Σελίδα 16 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 6121314151617 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 301 έως 320 από 329

Θέμα: Eric Abidal

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.631
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Eric Abidal

Αμπιντάλ: "Σέβομαι τον Ολυμπιακό, συνεχίζω στην Μπαρτσελόνα"

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "SER Catalunya" και αναφέρθηκε στην καριέρα του και στο μέλλον του, τονίζοντας ότι προτιμάει να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, αν και -όπως είπε- σέβεται τον Ολυμπιακό.
    Στην Μπαρτσελόνα ονειρεύεται την καριέρα του και το μέλλον του ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος, μίλησε στο στο ραδιοφωνικό σταθμό "SER Catalunya" και αναφέρθηκε στο τι προτίθεται να κάνει, αναφέροντας επίσης τον Ολυμπιακό και την πρόταση που του έκανε.

"Με ενδιαφέρει να δουλέψω στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό που μου έκανε πρόταση, θα συνεχίσω στην Βαρκελώνη. Η δουλειά μου θα αρχίσει πριν το τέλος της σεζόν και εκκρεμεί μία συζήτησή μου με τον κ. Μπαρτομέου για την συμφωνία", ανέφερε αρχικά ο Αμπιντάλ, ενώ για τον Λιονέλ Μέσι είπε: "Ελπίζω να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις".
    Επίσης, αναφέρθηκε και στον Ντάνι Άλβες, λέγοντας ότι η Μπαρτσελόνα, πρέπει να του ανανεώσει το συμβόλαιο "γιατί δεν υπάρχει καλύτερος για το δεξί άκρο της άμυνας. Είτε κρατάς τον κορυφαίο είτε τον αφήνεις για να πάει σε άλλη ομάδα".
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.276 φορές σε 10.826 μηνύματα
    Ignore User

Στη μπουτσα μας

3. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

Faithful (14-01-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-01-15), lefaman72 (14-01-15), The Dude (14-01-15), VALVERDES_7 (14-01-15)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.631
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (14-01-15)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη μπουτσα μας
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <> Εμφάνιση μηνυμάτων

Άντε να πάρουμε παίχτη με τέτοιο όνομα και να βγει ο Πρόεδρος να τον ανακοινώσει..

"θέλατε μεταγραφές ; Φέραμε τον Ζμπουτζαμ"

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-01-15), VALVERDES_7 (14-01-15)

Devotion Το avatar του χρήστη vasilis-thrylos7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Thanks
    4.054
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.584 φορές σε 2.485 μηνύματα
    Ignore User

Αυτος ειναι μαυρος και λεγεται και Ζμπουτσαμ. Πρεπει να ειναι η φαντασιωση του Αλαφουζου!
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.631
    Ignore User

Δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Αμπιντάλ

Ο Γάλλος αμυντικός, Ερίκ Αμπιντάλ, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και θα αναλάβει ρόλο στο τμήμα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό.
    Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ με δηλώσεις του στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] αποκάλυψε πως αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα, καθώς δεν τον ικανοποιούσε η θέση που του προσφέρθηκε, ενώ παράλληλα αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων" που ήταν πιο κοντά στα δικά του στάνταρ.

Ο 35χρονος άσος θα έχει σημαντικό ρόλο σε θέματα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό, ενώ από την ομάδα του Πειραιά ζητήθηκε να υπάρξει συνεργασία με τις ακαδημίες της "Μπάρτσα".
    "Η Μπαρτσελόνα μου πρότεινε να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και της διοίκησης. Αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα", ανέφερε αρχικά ο Αμπιντάλ και συνέχισε:
    "Ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο. Δεν χρειάζεται να έρθει σε εμένα για να τον δει. Η ομάδα μου πρότεινε επίσης να να αναλάβω την φροντίδα των σχολείων ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα. Αλλά πρέπει να ταξιδεύω πολύ. Θα γίνουν κι οι εκλογές στην ομάδα, έχω και το δικό μου ίδρυμα, οπότε δεν θα μπορώ να δώσω την ανάλογη προσοχή".
    Ενώ όσον αφορά την πρόταση του Ολυμπιακού: "Θέλουν να ασχοληθώ με θέματα μάρκετινγκ, χορηγιών, ενώ παράλληλα να δημιουργήσω μία συνεργασία με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι πιο εύκολο. Θα μου αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο, καθώς δεν θα χρειάζεται να δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο.
    Πρόσφατα πήγα στην Ελβετία για να συζητήσω με έναν χορηγό του Ολυμπιακού. Ακόμα ένα θετικό είναι πως μου ζητούν να είμαι στην Αθήνα μόνο τέσσερις ημέρες το μήνα. Έτσι, η απάντησή μου θα είναι θετική. Το έχω υποσχεθεί και κρατώ τον λόγο μου".
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.276 φορές σε 10.826 μηνύματα
    Ignore User

Γειά σου ρε Αμπιντάλ!! Γαύρος από κούνια!! 4 μέρες το μήνα δουλειά σου προσφέρει η Διοίκηση, υπήρχε περίτπωση να πεις όχι;

12. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (17-02-15), Faithful (17-02-15), giovanni#10 (17-02-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-02-15)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Αν δεν δω το καλοκαίρι 1-2 παίκτες από την Μασία θα φας κράξιμο. Και παικταράδες εε? Όχι τίποτα Τόνι Κάλβο… Έστω δανεικοί για να ψηθούν, το θέμα είναι να προσφέρουν ανάλογα με αυτά που πρόσφερε ο Κάμπελ.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (17-02-15)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Αμπιντάλ

Ο Γάλλος αμυντικός, Ερίκ Αμπιντάλ, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και θα αναλάβει ρόλο στο τμήμα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό.
    Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ με δηλώσεις του στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] αποκάλυψε πως αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα, καθώς δεν τον ικανοποιούσε η θέση που του προσφέρθηκε, ενώ παράλληλα αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων" που ήταν πιο κοντά στα δικά του στάνταρ.

