VALVERDES_7 (10-12-14)
Να πάει στο καλό και να μην μας γράφει.
Μεγαλύτερος τουρίστας δεν παίζει να χει περάσει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
VALVERDES_7 (10-12-14)
Αργείς πολύ ρε τυπε ακόμα να φύγεις; Άντε στο καλό, λέμε....
ΦΥΓΕΕΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Το βραβειο του μεγαλυτερου τουριστα το εχει κερδισει ο λεμμενς και ειναι ανευ ανταγωνισμου. Ψαχνουμε για τον δευτερο...
Ηταν τοσο τουριστας που αν περναγε απο το χερι μου θα καθιερωνα το βραβειο "Ερβιν Λεμμενς", το οποιο θα το επαιρνε στο τελος καθε σεζον ο πιο τουριστας που ηρθε στην ομαδα.
2007-2008 Ραουλ Μπραβο
2008-2009 Οσκαρ
2009-2010 Ντατολο
2010-2011 Ουρταδο
2011-2012 Κοσταντσο/Γεστε
2012-2013 Ντιακιτε
2013-2014 Γιαταμπαρε
2014-2015 Αμπινταλ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (10-12-14)
Τυπε ο Κοσταντζος ειχε σκληρο ανταγωνισμο απο τον Γεστε αλλα πηρε το βραβειο ασυζητητι. Μορφη το αβαταρ λεμε
Επισης, ο Λεμενς ηρθε το 2005-06 αρα το βραβειο καθιερωθηκε απο τη σεζον 2006-07 και εντευθεν. Εκεινη τη χρονια λοιπον νομιζω οτι το αξιζε ο ετερος καραφλομαυρουλης σεντερ μπακ που εφυγε νυχτα. Ο πολυς Ουαντου!!!
BrazHlias (10-12-14)
Να συγκρίνουμε Κοστάντσο με Γέστε;! αχαχαχχαχα... ο Γέστες έβγαλε και μια καβλερή πάσα που κάρφωσε τη Μασσαλιώτισσα τύπισσα ανάμεσα στα σκέλια... ο άλλος μόνο ήλιος έβλεπε...
There is a Dude in town
Du3lisT (11-12-14), giovanni#10 (11-12-14), nikos7 (15-12-14), VALVERDES_7 (15-12-14)
vasilis-thrylos7 (11-12-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
vasilis-thrylos7 (11-12-14)
Εγώ το βραβείο θα το έδινα στον Κοσταντσο. Ο άνθρωπος ήταν μια σκέτη ταινία τρόμου από την 1η μέρα που φόρεσε το ερυθρόλευκο γάντι.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
giovanni#10 (11-12-14)
Κατω τα χέρια απο τον Όσκαρ. Μονο αυτο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (15-12-14)
Ετσι!! Κατω τα χερια απ το πουλεν μου ρε!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (11-12-14), giovanni#10 (11-12-14)
Ησουνα τσιφτης μερακλης συναμα και αλανι για 'σενα και στην κολαση Λαρα Γκαρσια Ντανι
![]()
Ρεάλ Μαδρίτης, Σαραγόσα, Μπαρτσελόνα, Μαγιόρκα, Εσπανιόλ, Ολυμπιακός, Ντενιζλίσπορ, Ράγιο Μαχανταχόντα ήταν οι σταθμοί στην τεράστια καριέρα του Ισπανού σέντερ φορ.
Όταν το 2005 ανακοικώθηκε από τον Ολυμπιακό οι περισσότεροι είπαν ότι στα 31 του και με εικόνες από το προηγμένο πρωτάθλημα της Ισπανίας με τις φανέλες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν μία αξιόπιστη λύση για την επίθεση της ομάδας. Εκείνος τους διέψευσε με κάθε τρόπο.
Εμφανίστηκε στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας για να υπογράψει το συμβόλαιο με ένα μπλουζάκι που στο στήθος είχε φύλλο από χασίς.
Η μπάλα κολλούσε στο πόδι του, είχε εκπληκτική επαφή με τα δίχτυα, η ταχύτητά του ανεπανάληπτη, η αντοχή του θύμιζε Κενυάτη δρομέα.
Έμεινε δυστυχώς μόλις ένα χρόνο στην ομάδα, αγωνίστηκε 20 φορές και έβαλε 2 γκολ. Για ένα χρόνο χάθηκαν τα ίχνη του αλλά η Ντενιζλίσπορ τον άρπαξε από τα χέρια των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Έκλεισε την σπουδαία καριέρα του σε ομάδα τρίτης εθνικής της Ισπανίας.
Κλείνουμε με ένα από τα ποιήματα που γράφτηκαν για το μεγάλο Καταλανό σέντερ φορ
Στην Ισπανία έχτισες προφίλ μεγάλου παίκτη,
όλοι σε καμαρώναμε απ΄ το μικρό μας δέκτη
στον θρύλο όταν υπέγραψες τρέξαμε να σε δούμε
το Ελ. Βενιζέλος κλείσαμε να σε υποδεχτούμε
στο γήπεδο ζωγράφιζες, μας χάρισες μαγεία
σε νοσταλγήσαμε πολύ Ντάνι Λάρα Γκαρσία
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Apache (12-12-14), giovanni#10 (11-12-14), sabar77 (11-12-14), vasilis-thrylos7 (11-12-14)
BrazHlias (11-12-14), nikos7 (15-12-14), vasilis-thrylos7 (11-12-14)
Βάλτε τον από τώρα στους πρώην, και συγκεκριμένα στους "πρώην ποδοσφαιριστές γενικά" αν υπάρχει τέτοιο thread.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
giovanni#10 (15-12-14)
BrazHlias (16-12-14), VALVERDES_7 (15-12-14)
Την Παρασκευή λέει η Equipe θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα ανακοινώσει την απόσυρσή του. Στο καλό και να μας γράφεις!
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Δώρο Χριστουγέννων στην ομάδα κάνει! Εύγε!
Αλλά και εμείς, το επίδομα αδείας, μια χαρά, παχύ - παχύ, του το εξηγηθήκαμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks