μονο 8-7;
Ναι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μονο 8-7;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
κατι επαθε η ομαδα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
36-0![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
οι αγωνες μας με τον βαζελο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
BrazHlias (30-05-15)
Απόψε θέλω τρελίτσες. Θέλω συναίσθημα, δράμα, σασπένσι. Θέλω άγριο σεξ με τη ζέλα...
There is a Dude in town
Εχουμε κολησει επιθετικα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
κερδισαμε 10-6.συγχαρητηρια σε ολους για το 29ο πρωταθλημα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και 37-0.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μονο στο μπειζμπολ εχει παρει πρωταθλημα φετος ο βαζελος![]()
—John Lennon
Συγχαρητήρια στην διοίκηση του ερασιτέχνη, στους κολυμβηταράδες μας και φυσικά στον απόλυτο Γαύρο, τον Θοδωρή τον Βλάχο τον φίλο και τον παιχταρά μου!!!
Συνέχισε παιχταρά μου να τους γαμάς!!!
Τί το ήθελες το πόλο ρε λαγέ;
There is a Dude in town
Συγχαρητηρια και στον Αφρουδακη που πηρε απ τα 3 το μακρυτερο.
βάζελος από τα γεννοφάσκια του και ποτέ δεν το έκρυψε. άρα τι θα έπαιρνε;
όσο περνούν τα χρόνια πάντως ο βάζελος θα γίνεται όλο και πιο υπολογίσιμος αντίπαλος για μας. η τακτική που ακολουθεί να παίρνει τους παίκτες που διώχνουμε μέχρι στιγμής έχει αποδώσει στο να αποκτήσει νοοτροπία. αυτό αντικειμενικά είναι καλό για το άθλημα αλλά τις πούτσες να τις ρίχνουμε εμείς έτσι;![]()
«Κρεμάει» το σκουφάκι του ο Δεληγιάννης
Να σταματήσει το μεγάλο και γεμάτο επιτυχίες αθλητικό του ταξίδι αποφάσισε ο Νίκος Δεληγιάννης με τον Ολυμπιακό να τον ευχαριστεί με ανακοίνωσή του.
«Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε, Νικόλα σ' ευχαριστούμε!»
«Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Νικόλα Δεληγιάννη έφθασε στο τέλος της και ο σύλλογος αποχαιρετά έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, ο οποίος τίμησε επί 14 χρόνια την ομάδα με την παρουσία του, το ήθος του και την εργατικότητά του.
Ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Νικόλας Δεληγιάννης κατέκτησε 26 τίτλους στην καριέρα του με την ομάδα πόλο Ανδρών (1 Champions League, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 12 πρωταθλήματα και 12 Κύπελλα) και είναι πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του τμήματος.
Η προσφορά του στον σύλλογο υπήρξε απροσμέτρητη και η πόρτα του θα είναι πάντα ανοικτή για τον ίδιο».
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο "χρυσός" Πάβιτς στον Θρύλο!
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Κροάτη διεθνή τερματοφύλακα, Γιοσπ Πάβιτς, έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Ευρώπη.
"O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιόσιπ Πάβιτς. Ο Κροάτης διεθνής τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 1982 και αγωνιζόταν στην Μλάντοστ Ζάγκρεμπ. Ο Γιόσιπ Πάβιτς ανήκει σε μια ξεχωριστή και σπάνια κατηγορία αθλητών αφού έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε μια πενταετία. Το 2012 είχε αναδειχθεί καλύτερος πολίστας από τη FINA και καλύτερος τερματοφύλακας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.
Οι διακρίσεις του Γιόσιπ Πάβιτς με την Εθνική Κροατίας:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Χρυσό μετάλλιο το 2012 στο Λονδίνο
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Χρυσό μετάλλιο το 2007 στη Μελβούρνη
Χάλκινο μετάλλιο το 2009 στη Ρώμη
Χάλκινο μετάλλιο το 2011 στη Σανγκάη
Χάλκινο μετάλλιο το 2013 στη Βαρκελώνη
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Χρυσό μετάλλιο το 2010 στο Ζάγκρεμπ
WORLD CUP
Αργυρό μετάλλιο το 2010 στην Οραντέα