, τις χειρονομίες με τα... αχαμνά του, παρά για κάποιες ενέργειες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο που έκαναν τη διαφορά (όπως πχ του Τσόρι).
Και για γίνει ο πανηγυρισμός με τον αετό, έπρεπε να σκοράρει κόντρα στη Γιουβέντους...
(Η χειρονομία είναι συνηθισμένη στους Αλβανούς, αλλά μέχρι να χαρακτηριστεί πράκτορας του UCK, απέχει πολύ.)
Du3lisT (12-03-15)
Ο αετός είναι σύμβολο και της Αμερικής, ρε μπας και ο τύπος είναι κρυφονεοϋρκέζος και μας το παίζει Ευρωπαίος κι έτσι;![]()
There is a Dude in town
Μπας και ακούει Σφακιανάκη;
voskos_7 (12-03-15)
Bookmarks