Στη μπουτσα μας
Αμπιντάλ: "Σέβομαι τον Ολυμπιακό, συνεχίζω στην Μπαρτσελόνα"
![]()
Ο Ερίκ Αμπιντάλ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "SER Catalunya" και αναφέρθηκε στην καριέρα του και στο μέλλον του, τονίζοντας ότι προτιμάει να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, αν και -όπως είπε- σέβεται τον Ολυμπιακό.
Στην Μπαρτσελόνα ονειρεύεται την καριέρα του και το μέλλον του ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος, μίλησε στο στο ραδιοφωνικό σταθμό "SER Catalunya" και αναφέρθηκε στο τι προτίθεται να κάνει, αναφέροντας επίσης τον Ολυμπιακό και την πρόταση που του έκανε.
"Με ενδιαφέρει να δουλέψω στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό που μου έκανε πρόταση, θα συνεχίσω στην Βαρκελώνη. Η δουλειά μου θα αρχίσει πριν το τέλος της σεζόν και εκκρεμεί μία συζήτησή μου με τον κ. Μπαρτομέου για την συμφωνία", ανέφερε αρχικά ο Αμπιντάλ, ενώ για τον Λιονέλ Μέσι είπε: "Ελπίζω να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις".
Επίσης, αναφέρθηκε και στον Ντάνι Άλβες, λέγοντας ότι η Μπαρτσελόνα, πρέπει να του ανανεώσει το συμβόλαιο "γιατί δεν υπάρχει καλύτερος για το δεξί άκρο της άμυνας. Είτε κρατάς τον κορυφαίο είτε τον αφήνεις για να πάει σε άλλη ομάδα".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στη μπουτσα μας
Faithful (14-01-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-01-15), lefaman72 (14-01-15), The Dude (14-01-15), VALVERDES_7 (14-01-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
VALVERDES_7 (14-01-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-01-15), VALVERDES_7 (14-01-15)
Δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Αμπιντάλ
![]()
Ο Γάλλος αμυντικός, Ερίκ Αμπιντάλ, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και θα αναλάβει ρόλο στο τμήμα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό.
Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ με δηλώσεις του στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] αποκάλυψε πως αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα, καθώς δεν τον ικανοποιούσε η θέση που του προσφέρθηκε, ενώ παράλληλα αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων" που ήταν πιο κοντά στα δικά του στάνταρ.
Ο 35χρονος άσος θα έχει σημαντικό ρόλο σε θέματα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό, ενώ από την ομάδα του Πειραιά ζητήθηκε να υπάρξει συνεργασία με τις ακαδημίες της "Μπάρτσα".
"Η Μπαρτσελόνα μου πρότεινε να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και της διοίκησης. Αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα", ανέφερε αρχικά ο Αμπιντάλ και συνέχισε:
"Ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο. Δεν χρειάζεται να έρθει σε εμένα για να τον δει. Η ομάδα μου πρότεινε επίσης να να αναλάβω την φροντίδα των σχολείων ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα. Αλλά πρέπει να ταξιδεύω πολύ. Θα γίνουν κι οι εκλογές στην ομάδα, έχω και το δικό μου ίδρυμα, οπότε δεν θα μπορώ να δώσω την ανάλογη προσοχή".
Ενώ όσον αφορά την πρόταση του Ολυμπιακού: "Θέλουν να ασχοληθώ με θέματα μάρκετινγκ, χορηγιών, ενώ παράλληλα να δημιουργήσω μία συνεργασία με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι πιο εύκολο. Θα μου αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο, καθώς δεν θα χρειάζεται να δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο.
Πρόσφατα πήγα στην Ελβετία για να συζητήσω με έναν χορηγό του Ολυμπιακού. Ακόμα ένα θετικό είναι πως μου ζητούν να είμαι στην Αθήνα μόνο τέσσερις ημέρες το μήνα. Έτσι, η απάντησή μου θα είναι θετική. Το έχω υποσχεθεί και κρατώ τον λόγο μου".
—John Lennon
Γειά σου ρε Αμπιντάλ!! Γαύρος από κούνια!! 4 μέρες το μήνα δουλειά σου προσφέρει η Διοίκηση, υπήρχε περίτπωση να πεις όχι;
AIIZ (17-02-15), Faithful (17-02-15), giovanni#10 (17-02-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-02-15)
Αν δεν δω το καλοκαίρι 1-2 παίκτες από την Μασία θα φας κράξιμο. Και παικταράδες εε? Όχι τίποτα Τόνι Κάλβο… Έστω δανεικοί για να ψηθούν, το θέμα είναι να προσφέρουν ανάλογα με αυτά που πρόσφερε ο Κάμπελ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (17-02-15)
Το ιδιο συμβολαιο του προσεφεραν με αυτο που ηταν και σαν ποδοσφαιριστης στον Ολυμπιακο.
Θα κανει δυστυχως και 4 ημερες υπερωρια τον μηνα σε αντιθεση με την παντελη ελλειψη του απο την ομαδα
τους τελευταιους 5 μηνες.![]()
BrazHlias (18-02-15)
Καλά τι κουφό ήταν αυτό πάλι? Εφαγε πόρτα από την Μπάρτσα και σου λεει ας πάω με αυτά τα κορόιδα μου προσφέρουν κάμποσα εκατομμύρια για μια δουλειά 4 ημερών τον μήνα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ότι να'ναι ρε... Θα καταντήσουμε να έχουμε μεγαλύτερο ροστερ άχρηστων παρατρεχάμενων παρά παικτών(ο χαρακτηρισμός 'άχρηστοι' παραμένει).
τι μαλακια συμφωνια ηταν αυτη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε παιδιά, δεν είπε ότι θα δουλεύει 4 μέρες το μήνα, απλά τόσες μέρες χρειάζεται να είναι στην Αθήνα. Πιο πριν λέει ότι ήταν Ελβετία και συζητούσε με ένα χορηγό. Άρα, θα εργάζεται κυρίως μέσω τηλεφώνου και κάποιων ταξιδιών. Δεν λέω ότι θα ζοριστεί κιόλας, αλλά το 4 μέρες δουλειά το μήνα δεν είναι αληθές.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
"Θα εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο και δε θα χρειαζεται να δουλευω πολυ"..................
Μαλιστα.![]()
![]()
![]()
![]()
Eric γερα, παρτους τα λεφτα...![]()
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
ο καλυτερος του χωριου εισαι
—John Lennon
Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται...
Τι τονε θέλουμε εδώ, αυτόν, τον μαλάκα;
Όλοι επάνω μας θα μάθουν; Τι στον πούτσο, ΙΕΚ το κάναμε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks