Νταμάρι τύπος. Γαμεί και δίνει και στον γείτονα.
Νταμάρι τύπος. Γαμεί και δίνει και στον γείτονα.
There is a Dude in town
consigliere (15-09-14), voskos_7 (14-09-14)
captain-cook (17-09-14), Du3lisT (16-09-14), vouke7 (16-09-14)
Παιχτουρα ζορικη,πολυ χιλιομετρο,ξυλο,μπαλα,απολα τα εχει ο τσογλανος!
δεν υπαρχουν σχολια.το χειμωνα φευγει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θεουλης.Μισο γκολ δικο του το γκολ του Μητρογλου.
Πολύτιμος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Δεν πρέπει να τους έχει μάθει και πολύ καλά τους συμπαίκτες του: Αν κόψει και το κράτημα της μπάλας σε άκυρα σημεία, στα οποία δεν μπορεί έτσι και αλλιώς να κάνει τίποτε άλλο από το να πασάρει, θα γράψει ιστορία και θα αριστεύσει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χτυπήσαμε διάνα με ετούτον εδώ! Αρχιδάτος!
λαβρακι οντως
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ο κασαμουλης![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι τανκ είναι αυτός;(!)
Στο δευτερο γκολ,δεν ξερω αμα το ειχε πιασει η καμερα,αλλα ενω μπαινει το γκολ και πανηγυριζουν οι παικτες,ο Κασαμι ερχεται σε εμας και πανηγυριζε μονος του..Σαν μικρο παιδι εκανε!!Τον παω πολυ τον παικτη αυτον εως τωρα!!
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Rena (17-09-14)
Πού ρε, στο Άνφιλντ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Απο τις καλυτερες μεταγραφες μεχρι στιγμης.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Είσαι άνιωθος. Γουστάρω. Θα έκανα μαζί σου τζούρες...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks