Επικινδυνος και γκαφατζης.
Σε μια απο τις αποκρουσεις του ρομπερτο προχθες γινεται το εξης:
Η μπαλα μεσα στην περιοχη μας απο αριστερα, ο ρομπερτο ειναι απο εκει για να καλυψει τη γωνια του, ο αμπινταλ στα δεξια του, στο υψος της μικρης περιοχης (ακινητος). Ο παιχτης της γιουβεντους που εχει τη μπαλα πασαρει προς το κεντρο της περιοχης μας, στο υψος του πεναλτι, ο Ρομπερτο τρεχει λυσσασμενα για να προλαβει να καλυψει ξανα την εστια του. Τρεχει προς τα δεξια, ο αμπινταλ ακομα ακινητος ειναι μπροστα του, σαν να του κανει σκριν ενα πραγμα, ο ρομπερτο τον σπρωχνει/τραβαει, ωστε να φυγει απο τη μεση για να μπορεσει να περασει. Τα καταφερνει.
Ο ισπανος, μεχρι η μπαλα να φτασει στον παιχτη της γιουβεντους που ηταν ετοιμος να σουταρει, προλαβε και πηρε θεση στο κεντρο της εστιας, απεναντι απο τον επιθετικο τους. Το σουτ γινεται, η μπαλα βρισκει στο δεξι ποδι του ρομπερτο και τη γλιτωνουμε. Ο αμπινταλ πιστευω ειναι ακομα εκει. Ακινητος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Επικινδυνος και γκαφατζης.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
SKORPIOS7 (27-10-14)
Σιόβας λέγεται ο αντικαταστάτης.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Του δίνω ένα προσόν: Βγάζει την μπάλα μέσα από την περιοχή καλύτερα από τους άλλους (εννοώ βγαίνουν μαζί με την μπάλα - την κουβαλάει - η μεταβίβαση είναι και αυτή, άλλο καπέλο)...
Αλλά δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ για το οποίο πρέπει να διακρίνεται ένας κεντρικός αμυντικός στον Ολυμπιακό - ειδικά όταν μιλάμε για Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (26-10-14)
voskos_7 (26-10-14)
Τουλάχιστον θα έχουμε έναν αξιόπιστο παρατηρητή που θα λέει τι συνέβη...
Παίζει μετά το τέλος της καριέρας του να γίνει και δημοσιογράφος - αν δεν είναι ήδη...
![]()
Δεν φταιει ο Ανπινταλ φταινε αυτοι που τον διαλεξαν.Αν ημουν αντιπαλος προπονητης τον Γαλλο θα σημαδευα και πιστευω και ο Αναστασιου θα βαλει τον καρελη απο την πλευρα του Αμπινταλ να χτυπαει στις αντεπιθεσεις.Το θεμα ειναι τι κινησεις θα κανει ο Μιτσελ να δινει βοηθειες στον Γαλλο.
Βασικά, περισσότερο φταίει ο Σιόβας που δεν λέει να γιάνει...
Ο Καρέλης να πάει, καλά θα είναι: Τον Ντίνα και τον Κλωναρίδη που πασάρουν κιόλας, δεν ξέρω τι θα τους κάνει...
voskos_7 (26-10-14)
μπορεί με την παρουσία του η ομάδα να κερδίζει εξωαγωνιστικά αλλά αγωνιστικά είναι κίνδυνος-θάνατος.
8PYLOS (27-10-14)
σε τετοια παιχνιδια καλυτερα να μην παιζει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Από ο,τι φαίνεται η μεταγραφή του έγινε για άλλους λόγους. Πρεστίζ, δημόσιες σχέσεις, μανατζεριλίκι, όλα μαζί??? Με το καλό να επιστρέψει ο Σιόβας και να έρθει και μια τσόντα τύπου Μαρκάνο τον Γενάρη κι ας βοηθήσει στο αριστερό άκρο ο Γάλλος.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δεν ελπίζουμε, καλύτερα, σε ένα δημοσίευμα της Live, μπας και πέσουν ποτέ μέσα και αυτοί, οι άχρηστοι;;;
![]()
giovanni#10 (27-10-14)
Χθες, ήταν λιγάκι καλύτερος από άλλες φορές, δεν αντιμετώπισε θέμα αλλά και πάλι έκανε μαλακίες χοντρές στις πάσες. Μια που έστειλε συστημένη σε ζελεδένιο στο 85 περίπου και τον έστειλε να τρέχει για γκολ, ήταν να ματσουλάς την τιβί και να κλάνεις λεντάκια...
There is a Dude in town
Εισαι επικινδυνος εσυ, γι'αυτο καλυτερα να φευγεις....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Nομιζω οτι καλυερη θεση του χτικιαρη ειναι εξω δεξια απο το γηπεδο που εχει ενα μαγαζι που πουλει μπουγατσες
Αλλα και εκει ακομα μεσα θα το βαλει το καταστημα
VALVERDES_7 (28-10-14), voskos_7 (28-10-14)
SKORPIOS7 (28-10-14)
Άμα παίρνει παραγγελίες όπως μαρκάρει, μέσα στην περιοχή, θα μου κάνει εντύπωση αν πουλήσει έστω και ένα Μίλκο.
Αδιάφορος, δεν είναι - απλά, είναι λίγο περισσότερο κουλ, από όσο παίρνει.
Τον Ζαρντίμ, για κορόιδο δεν τον είχα, έτσι και αλλιώς. Ας τον κρατήσουν τώρα και ας κρατήσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα του, για να θυμούνται ποιές πόρτες δεν χτυπάμε.
Bookmarks