voskos_7 (03-12-14)
σε λενε το κοριτσι του μαι
voskos_7 (03-12-14)
1 μηνα διακοπές ακόμα.
Επόμενος προορισμός: Barcelona
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Eddiedimitris (03-12-14), voskos_7 (03-12-14)
Gtakis (03-12-14)
voskos_7 (03-12-14)
Μην νομίζεις και εγώ γελάω όταν τον βλέπω...
Και να πεις ότι δεν τον πίστεψα από την αρχή; Εγώ;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Λύνει το συμβόλαιό του άμεσα ακούω...
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Στο καλό να πάει
Κωμική οργάνωση ΠΑΕ,έρμαιο ενός μάνατζερ.
Δεν εκπλήσσομαι με την διοίκηση Μαρινάκη και τα συνεχόμενα λάθη με διάφορους μάνατζεραιους που μας πετάνε έξω απο την Ευρώπη με το κάθε σαπακι που πλασσαρουν.
Άιντε στο καλό σου,άνθρωπέ μου...
Βασικά, πρώτα πρέπει να λύσουμε το συμβόλαιο αυτών που τον έφεραν.
αυτος, ο μποτια και ο μητρογλου ειναι οι τρεις παιχτες που φταινε για τη φετινη, στα ορια της αποτυχιας, μεχρι στιγμης κατασταση. Το φταινε παει στην αγωνιστικη τους κατασταση, αυτοι που τους εφεραν και τους επιλεγουν φερουν μεγαλυτερη ευθυνη.
Νομιζω, πως αν σε μια απο τις τρεις θεσεις αυτων των παιχτων, υπηρχε ο περσινος μανωλας ή ο μητρογλου, τοτε θα καναμε τουλαχιστον μια πορεια τουλαχιστον αντιστοιχη με την περσινη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τελειώνει ο Αμπιντάλ, φουλ για αντικαταστάτη
![]()
Ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό μετά τον Δεκέμβριο και ουσιαστικά επιβεβαιώνεται και το ρεπορτάζ του "RMC". Ψάχνει για αντικαταστάτη του η ομάδα του Πειραιά τον προσεχή Γενάρη.
Σύντομο θα είναι τελικά το πέρασμα του Ερίκ Αμπιντάλ από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος αμυντικός τελειώνει οριστικά από τους Πειραιώτες τον Δεκέμβριο και πιθανότατα με τη Μάλμε να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] έγραψε το βράδυ της Πέμπτης πως ο πολύπειρος στόπερ θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και δεν ήταν η πρώτη αναφορά, αλλά αποτέλεσε συνέχεια άλλων που προηγήθηκαν και αναφέρονταν στο μέλλον του.
Μπορεί μέχρι πρότινος στο Λιμάνι να διέψευδαν ότι υπήρχε θέμα με τον Αμπιντάλ και να τόνιζαν ότι θα εξαντλούσε το συμβόλαιό του, εντέλει ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους...
Ο Γάλλος σούπερ σταρ, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, αν και πρόκειται για έναν παίκτη παγκόσμιας εμβέλειας και μια μεγάλη προσωπικότητα, θα σταματήσει άμεσα την καριέρα του για να αναλάβει τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα.
Από 'κει και πέρα, στον Ολυμπιακό δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη κοιτάζουν για τον αντικαταστάτη του. Τον Γενάρη η ομάδα του Πειραιά θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές και ειδικά στην άμυνα, όπου τα κενά είναι πολλά.
Με την δεδομένη φυγή του Αμπιντάλ, οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν να φέρουν παίκτες που θα ενισχύσουν τα μετόπισθεν και φυσικά θα προσφέρει πολύ περισσότερα απ' όσα ο Γάλλος αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στην χώρα μας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πηραμε παικτη για 3 μηνες που μετα τελειωνει το ποδοσφαιρο......
οτι και να πει κανεις ειναι πολυ λίγο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Είπαμε, ο τύπος την έχει δει αλλιώς, τσιγαριλίκι, Μπομπ Μάρλι και χαρά ως τον ουρανό, φιλοσοφούμεν μετ ευτελείας μπλα μπλα μπλα...
There is a Dude in town
sardine (09-12-14), VALVERDES_7 (09-12-14)
Εντάξει τον τύπο για νέο Αριστοτέλη τον κόβω. Εχει πνιγεί στο διάβασμα με υπαρξιακά ερωτήματα, θεμελιώδεις αναζητήσεις, μεταφυσικά φαινόμενα, μεταθανάτιες συζητήσεις, το νόημα της ζωής κτλ.
Μπάλα δεν έπαιξε αλλά την φιλοσοφία θα την θέσει σε νέες βάσεις.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
giovanni#10 (09-12-14), The Dude (09-12-14)
αντε,αντιο,στο καλο και η Παναγια μαζι σου!
Τέλος το τσουλί, δες με σκάισκάνερ πότε έχει πτήση για Βαρκελόνα...
There is a Dude in town
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χέρι στο πρώτο ημίχρονο, μέσα στην περιοχή, χωρίς λόγο, οφφ σάιντ, σε αντεπίθεση της ομάδας, κάλυψες τον Ρόζεμπεργκ, χωρίς λόγο στο δεύτερο γκολ και απών από το πρώτο: Για ποιόν έπαιζες; Σου το κρατάγαν για έκπληξη;;;
Bookmarks