Ο 35χρονος άσος θα έχει σημαντικό ρόλο σε θέματα εκπροσώπησης της ομάδας στο εξωτερικό, ενώ από την ομάδα του Πειραιά ζητήθηκε να υπάρξει συνεργασία με τις ακαδημίες της "Μπάρτσα".
    "Η Μπαρτσελόνα μου πρότεινε να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και της διοίκησης. Αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα", ανέφερε αρχικά ο Αμπιντάλ και συνέχισε:
    "Ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο. Δεν χρειάζεται να έρθει σε εμένα για να τον δει. Η ομάδα μου πρότεινε επίσης να να αναλάβω την φροντίδα των σχολείων ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα. Αλλά πρέπει να ταξιδεύω πολύ. Θα γίνουν κι οι εκλογές στην ομάδα, έχω και το δικό μου ίδρυμα, οπότε δεν θα μπορώ να δώσω την ανάλογη προσοχή".
    Ενώ όσον αφορά την πρόταση του Ολυμπιακού: "Θέλουν να ασχοληθώ με θέματα μάρκετινγκ, χορηγιών, ενώ παράλληλα να δημιουργήσω μία συνεργασία με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι πιο εύκολο. Θα μου αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο, καθώς δεν θα χρειάζεται να δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο.
    Πρόσφατα πήγα στην Ελβετία για να συζητήσω με έναν χορηγό του Ολυμπιακού. Ακόμα ένα θετικό είναι πως μου ζητούν να είμαι στην Αθήνα μόνο τέσσερις ημέρες το μήνα. Έτσι, η απάντησή μου θα είναι θετική. Το έχω υποσχεθεί και κρατώ τον λόγο μου".
    εντάξει είσαι επισήμως είδωλο!

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Το ιδιο συμβολαιο του προσεφεραν με αυτο που ηταν και σαν ποδοσφαιριστης στον Ολυμπιακο.

Θα κανει δυστυχως και 4 ημερες υπερωρια τον μηνα σε αντιθεση με την παντελη ελλειψη του απο την ομαδα
    τους τελευταιους 5 μηνες.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (18-02-15)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Καλά τι κουφό ήταν αυτό πάλι? Εφαγε πόρτα από την Μπάρτσα και σου λεει ας πάω με αυτά τα κορόιδα μου προσφέρουν κάμποσα εκατομμύρια για μια δουλειά 4 ημερών τον μήνα.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Ότι να'ναι ρε... Θα καταντήσουμε να έχουμε μεγαλύτερο ροστερ άχρηστων παρατρεχάμενων παρά παικτών(ο χαρακτηρισμός 'άχρηστοι' παραμένει).

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

τι μαλακια συμφωνια ηταν αυτη;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Ρε παιδιά, δεν είπε ότι θα δουλεύει 4 μέρες το μήνα, απλά τόσες μέρες χρειάζεται να είναι στην Αθήνα. Πιο πριν λέει ότι ήταν Ελβετία και συζητούσε με ένα χορηγό. Άρα, θα εργάζεται κυρίως μέσω τηλεφώνου και κάποιων ταξιδιών. Δεν λέω ότι θα ζοριστεί κιόλας, αλλά το 4 μέρες δουλειά το μήνα δεν είναι αληθές.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.216 φορές σε 5.477 μηνύματα
    Ignore User

"Θα εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο και δε θα χρειαζεται να δουλευω πολυ"..................

Μαλιστα.

Walk on Through The Rain Το avatar του χρήστη ynwa96

Περιοχή
    Anfield
    Thanks
    388
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 715 φορές σε 465 μηνύματα
    Ignore User

Eric γερα, παρτους τα λεφτα...
    Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.

- Bill Shankly

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.631
    Ignore User

ο καλυτερος του χωριου εισαι
    —John Lennon

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται...
    Τι τονε θέλουμε εδώ, αυτόν, τον μαλάκα;
    Όλοι επάνω μας θα μάθουν; Τι στον πούτσο, ΙΕΚ το κάναμε;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ιδιο συμβολαιο του προσεφεραν με αυτο που ηταν και σαν ποδοσφαιριστης στον Ολυμπιακο.

Θα κανει δυστυχως και 4 ημερες υπερωρια τον μηνα σε αντιθεση με την παντελη ελλειψη του απο την ομαδα
    τους τελευταιους 5 μηνες.
    Σοβαρη βελτιωση. Πεντε μηνες πληρωνοταν για να μην κανει τιποτα, τωρα θα δουλευει τουλαχιστον μια στο τοσο.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Σελίδα 16 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 6121314151617 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές