Μεγάλη υπόθεση ο Κασάμι για το κέντρο της ομάδας. Σημαία μας πρέπει να γίνει. Ελπίζω να τον κρατήσουμε πολλά χρόνια.
Και μόνο που το δαμάλι έκοβε τσαμπουκά σε κάθε μαλακισμένα τύπου Καλτσά, για μένα διακριθείς. Το νούμερο ένα σε αυτά τα παιχνίδια είναι να τα έχεις σιδερένια και να τα φέρνεις κολάρο σε όποιον τα αποζητά...
There is a Dude in town
Μεγάλη υπόθεση ο Κασάμι για το κέντρο της ομάδας. Σημαία μας πρέπει να γίνει. Ελπίζω να τον κρατήσουμε πολλά χρόνια.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χθες για να τα λέμε όλα, πέρα από το ότι έδινε απαραίτητη δύναμη στα χαφ και δέσποζε παντού, οι ενέργειές του με τη μπάλα μάλλον λάθος ήταν οι περισσότερες... έχει το ελαφρυντικό του ότι δεν ήταν γήπεδο αυτό αλλά υδατοκαλλιέργεια, αλλά και πάλι...
There is a Dude in town
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-02-15), sabar77 (02-02-15)
Μέσα σε όλα, όπως πρέπει. Αν μάθεις να μην γυρνάς, με κεφαλιά, την μπάλα παράλληλα, όταν το τέρμα είναι άδειο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπαλαρα,τι να λεμε,δικαιωνεις περιτρανα τον Μιτσελ!
επαιζε σημερα ε?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παραλίγο να του κόψει την καριέρα ο αχώνευτος και ευτυχώς τώρα, είμαστε μάρτυρες μίας ακόμα ιστορικής απογείωσης, καριέρας, αμέσως μετά αυτής του Αφελλάυ...
Εφαγε ξυλο και εκει που ελεγα οτι τουλαχιστον θα δωσει και καμια κλωτσια μπς και δουμε κατι δεν εκανε ουτε κι αυτο.
Αυτός, σε άλλη ομάδα παίζει...
παιζει ε?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ε, όταν σηκώνεται - σαν παιδί και αυτό...
Από τους λίγους άντρες της ομάδας. Να μείνει να χτιστεί η ομάδα πάνω του.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (27-02-15)
― Bertrand Russell
Du3lisT (11-03-15)
Eιναι πολυ αργος.
Όταν θέλεις να διώξεις έναν προπονητή, το πρώτο που ΠΡΕΠΕΙ να κοιτάξεις είναι ποιο αντίκτυπο θα έχει η απομάκρυνσή του στους παίκτες. Αν λχ. με 22 από τους 25 ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχει άριστες ή καλές σχέσεις και συ τον στείλεις, είναι πολύ πιθανό οι παίκτες να χάσουν μεγάλο μέρος του ενθουσιασμού τους ή του κινήτρου τους. Γι αυτό στην Ντόρτμουντ, που πελαγοδρομεί, ΚΑΝΕΙΣ δεν σκέφτηκε να πειράξει τον Κλοπ. Και ήδη δικαιώθηκαν καθώς, ούσα στην τελευταία θέση, επέκτεινε το συμβόλαιο του Ρόις σε ένα απόγευμα! Ψιλά γράμματα αυτά για εμάς, γι αυτό πάμε κατα διαόλου...
επισης βασικος
—John Lennon
Μπράβο ρε γίγαντα
Bookmarks