VALVERDES_7 (21-09-14)
Δεν έπαιξε και δεν δεχτήκαμε γκολ![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (21-09-14)
VALVERDES_7 (21-09-14)
Μέσα άνεση και έξω εξαφάνιση. Στο μαρκάρισμα, ακόμα και ένας κώνος, θα έκανε περισσότερα σήμερα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (28-09-14)
Ναι - αυτό, τον έπαιξε...
VALVERDES_7 (28-09-14)
Σαπιλα και θλιψη.
Ελπιζω να γυρισει ο Σιοβς καποια στιγμη και να μην τον ξαναδουμε,δεν τον μπορω.
Τον πιστευα οταν τον πηραμε αλλα τετοια σαπιλα δεν την περιμενα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στα διάλα...
τιποτα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
35 χρονος πρωιν ποδοσφαιριστης,αυτο τα λεει ολα νομιζω!
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ και αν εγινε συμβολο νικης εναντιον του καρκινου και μας τον βγαζει εμας!
vouke7 (02-10-14)
Σέντερ μπακ δεν είσαι σίγουρα και διατηρώ και τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο είσαι ποδοσφαιριστής πλέον.
Κωμικοτραγικός, επικίνδυνος και προκλητικός. Κρυβόταν σε όλο το παιχνίδι πίσω απο τον επιθετικό και άφηνε τον Μποτία να κάνει παιχνίδι. Αδιαφορία σε παιχνίδι CL σπάνια βλέπω. Άντε να γυρίσει ο Σιόβας, για κανά ματσάκι στο πρωτάθλημα είσαι το πολύ.
Καλά αυτός μας δουλεύει και εσείς νομίζετε ο,τι απλά δεν μας κάνει... Βρήκε τον επίγειο παράδεισο ο τύπος...
Μόνο και μόνο απο σεβασμό σε αυτό που πέρασε εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τον κατακρίνω ακόμα και να κάνει χίλια λάθη σε κάθε παϊχνιδι.Αυτο που μπορώ να κρίνω όμως είναι το πάθος του η κάυλα του να παϊξει και απο αυτα δεν....
Οπου λαλουν πολλοι ολυμπιακοι.........
Χεσ'το - δεν πιάνει...
Δεν του είπαμε να πάθει τίποτα, αλλά να κόψει τη μπάλα. Είναι μέσα σε όλες τις φάσεις που φάγαμε γκολ φέτος, εκτός από το πρώτο το σημερινό, που δεν πρόλαβε να κάνει την παπαριά αυτός.
Μου άρεσε που πιστέψανε κάποιοι ότι ο Ζαρντίμ πιάστηκε κορόιδο...
Αλλά μετά από όσα του κάναμε, μας άξιζε, πιστεύω...![]()
Ο χαλαρός και γραφικός τρόπος που χειρίστηκε την φάση του δεύτερου γκολ θυμίζει εποχές αλήστου μνήμης στην άμυνα του Ολυμπιακού.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εντάξει, ο τύπος το έχει πει και ας έχει περάσει στα ψιλά. Χαίρεται και μόνο που ζει. Και λογικό. Την έχει δει αλλιώς και καλά κάνει, ζεν κατάσταση, μυρίζουμε τα λουλούδια, χοροπηδάμε στα λιβάδια και άλλα τέτοια... αλλά εμείς τί φταίμε; Πρέπει ντε και καλά να μας στείλεις με πολλαπλά εγκεφαλικά ρε τύπε;
There is a Dude in town
iakov7 (02-10-14), VALVERDES_7 (02-10-14), vouke7 (02-10-14)
Bookmarks