Περισσότερο, βλέπω στο τέλος, να το φορτώνεται ο Σιόβας, που δεν στρώνει με τίποτα και θα αναγκάσει τον Μίτσελ, να τον κάνει ρέκορντμαν συμμετοχών μέσα στη χρονιά.![]()
Εγω παντως δεν θα τον κατηγορησω. Ειναι μεγαλος παικτης{και αγωνιστης ζωης} με τεραστιες παραστασεις αλλα το λαθος να το χρεωθουν αυτοι που τον εφεραν κι οχι ο Αμπινταλ.
Περισσότερο, βλέπω στο τέλος, να το φορτώνεται ο Σιόβας, που δεν στρώνει με τίποτα και θα αναγκάσει τον Μίτσελ, να τον κάνει ρέκορντμαν συμμετοχών μέσα στη χρονιά.![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
δεν ξεκινησε καλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλός, ο μόνος που προσπάθησε...
giovanni#10 (30-10-14), The Dude (30-10-14), VALVERDES_7 (30-10-14)
Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
chainsaw (31-10-14), Faithful (31-10-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-10-14), SKORPIOS7 (31-10-14), voskos_7 (30-10-14)
Φραπεδιά από το μαγαζί του Αβράμη ο άνιωθος... του τρώει τη θέση, του πίνει και τον καφέ...
There is a Dude in town
Rena (02-11-14), SKORPIOS7 (31-10-14), VALVERDES_7 (31-10-14), Vass (31-10-14)
Εντάξει ήταν αναμενόμενο μετά τα όσα έχουν ειπωθεί.
Ας πάρουν τον Γενάρη ένα σέντερ μπακ δανεικό για να βγει η χρονιά και το καλοκαίρι βλέπουμε.
Σταματάει ο Αμπιντάλ;
Δεν πέρασε πολύς καιρός που ο Ολυμπιακός είχε βγει να διαψεύσει το γεγονός ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και ένα νέο δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport» ήρθε να ξαναφέρει το συγκεκριμένο θέμα στο προσκήνιο.
Συγκεκριμένα λοιπόν το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 35χρονος Γάλλος θα επιστρέψει για να εγκατασταθεί στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να του δώσει εκεί θέση προπονητή στις ακαδημίες της ομάδας.
Όπως λοιπόν αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Αμπιντάλ δεν έχει ενθουσιαστεί από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω της χαμηλής ανταγωνιστικότητας του.
Η μόνη περίπτωση να αλλάξει γνώμη, είναι να προκριθεί ο Ολυμπιακός στους «16» του Champions League και πολύ περισσότερο άμα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου.
Τέλος το δημοσίευμα αναφέρει ως ενδείξεις για αυτό το γεγονός το ότι η γυναίκα του δεν μένει πια στην Αθήνα, ενώ δύο από τις τρεις κόρες του γράφτηκαν πριν λίγο καιρό σε σχολείο της Βαρκελώνης.
Ναι δεν ηξερε πως ηταν το πρωταθλημα το ειδε κ δε του αρεσε.. Χαχα!
Απλα ο ανθρωπος ειναι παλαιμαχος, ηρθε για μια αρπαχτη και τελος. Στο καλο και να μας γραφει, μου θυμιζει τον Σεζαρ στα κακα του.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Gtakis (31-10-14), SKORPIOS7 (31-10-14), VALVERDES_7 (31-10-14)
Χαμηλή ανταγωνιστικότητα λέει ο μάλαξ. Λες και τους έχουμε πάρει όλους πίπα - κώλο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χίλιες φορές να βλέπω τον Αυλωνίτη ή κάποιον από την ακαδημία να κάνει λάθη και να έχει μέτρια απόδοση που ναι μεν δεν έχει την εμπειρία του Αμπιντάλ, αλλά έχει τη δίψα για να δείξει πράματα παρά να βλέπω τον παλαίμαχο που τον χρυσοπληρώνουμε να είναι εκνευριστικά αδιάφορος και επιρρεπής σε λάθη με τις ομάδες του υποβαθμισμένου πρωταθλήματος που δεν τον ψήνει. Στην τελική ας μη γελιόμαστε, αυτή η κίνηση έγινε εκτός από λόγους εντυπωσιασμού (δεν ξέρω πόσοι εντυπωσιάστηκαν) και για να χτίσει ίσως καλές σχέσεις με το Σέλουκ η διοίκηση...
Είναι πολύ νωρίς αλλά φαίνεται από τώρα πως η ομάδα τον Ιούνιο θα θέλει πάλι 10 μεταγραφές. Ίσως λέω και λίγες αν αποχωρήσουν παίχτες.
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Τύπε, τα ξανάπαμε... μίνιμουμ 15...
There is a Dude in town
Και επειδή είναι χαμηλή η ανταγωνιστικότητα, ρε μουνί, είπες να δώσεις ένα δώρο το γκολ στον Ατρόμητο και να χάσεις και τον αντίπαλό σου, στη φάση του γκολ, στο Αγρίνιο...
Είναι εσένα η μούρη σου για Αγγλίες και σε δουλέψαμε εμείς...
dimace (31-10-14)
Καλή συνέχεια στον πάγκο για το υπόλοιπο που θα είναι στην ομάδα και καλή συνέχεια στη ζωή του,από Δεκέμβρη.
Ας φροντίσει η διοίκηση να βρει καναν δανεικό,έστω,στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται.
voskos_7 (31-10-14)
Θα είναι τουλάχιστον αστείο να παραμείνει βασικός.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Για οσους κραζουν το αμυντικο διδυμο(Μποτια-Αμπινταλ), πιστευουν πραγματικα πως με Αυλωνιτη-Σιοβα θα ειχαμε κανει τις νικες με Γιουβε-Ατλετικο;
Επισης θα προτεινα να δειτε τα στιγμιοτυπα των παιχνιδιων Αντερλεχτ-Ολυμπιακος, Μπενφικα-Ολυμπιακος, Ολυμπιακος-Μπενφικα και να μετρησετε τα ΓΕΛΟΙΑ λαθη που κανει ο Μανωλας. Οσα εκανε σε 1 αγωνα ο Μανωλας δεν εχουν κανει μεχρι τωρα ο Μποτια και ο Αμπινταλ μαζι.
Επισης σε αυτο με το σκουρτη, δεν φταιει ο Αμπινταλ, αλλα ο Μιλιβογιεβιτς που γυρναει περπατωντας να ντουμπλαρει το μαρκαρισμα. Ο σκουρτης εχει αναπτυξει ταχυτητα και δεν ειναι στο χερι του αμπινταλ να τον κοψει.
Εγω το πιστευω ναι.
Και πιστευω θα ειχαμε κερδισει και την Μαλμε.
Και επισης αν ηταν καλυτερος του Μανωλα ο τουριστας,θα βρισκε ομαδα σε πιο "ανταγωνιστικο" πρωταθλημα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks