Κατι θα ξερω παραπανω, ειπε ο ατσαλακωτος, για να μην τον ξεκινησω.
Επειδη ψιλοσερνεται; Ή εκανε καμια μαλακια παλι;![]()
Σε βλέπω βασικό με τον Φωστήρα: Συγκεντρώσου - όλο μαλακίες κάνεις τελευταία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κατι θα ξερω παραπανω, ειπε ο ατσαλακωτος, για να μην τον ξεκινησω.
Επειδη ψιλοσερνεται; Ή εκανε καμια μαλακια παλι;![]()
μαλλον εχουμε πειθαρχικο παραπτωμα του κασαμι με βαση αυτα που ειπε ο μιτσελ στη συνεντευξη τυπου..
Ο Μίτσελ την λέει συνεχώς στον Κασάμι εδώ και 2-3 αγώνες. Πάντως δεν μοιάζει να είναι παράπτωμα που αφορά νυχτοπερπατήματα κλπ, αλλά συμπεριφορά σε αγώνες και αποδυτήρια.
Το ξέραμε ότι ο Κασάμι είναι περίπτωση Βάις. Ελπίζω να έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να το χειριστούμε το ζήτημα. In Mitchel we trust.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (09-11-14)
To πολυ πολυ να φαει κανα σουτ κι αυτος για την αραβια σαν τον αλλον τον ταλαντουχο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κασάμι: "Αισθάνομαι καλά και είμαι χαρούμενος εδώ"
![]()
Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος που ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να παίξει ενεργό ρόλο στην ομάδα.κτενές αφιέρωμα κάνει το ελβετικό δίκτυο "[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]" στον μέσο του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος επιστρέφει στην εθνική ομάδα της Ελβετίας. Μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις του 22χρονου μέσου, στις οποίες τονίζει το πόσο ευεργετικά έχει σταθεί στην καριέρα του η ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι.
"Ο Ολυμπιακός που έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω στην ομάδα. Είμαι στο σωστό δρόμο και θα συνεχίσω. Αισθάνομαι καλά και είμαι χαρούμενος εδώ".
Ωστόσο για τον ίδιο, μιας από τις πιο κακές στιγμές ήταν η μη κλήση του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας: "Υπήρξαν κάποιες άτυχες στιγμές στην καριέρα μου. Αλλά τελικά όλα αυτά με κάνουν δυνατότερο".
Τέλος, δήλωσε περιχαρής που κλήθηκε ξανά στην εθνική Ελβετίας: ''Η κλήση μου στην Εθνική ομάδα με γεμίζει περηφάνια. Είναι πολύ ωραίο να ξαναδώ τους συμπαίκτες που που με κάποιους ήμασταν μαζί από τις μικρές ομάδες".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φως - φανάρι, ότι με τον πάγκο, δεν την ανθίστηκες, τη δουλειά...
Τα ίδια και τα ίδια.
Μετα την μαλακια που εκανε με το συμβολισμο για τη μεγαλη αλβανια ειναι ηδη φαγωμενος και δεν το ξερει απο τον χοντρο
Αυτοι που ξερουν θα συμφωνησουν
Εκτος και ο χοντρος κανει εξαιρεση που δεν το βλεπω
Πραγματικά εχω κουραστεί να νιώθω μαλακας. Ολο υπάρχουν αυτοί που ξέρουν και εγω ποτε δεν ξερω τιποτα.
Παιδια, αν θελετε να πειτε κατι, τοτε πειτε το ανοικτά. Μην πετάτε υπονοούμενα χωρις αιτιολόγηση. Κι εγω μπορω να πω "μετα την λαθος πάσα του Ρομπερτο, τον τελείωσε τον Ισπανό ο Αυλωνίτης, αυτο για όσους καταλαβαίνουν τι εστι Αυλωνιτης στα αποδυτήρια" ...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (27-11-14), celticfrost (28-11-14), giovanni#10 (27-11-14), Rena (27-11-14), sabar77 (27-11-14), The Dude (27-11-14)
giovanni#10 (27-11-14), Red Sting (27-11-14)
Από κάθε άποψη, θα διαφωνήσω Παναγιώτη.
Αυτός, δείχνει να ξέχασε και τα βασικά που έκανε στην αρχή.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτό που εννοεί πως ο Παναγής ο μάγκας είναι πως ο Πρόεδρας πρόσκειται κάπου (όπως όλοι μας) πολιτικά. Εκεί που βρίσκεται, τέτοιοι συμβολισμοί δεν αντιμετωπίζονται και πολύ θετικά... Δεν είναι παράλογη σκέψη αλλά ο Κασάμης είναι περιουσιακό (και καλό) στοιχείο της ομάδας και αν παραγκωνιστεί δεν θα είναι από εξωαγωνιστούς αλλά από καθαρά αγωνιστικούς λόγους (δεν δίνει τη μπάλα από το αριστερό στο δεξί και σουτάρει σαν ΜΑΛΑΚΑΣ στον βρόντο, γαμώντας τις προσπάθειες των άλλων...)
SKORPIOS7 (28-11-14)
Και εγώ λέω ότι δεν παίζει τέτοιο σενάριο: Για περαστικός ήρθε, έτσι και αλλιώς και στα λοιπής υφής θέματα, ας μην αναφερθώ, γιατί και εκεί, μπάζει η υπόθεση.
celticfrost (28-11-14)
Πολυ χαιρομαι που επιασες το νοημα φιλε μου καλε
Το αν θα τον κρατησει ο προεδρας θα μου φανει που παραξενο αλλα δεν θα τον διωξει με φανερο προσχημα τη κινηση του σχετικα με την σημαια γιατι θα ξεμπροστιαστει
Θα τον διωξει με τη δικαιολογια οτι δεν παιζει μπαλα που για μενα παιχτη απο την αγγλια δεν τον διωχνεις με μερικα χαλια παιχνιδια
Τελος παντων θα δουμε στη συνεχεια ποιος εχει δικιο
ΥΓ Τον διωξει δεν τον διωξει παντως πολλες φωνουλες λενε για τις συμπαθειες του βαγγελη προς τα δεξια (αν και οι εφοπλιστες δεν εχουν ιδεολογια για μενα ουτε πατριδα)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Σε λιγο η Ρομα θα κανει προταση και για γηπεδο καραισκακη.![]()
—John Lennon
differance (28-11-14)
Για 10 χαρτιά τον δίνω χθες. Μέτριος παίκτης, ατομιστής και από συμπεριφορά μάλλον προβληματικός.
Bookmarks