Για την ακρίβεια λέει ότι προτίμησε τον Ολυμπιακό από την Μπαρτσελόνα, επειδή θα πάρει σοβαρό ρόλο στις ακαδημίες...
Προφανώς στην Μπάρτσα τον θέλανε στις ακαδημίες, για κασκαντέρ...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για την ακρίβεια λέει ότι προτίμησε τον Ολυμπιακό από την Μπαρτσελόνα, επειδή θα πάρει σοβαρό ρόλο στις ακαδημίες...
Προφανώς στην Μπάρτσα τον θέλανε στις ακαδημίες, για κασκαντέρ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Du3lisT (18-02-15)
Θα κάνει τον Αμλετ στον Περαία, τύπε λάγνε, λίγο το έχεις; Του νταλ ορ του Αμπιντάλ;
There is a Dude in town
Ο Αμπιντάλ έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό
![]()
Ο Ερικ Αμπιντάλ έστειλε μέσω Twitter τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. .
Το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό έβαλε ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο κρέμασε τα παπούτσια του, έστειλε μέσω twitter τα συγχαρητήριά του στην πρώην ομάδα του.
"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πολύ χαρούμενος για τον σύλλογο και τους παίκτες", ανέφερε ο Γάλλος και ανέβασε μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εμείς χαιρόμαστε,που έφυγες μια ώρα αρχύτερα...
voskos_7 (21-04-15)
Βέβαια, χάρη στην Αγία Άννα, δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα στην αναπλήρωση του κενού, για να μην πω ότι μάλλον είχαμε επειδή το κενό που δημιούργησε η αποχώρησή του, αναπληρώθηκε και με το παραπάνω...
Red&White-Nick-7 (21-04-15)
Έτσι είναι όταν έχεις ντοκτορά στην "κουλαμάρα"...
voskos_7 (21-04-15)
Σκάνδαλο με τη μεταμόσχευση στον Αμπιντάλ: "Η Μπαρτσελόνα αγόρασε παράνομα το συκώτι, δεν ήταν δωρεά"
Σύμφωνα με την "El Confidencial" ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, έχει παραδεχθεί σε συνομιλίες ότι αγόρασε παράνομα το συκώτι που μεταμοσχεύθηκε στον Ερίκ Αμπιντάλ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Δύσκολη φάση...
Το αρχίδι, φυσικά, πρέπει να πάει μέσα, αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Βέβαια, δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Αμπινταλ, τώρα... Ούτε και πριν βέβαια...
Bookmarks