Με το που έπιασε Βαρκελώνη άρχισε και τις δηλώσεις: ''Δεν είναι αλήθεια ότι θα αποσυρθώ, όλα αυτά που λέγονται, με έχουν ενοχλήσει. Είμαι στη Βαρκελώνη, γιατί ζω εδώ.", δήλωσε σύμφωνα με τη "Marca"
Ταξίδεψε ο Αμπιντάλ γράφουν πρός Βαρκελώνη πάλι και στο ίδιο αεροπλάνο ηταν η ομάδα μπάσκετ του Ζέλα.
Με το που έπιασε Βαρκελώνη άρχισε και τις δηλώσεις: ''Δεν είναι αλήθεια ότι θα αποσυρθώ, όλα αυτά που λέγονται, με έχουν ενοχλήσει. Είμαι στη Βαρκελώνη, γιατί ζω εδώ.", δήλωσε σύμφωνα με τη "Marca"
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Πολυ σοβαρός επαγγελματίας ο Γάλλος. Μέτριος αριστερός Μπακ ευλογημένος με την μεταγραφή του στην πιο καλοκουρδισμένη ομάδα της 15 ετιας,ακόμα χειρότερος σαν κεντρικός αμυντικός και ίσως χειρότερος στον επαγγελματισμό του.
Τα παθήματα μαθήματα.
Πηρε αδεια να λειψει απο τη σημερινη προπονηση για να παει στο σπιτι του στη Βαρκελωνη. Μετα εχουν ολοι αδεια. Δε σημαινει απαραιτητα κατι οτι εφυγε λιγο νωριτερα.
Αυτο που εχει σημασια ειναι το ποσο νωριτερα θα φυγει οριστικα.
Reds (13-11-14)
Γενάρη φεύγεις θες δεν θες.Απλά τα πράγματα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Nα δωσουμε αμπινταλ στη μπαρτσελονα να φερουμε μεσι να ακουμε τον σερκωστα να μη σταματαει τη γκρινια για το κριαρι που φεραμε.
Υγ:Πλακα κανω σερ.![]()
Δεν έχει σημασία τι δηλώνει ο ίδιος ο παίχτης. Σημασία έχει το ανώνυμο ρεπορτάζ της livesport. Είναι πιο ...έγκυρο!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Σημασια εχει οτι για καποιους εμας εχει ηδη φυγει στα ονειρα μας,οποτε ελπιζουμε να βγουν αληθινα τα ανωνυμα ρεπορταζ.
Τον ιδιο τον παικτη δεν τον ρωτησα παντως.![]()
ειτε μεινει ειτε φυγει, ενα και το αυτο. Ετσι κι αλλιως ειναι σαν να μην υπαρχει.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Συγχαρητήρια - υστέρησες λιγότερο από τον άλλον.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μετριος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αντε φουσκώνεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό και άλλο για φέτος και από του χρόνου ζωάρα στην Βαρκελώνη.
Είσαι μόρτης ρε παίκτη μπράβο.
μετα απο καθε ματς, αλλαζω και αποψη για το ποιος απο τους δυο ειναι χειροτερος.
Το ειχα πει μεταξυ σοβαρου και αστειου μετα απο 2-3 ματς, πως η σεζον ξεκινησε με μποτια-αμπινταλ και θα τελειωσει με σιωβα αυλωνιτη. Κοιτα που θα βγω αληθινος.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
giovanni#10 (27-11-14)
Εμενα με ψηνει αυτο το σεναριο, τυπε.
Βασικά αυτό το σενάριο παίζει και να ψήνει 7 εκ. Ολυμπιακούς![]()
giovanni#10 (28-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-11-14)
Κομβικής σημασίας η απουσία του από την άμυνα, σήμερα, εξ'ου και διατηρήθηκε ανέπαφη η εστία.
Τι χαμπάρια;;;
dtakis80 (03-12-14), giovanni#10 (04-12-14)
μοιάζει στα αρχίδια του τελείως ή εμένα μου φαίνεται????....τον βλέπεις από τον τρόπο που κάνει οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο..............
Bookmarks