Εγώ σε όλα έτσι είμαι...![]()
Εγώ σε όλα έτσι είμαι...![]()
There is a Dude in town
Σαν σήμερα γαμησαμε την Μίλαν και την πετάξαμε εκτος συνέχειας με 3-1
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν σήμερα... Νίκη στην ευρωλίγκα σε κομβικό ματς CHECK- Ήττα μπαουγκάρας και αποκλεισμός από ένα χωριό μέσα στη ντουμπα CHECK- 3αρα στο ποδόσφαιρο μέσα στο ναό επί της Μίλαν και πρόκριση CHECK. Όλο το βράδυ, μεχρι τα ξημερώματα, σα να έχω πάρει και βιαγκρα και σιαλις μαζί είμαι. Δεν θα μου πέσει με τίποτα!!!
BrazHlias (15-12-18), flessanto (13-12-18), giovanni#10 (13-12-18), Rena (13-12-18), voskos_7 (14-12-18)
differance (10-03-19), drizzt (10-03-19), flessanto (10-03-19), giannis75 (10-03-19), Gtakis (10-03-19), pirateeeeeee (11-03-19), Rena (10-03-19), ttg_red (15-09-19)
Κι ελεγα, κανενας δε θα το γραψει;;;;
"Επί ασπαλάθων ..."
Ήταν ωραίο το Σούνιο τη μέρα εκείνη του Ευαγγελισμού
πάλι με την άνοιξη.
Λιγοστά πράσινα φύλλα γύρω στις σκουριασμένες πέτρες
το κόκκινο χώμα κι ασπάλαθοι
δείχνοντας έτοιμα τα μεγάλα τους βελόνια
και τους κίτρινους ανθούς.
Απόμακρα οι αρχαίες κολόνες, χορδές μιας άρπας αντηχούν ακόμη ...
Γαλήνη.
- Τι μπορεί να μου θύμισε τον Αρδιαίο εκείνον;
Μια λέξη στον Πλάτωνα θαρρώ, χαμένη στου μυαλού τ' αυλάκια·
τ' όνομα του κίτρινου θάμνου
δεν άλλαξε από εκείνους τους καιρούς.
Το βράδυ βρήκα την περικοπή:
"Τον έδεσαν χειροπόδαρα" μας λέει
"τον έριξαν χάμω και τον έγδαραν
τον έσυραν παράμερα τον καταξέσκισαν
απάνω στους αγκαθερούς ασπάλαθους
και πήγαν και τον πέταξαν στον Τάρταρο, κουρέλι".
Έτσι στον κάτω κόσμο πλέρωνε τα κρίματά του
ο Παμφύλιος Αρδιαίος ο πανάθλιος Τύραννος.
31 του Μάρτη 1971
drizzt (01-05-19)
Όταν ο Ολυμπιακός έφτανε τις 100 νίκες στην Ευρώπη! (vid)
Θ. ΡΟΥΣΣΟΣ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 18:04
Σαν σήμερα, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2016, στο «Stade de Suisse», ο Ολυμπιακός κερδίζει 1-0 την Γιουνγκ Μπόις και γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει τις 100 νίκες στην Ευρώπη!
Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας, με το γκολ του Εστέμπαν Καμπιάσο φεύγουν για 10η φορά την τελευταία 7ετία με εκτός έδρας νίκη!
Το 1-0 επί της Γιουνγκ Μπόις έχει μείνει στην ιστορία ως η 100η νίκη του Θρύλου πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Μάλιστα, συτή ήταν η 33η νίκη στο Κύπελλο UEFA και νυν UEFA Europa League.
Οι υπόλοιπες 53 είχαν επιτευχθεί στο Κύπελλο Πρωταθλητριών / UEFA Champions League και οι υπόλοιπες 14 στο Κύπελλο Κυπελλούχων που πλέον δεν υφίσταται ως διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα, οι 70 νίκες ήταν εντός έδρας και οι 30 εκτός.
Η πρώτη νίκη των Πειραιωτών καταγράφεται στις 25 Σεπτεμβρίου του 1963, με 2-1 επί της Ζάγκλεμπιε.
Αναλυτικά όλες οι νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη μέχρι και την 100ή:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τι ματσαρα ηταν αυτη ρε παιδια. Και τι ονειρα ειχαμε τοτε ε;
Μετα την παραλιγο προκριση στην 4αδα, αγοραζει ο Κοκκαλης Ζιοβαννι-Ζαχοβιτς και στο πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι μας, παιξαμε στα ισια την Ρεαλ. 70+ χιλιαδες κοσμος στις εξεδρες και νομιζαμε πως θα γινομασταν ευρωπαικη δυναστεια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν αγόραζε κανάν Μέλμπεργκ και είχε και Νικοπολίδη από τότε, η ιστορία θα ήταν διαφορετική.
flessanto (17-09-19)
Και γω μέσα ήμουν,στην 16,εκεί πήγαινα πάντα ΟΑΚΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
drizzt (18-09-19)
flessanto (18-09-19)
BrazHlias (19-09-19), estai (18-09-19), flessanto (18-09-19), giovanni#10 (18-09-19)
flessanto (18-09-19)
Bookmarks