Σελίδα 12 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 28910111213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 221 έως 240 από 377

Θέμα: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Φύσσας, που σκοτώθηκε σε ποδοσφαιρικό επεισόδιο, Γρηγορὀπουλος, που τον τραυμάτισε θανάσιμα μια σφαίρα που εξοστρακίστηκε, ο Λούκμαν, που έφυγε πάνω στον τσαμπουκά για έναν κλειστό δρόμο, ο Κύπριος φοιτητής, που τρέχοντας απρόσεκτος έπεσε πάνω σε ένα παρτέρι και σκοτώθηκε, το παιδί που δεν πλήρωσε το εισιτήριο και έκανε σάλτο μορτάλε από το εν κινήσει λεωφορείο μένοντας στον τόπο, ο Ζακ, που αυτοτραυματίστηκε πηδώντας μέσα από μια τζαμαρία κλπ...

Άδικα πήγαν όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι - το τι έκαναν δεν ήμουν εκεί να το δω και δεν το σχολιάζω - και το μόνο που λέω είναι πως η ανθρώπινη ζωή έχει γίνει φτηνότερη και από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε μια κοινωνία, που όσο πάει, γίνεται όλο και πιο σκληρή με όλους μας.
    Την επόμενη φορά που θα μεταφέρεις ψέμματα σε αυτό το φόρουμ έχεις φύγει.
    Πρόσεχε πολύ καλά από εδώ και πέρα το τι γράφεις.

Άκου ο Φυσσας σκοτώθηκε σε ποδοσφαιρικό επεισόδιο.

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Ο Φύσσας, που σκοτώθηκε σε ποδοσφαιρικό επεισόδιο, Γρηγορὀπουλος, που τον τραυμάτισε θανάσιμα μια σφαίρα που εξοστρακίστηκε, ο Λούκμαν, που έφυγε πάνω στον τσαμπουκά για έναν κλειστό δρόμο, ο Κύπριος φοιτητής, που τρέχοντας απρόσεκτος έπεσε πάνω σε ένα παρτέρι και σκοτώθηκε, το παιδί που δεν πλήρωσε το εισιτήριο και έκανε σάλτο μορτάλε από το εν κινήσει λεωφορείο μένοντας στον τόπο, ο Ζακ, που αυτοτραυματίστηκε πηδώντας μέσα από μια τζαμαρία κλπ...

Άδικα πήγαν όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι - το τι έκαναν δεν ήμουν εκεί να το δω και δεν το σχολιάζω - και το μόνο που λέω είναι πως η ανθρώπινη ζωή έχει γίνει φτηνότερη και από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε μια κοινωνία, που όσο πάει, γίνεται όλο και πιο σκληρή με όλους μας.

Και επειδή αυτο το ποστ είναι εγκάθετο και σκοπεύει στην παραπληροφόρηση ενώ συγχρόνως προσβάλει την νοημοσύνη όλου του κόσμου, αμφισβητεί δικαστικές αποφάσεις, εμπαίζει όλους τους χρήστες του φορουμ 1 μήνας ban.
    Παρακάτω οι κανόνες του φορουμ που παραβιάστηκαν.

8.7 Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή /και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

8.23 Απαγορεύεται η συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους κι αντεγκλήσεων, η συμμετοχή με μοναδικό στόχο την πυροδότηση εντάσεων και διαξιφισμών, καθώς κι η διαιώνιση συμπεριφορών που αποσκοπούν στη διατάραξη της ευρυθμίας θα αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα.

8.25 Η διάδοση ψευδών ειδήσεων στο φόρουμ. Ο χρήστης που θα αναφέρει κάποια φήμη που άκουσε ή διάβασε οφείλει να επιβεβαιώνει στους υπόλοιπους ότι το γεγονός είναι απλώς φήμη και δεν προέρχεται από έγκυρες πηγές ή προσωπική πληροφόρηση.

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια κερδίζαμε στις καθυστερήσεις την στάνταρ λιεγης με 2-1 και θυμήθηκα ένα αστείο περιστατικό.... Πρωτοετής φοιτητής λοιπόν και εκείνη την ημέρα είχα μάθημα σχεδόν από το μεσημέρι ως το βράδυ... Εκει λοιπόν κατά τις 10 παρά το βράδυ που έτρεχα για να προλάβω οσο πιο γρήγορα μπορούσα τον αγώνα, παρεπιπτόντως είχα χάσει ήδη σχεδόν το πρώτο 20 λεπτό, ακούω από το απέναντι διαμέρισμα ένα: γκοοοοοολλλλ, τρέχω γρήγορα γεματος χαρά, λέω άντε μ@λ@κες Βέλγοι ξεκινήστε να μετράτε, , ανοίγω λοιπόν την τηλεόραση κι αντί να δω το 1-0, βλέπω 0-1.... Λέω καλά πω ρε μ@κ@κ@ ποοοσοοο κόμπλεξ πια, ποσό σας έχουμε πονέσει ρεεεεεεεεε..... Παίρνουν λοιπόν τα λεπτά, ισοφαρίζουμε σε 1-1 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αν θυμάμαι καλά με γυριστή κεφάλια από τον μητρογλου, και αρχίζω σιγά-σιγά να φορτώνω..... Πηγαίνω ανοίγω την πόρτα και λέω: γκοοοολλλλ 1-1, 1-1 ... Ε για να μην τα πολυλογώ στο 2-1 σε κατάσταση εκστασης ανοίγω την πόρτα και φωνάζω: στον πάτο σας κ@ρι....ες....
    Δεν ξανακουστηκαν από τότε....!!!

4. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ttg_red για αυτό το μήνυμα:

differance (20-10-18), giannis75 (20-10-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-10-18), Red Sting (21-10-18)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Ωραίος! Χρωστάς όμως 2 πράγματα:
    1. τα στιγμιότυπα του αγώνα
    2. φωτογραφίες των εν λόγω κ@ρ...λων
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

6. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

drizzt (20-10-18), flessanto (20-10-18), giovanni#10 (20-10-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-10-18), The Dude (20-10-18), ttg_red (20-10-18)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.679
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (28-10-18), flessanto (28-10-18)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.378 φορές σε 4.005 μηνύματα
    Ignore User

Πω ρε φίλε αλήθεια σου λεω. Τώρα που έχω παιδιά, με το που είδα την πρώτη φωτογραφία μου κόπηκαν τα πόδια

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Gtakis (28-10-18)

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Σαν σήμερα......

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

12. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Dr.Red για αυτό το μήνυμα:

drizzt (06-11-18), Rena (06-11-18)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και επειδή αυτο το ποστ είναι εγκάθετο και σκοπεύει στην παραπληροφόρηση ενώ συγχρόνως προσβάλει την νοημοσύνη όλου του κόσμου, αμφισβητεί δικαστικές αποφάσεις, εμπαίζει όλους τους χρήστες του φορουμ 1 μήνας ban.
    Παρακάτω οι κανόνες του φορουμ που παραβιάστηκαν.

8.7 Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή /και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

8.23 Απαγορεύεται η συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους κι αντεγκλήσεων, η συμμετοχή με μοναδικό στόχο την πυροδότηση εντάσεων και διαξιφισμών, καθώς κι η διαιώνιση συμπεριφορών που αποσκοπούν στη διατάραξη της ευρυθμίας θα αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα.

8.25 Η διάδοση ψευδών ειδήσεων στο φόρουμ. Ο χρήστης που θα αναφέρει κάποια φήμη που άκουσε ή διάβασε οφείλει να επιβεβαιώνει στους υπόλοιπους ότι το γεγονός είναι απλώς φήμη και δεν προέρχεται από έγκυρες πηγές ή προσωπική πληροφόρηση.
    Ω, Θεέ και Παναγία! Αυτό κατάλαβες, σύντροφε;

Όχι, παιδάκι μου! Ένα μικρό απόσπασμα ήταν αυτό από ένα ποστ μου στο ΦΒ... [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Αν έγραφα αυτά τα πράγματα που σου πέρασαν απ' το τσερβέλο, θέση στο τρελάδικο θα είχα και όχι σε φόρουμ.

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Ω, Θεέ και Παναγία! Αυτό κατάλαβες, σύντροφε;

Όχι, παιδάκι μου! Ένα μικρό απόσπασμα ήταν αυτό από ένα ποστ μου στο ΦΒ... [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Αν έγραφα αυτά τα πράγματα που σου πέρασαν απ' το τσερβέλο, θέση στο τρελάδικο θα είχα και όχι σε φόρουμ.
    Καταρχάς δεν είμαστε σύντροφοι.
    Δεν σε βλέπω στο facebook γιατί σε εχω μπλοκάρει εδώ και χρονια.
    Παιδάκι μου, στα παιδιά σου.
    Κατάλαβα πολύ καλά τι θες να πεις. Τουλάχιστον εχε τα @@ να το υποστηρίξεις μέχρι τέλους.

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Πως γίνεται ένα ποστ που γράφτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου να είναι απόσπασμα από ένα κειμενο που γράφτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου;
    Επίσης, τα δύο κείμενα είναι πολύ διαφορετικά και βγάζουν εντελώς αντίθετα νοήματα χρησιμοποιώντας ίδια γεγονότα.
    Κάτι δε βγάζει νόημα εδώ, και δεν νομίζω φταίει ο πυρετος μου.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

16. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (18-11-18), celticfrost (18-11-18), Rena (18-11-18)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Α, Ελευθερία… Μεγάλο το κειμενάκι το πήγαινα σιγά-σιγά. Πού να γράψεις τέτοιο κατεβατό στο κινητό και μάλιστα σε διακοπές. ΤΛΠ. Τέλος αυτό το θέμα. Η ζωή είναι πολύ ωραία για να τη χαραμίζουμε σε αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα. Περαστικά! (είμαι και εγώ κρυωμένος...)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.336
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.977 φορές σε 15.085 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως γίνεται ένα ποστ που γράφτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου να είναι απόσπασμα από ένα κειμενο που γράφτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου.
    Τρελό έτσι;

Έχεις σίγουρα ακούσει κάτι για μηχανές του χρόνου; σίγουρα δεν το πίστευες μέχρι σήμερα; Ε να η απόδειξη πως υπάρχουν λοιπόν.

Υ.γ. Καλημέρα από το Μέτσοβο. Δεν είμαι στο Μέτσοβο, αλλά ας μην αφήσουμε τα γεγονότα να χαλάσουν μια ωραία ιστορία.

19. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (18-11-18), giovanni#10 (18-11-18), kouzoulo (18-11-18), ttg_red (20-11-18), voskos_7 (21-11-18)

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τρελό έτσι;

Έχεις σίγουρα ακούσει κάτι για μηχανές του χρόνου; σίγουρα δεν το πίστευες μέχρι σήμερα; Ε να η απόδειξη πως υπάρχουν λοιπόν.

Υ.γ. Καλημέρα από το Μέτσοβο. Δεν είμαι στο Μέτσοβο, αλλά ας μην αφήσουμε τα γεγονότα να χαλάσουν μια ωραία ιστορία.
    Σ' ωραίος!
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Ημέρα μνήμης για τον Νίκο Γόδα που σαν σήμερα εν έτει 1948 εκτελέστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού!

ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΟΔΑΣ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
    Νίκος Γόδας: «Μην μου δέσετε τα μάτια για να βλέπω τα χρώματα»

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

22. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Dr.Red για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (19-11-18), drizzt (19-11-18), Rena (19-11-18)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

τι να πεις για αυτον τον ανθρωπο....εχει περασει πλεον η φιγουρα του στην σφαιρα του μυθου και εχει φυγει απο το ανθρωπινο....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

giannis75 (19-11-18)

Το avatar του χρήστη giannis75

Thanks
    162
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 333 φορές σε 193 μηνύματα
    Ignore User

Άγαλμα έξω από το Καραϊσκάκης θα έπρεπε να τον έχουμε. Επίσης για να τιμήσουμε ανθρώπους (αθλητες-διοικητικους κλπ), με προσφορά αθλητικη και όχι μονο, θα έπρεπε να κάναμε ονοματοδοσια στις θύρες του γηπέδου Καραϊσκάκης. Σε όλες πλην της 7 που θα έμενε έτσι για ευνόητους λόγους (λογω της τραγωδιας). Πχ Η θύρα 9 θα λεγοταν: Θύρα9 Ανδρέας Μούρατης κλπ. Με ανάλογη τελετή όταν θα γινόταν για κάθε θύρα η ανάλογη κίνηση.

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον giannis75 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (20-11-18), The Dude (19-11-18)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

drizzt (07-12-18), pirateeeeeee (06-12-18)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.172
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

σαν σήμερα στο Παρίσι φεύγει από την ζωή ο Τζιμ Μόρρισον, τραγουδιστής, στιχουργός, ποιητής και frontman των The Doors. Θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά και πρωτοπόρα πρόσωπα στην ιστορία της ροκ μουσικής. Γιος του ναυάρχου George S Morrison (διοικητής στο επεισόδιο του κόλπου του Τονκίν) επηρέασε μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα σημαντικά την ιστορία της μουσικής και όχι μόνο. Στον τάφο του είναι γραμμένο στα ελληνικά η φράση «Κατά τον δαίμονα εαυτού», σε ελεύθερη μετάφραση ότι έπραξε σύμφωνα με ότι υπαγόρευε η συνείδηση του και όχι με τις επιταγές των "άλλων".

Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

30. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (08-12-18), chainsaw (11-12-18), drizzt (09-12-18)

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

Σαν σημερα πριν 11 χρονια κερδιζαμε την βερντερ βρεμης με 3-0 και ημασταν εμεις αυτοι που παιρναμε το εισιτηριο για τους "16" τους τσαμπιονς λιγκ...Το θυμαμαι και συγκινουμαι, και μετα τρομαζω και σκεφτομαι ποτε περασαν 11 χρονια; Απο τις πιο γεματες βραδιες του θρυλου μας στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ και ακομα καλυτερα που συνοδευτηκε και με την προκριση μας...!!! Μακαρι καποια στιγμη να ζησουμε ξανα τετοιες δυνατες συγκινησεις...!!!Δυο γκολ ο Στολτιδης το πρωτο με ενα ευθυβολο σουτ εξω απ'την περιοχη (που εκει σηκωθηκαν ολοι και ειπαν:γκολ, γκοοοοοοολλλλλλ) το δευτερο ο κοβασεβιτς με κεφαλια, και το τριτο ο στολτιδης μετα απο κορνερ και συγχυση στην γερμανικη αμυνα....!!!!

32. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ttg_red για αυτό το μήνυμα:

differance (11-12-18), drizzt (11-12-18), flessanto (11-12-18)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Καλομελέτα κι έρχεται
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

34. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-12-18), ttg_red (15-09-19)

Σελίδα 12 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 28910111213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές