Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 121 έως 123 από 123

Θέμα: Οθελο Χαντερ

  1. #121
    Το avatar του χρήστη giovanni#10
    Εγγραφή
    28-07-2011

    Περιοχή
    Πειραιάς
    Μηνύματα
    11.098
    Thanks
    10.613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.226 φορές σε 5.483 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Οθελο Χαντερ

    Φευγεις με ψηλα το κεφαλι μωρη τυπαρα. Κριμα....

  2. #122
    Το avatar του χρήστη chainsaw
    Εγγραφή
    04-07-2008

    Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Μηνύματα
    20.697
    Thanks
    29.732
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.664 φορές σε 7.160 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Οθελο Χαντερ

    Κάθετα αντίθετος με τον διαχωρισμό που γίνεται μεταξύ γηγενών και Αμερικανών παικτών στην Ευρώπη είναι ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος τονίζει πως τα πολυετή συμβόλαια των ξένων παικτών μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για μία ομάδα.

    Με μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter ο Οθέλο Χάντερ εξέφρασε τους προβληματισμούς τους σχετικά με το πόση βαρύτητα δίνεται στους γηγενείς παίκτης στην Ευρώπη και στην ευκολία με την οποία οι ομάδες αλλάζουν τους Αμερικανούς παίκτες σαν τα πουκάμισα.


    "Θέλω απλά να το βγάλω από μέσα μου. Θα ήταν ωραίο να βλέπαμε Αμερικανούς παίκτες να παίρνουν μακροχρόνια συμβόλαια στην Ευρώπη. Έχουμε ανθρώπους που μιλάνε για τους γηγενείς παίκτες και πως αυτοί θα πρέπει να αποτελούν τον κορμό της ομάδας. Με τρελαίνει αυτό.
    Κουλτούρα. Τελεία. Το λέω για να το πω. Νομίζετε ότι οι Αμερικανοί ή γενικά οι παίκτες που πάνε σε μία ξένη χώρα δεν θέλουν να αποτελούν μέρος μιας κουλτούρας νίκης; Ή να είναι μέλη του βασικού κορμού; Αντ' αυτού όλοι λένε 'επόμενος'.
    Ο επόμενος προπονητής ή ο επόμενος παίκτης επειδή είναι φθηνός. Είναι άσχημο να βλέπεις ομάδες να μην προσπαθούν να χτίσουν μια κουλτούρα νίκης. Δεν λέω όλες, αλλά η πλειονότητα των ομάδων δεν εκτιμάει τους παίκτες όπως θα έπρεπε. Αν το έκαναν δεν έφερναν 4-5 καινούργιους παίκτες κάθε χρόνο και μετά να αναρωτιούνται γιατί δεν μπαίνουν στα playoffs ή δεν φτάνουν στο Final Four.
    Πραγματικά πιστεύω ότι οι παίκτες θα έμεναν περισσότερο αν ήξεραν ότι τους υπολογίζουν στις ομάδες. Τα μεγαλύτερα σε διάρκεια συμβόλαια συνεπάγονται καλύτερη ομαδική ταυτότητα και κουλτούρα. Έχεις στην ουσία περισσότερο χρόνο για να χτίσεις μία καλή ομάδα, την οποία μπορείς να εμπιστευτείς. Δεν θα έχεις παίκτες που απλά σκέφτονται τα στατιστικά τους. Οπότε χρειάζεσαι και γηγενείς και ξένους παίκτες για να χτίσεις μία winning culture στην Ευρώπη.
    Έχω βαρεθεί να βλέπω τους ξένους παίκτες να μην λαμβάνουν σεβασμό στην Ευρώπη. Δεν χτίζεις την κουλτούρα της ομάδας με γηγενείς παίκτες. Τη χτίζεις με παίκτες. Τελεία. Μην ξεχνάτε, ο ένας χρειαζόμαστε τον άλλο. Τόσο στη ζωή, όσο και στο μπάσκετ. Να έχετε μία ευλογημένη ημέρα", έγραψε αναλυτικά ο 36χρονος Αμερικανός σέντερ ο οποίος έχει αγωνιστεί στην [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]με τη Σιένα (2013-14), με τον Ολυμπιακό (2014-16), με τη Ρεάλ (2016-17), με την ΤΣΣΚΑ (2017-19), με την Μακάμπι (2019-21) και με την Μπάγερν, στην οποία ανήκει από το 2021.



    Ωραια τα λεει ο Οθελος.
    Εχει δικιο. Μονο που και οι ιδιοι οι Αμερικανοι παικτες απαρνιουνται την κουλτουρα νικης και το ομορφο κλιμα σε μια ομαδα μολις δουν μερικα χιλιαρικα παραπανω στον λογαριασμο τους. Πως να στεριωσουν μετα;

  3. #123
    Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7
    Εγγραφή
    17-12-2012

    Περιοχή
    Γρεβενά
    Μηνύματα
    47.795
    Thanks
    24.948
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.332 φορές σε 18.972 μηνύματα
    Ignore User

    Προεπιλογή Απάντηση: Οθελο Χαντερ

    Δηλαδή, Βίρνα, υπάρχει Αμερικανός, που πηγαίνει καλά στην ομάδα του και τονε διώχνει η ίδια ομάδα με το ζόρι στην ΤΣΣΚΑ, Βίρνα;;;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 25-05-23 στις 18:26
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

  4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

    chainsaw (25-05-23), Faithful (25-05-23), zionikos (25-05-23)

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας