Αυτος ειχε την εικονα που περιμεναμε οταν ακουσαμε τη μεταγραφη του.
Κατι τετοιοι δε θα πρεπε ν περνανε ουτε απ εξω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άριστος απόψε... Να που γίνεται, να έχουμε και ψηλό που να ξεπερνάει τον Ντάνστον σε απόδοση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπράβο ρε Χάντερ!!! Βγάλε με ασπροπρόσωπο που σε συμπαθώ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πολυ καλος και αυτος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μετριος παιχτης, επεσε πανω σε μια ομαδα που οι ψηλοι της ετρεχαν με ταχυτητα τσαρτα και το εκμεταλλευτηκε. Κατα τη γνωμη μου αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι για σοβαρα συμπερασματα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μας το πες, τρολ τύπε... αυτά τα παιχνίδια είναι άνευ σημασίας... το εμπεδώσαμε...![]()
There is a Dude in town
Ω!! Θέλω Χάντερ!!!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Θετικός και σήμερα. Είχε θέματα, αμυνόμενος, αλλά και τον αλλωνών τους γεννάγανε και οι κοκόροι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο τρόπος που αλληλοσυμπληρωνεται με τον άλλον μαύρο δυμετρο είναι φανταστικός.
ΟΚ, συμφωνω, καλα τα λετε, ναι σε ολα και μία πατατες.
Αλλα εγω θελω τον Χάινς![]()
Είσαι θηρίο ρεεεεεεεε!
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Χαντερ, Χαντερ, Χαντερ, Χαντερκατς Χοοοοοοοοοοοοοοοοο
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χακίμ Ολάζουον
Μετά και το αποψινό ματς μετονομάζεται σε Χάρντερ..!
Όσο νυχτώνει....
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
μάλλον έργο σφαιρόπουλου η άνοδός του και ο ρόλος του στο ροτατιον της ομάδας. στο τοπ-16 είναι σταθερά καλός εκτός από το ματς με εφές που ήταν όλοι τραγικοί.
Bookmarks