10-4 τη Βουλιαγμενη στον πρωτο ημιτελικο. Το Σαββατο το 2ο ματς.
Έχουμε σαρώσει τις κούπες!
voskos_7 (23-05-15)
Κάτι πρέπει να γίνει με το πρωτάθλημα του πόλο: Αντί να δυσκολεύει το επίπεδο, στον τελικό, πέφτει κατακόρυφα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλά που μένουμε με παίκτη λιγότερο σε καμία επίθεση τους και σκοράρουν: Βέβαια και εκεί, δεν σκίζουν, ακριβώς... 1/5 έχουν και το σκορ είναι 8-1...
12-2...
Μεταξύ μας, δεν χρειάζεται να πληρώνουμε διαιτητή...
Πιο χρήσιμος τους είναι ο ναυαγοσώστης...
Rena (27-05-15)
16-2. αχαχαχαχχαχα... θέλουν και τελικό τα ζώα... ρε πάρτε κανα σωσίβιο μην πνιγείτε, μαλακισμένα... θέλετε και πόλο...
There is a Dude in town
Τι το ηθελες το πολο ρε λαγε,
τι το ηθελες το πολο ρε λαγε,
αφου μεσα στην πισινα, αφου μεσα στο νερο,
δεν μπορει να κολυμπησει ο λαγος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ο λαγος στον τελικο;ανεκδοτο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Mιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα. Απαιτω επιδειξη δυναμης και διπλο στο λαγουμι τους με 20 γκολ διαφορα. Τσο και λο και που και τσα.
Καλα μιλατε και οι γαυροι που δεν τολματε να κανετε ομαδα μπειζμπολ για να μη χανετε!
giovanni#10 (29-05-15), The Dude (27-05-15), voskos_7 (27-05-15)
Κοίτα, τύπισσα... σου δίνω δίκιο. Παιχνίδι με μεγάλα σκληρά ρόπαλα, μόνο μια ομάδα μπορεί να κυριαρχήσει... είναι ο τρόπος που κρατάς το ρόπαλο... σφιχτά... που το κοπανάς με τα μπαλάκια, που κυλιέσαι στη σκόνη... πως να συναγωνιστείς με τους μετρ των πορνό;
There is a Dude in town
pirateeeeeee (28-05-15)
Η ομαδα παρουσίασε 2 στιγμές αδυναμίας στο παιχνιδι της και το πληρώσαμε με 2 γκολ. Ελπιζω να ερθει επιτελους η παρθενια.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (28-05-15)
Τους είχαμε ρίξει και κάτι 24άδες, κάποτε... Γιατί μας έπιασε βαρεμάρα, δεν μπορώ να καταλάβω.
Ενα 21-4 θυμάμαι... το θυμάται και ο κώλος τους...
There is a Dude in town
Εμπειρο κωλί. Της πιάτσας. Πιατσοκώλι.
There is a Dude in town
Ισοπαλια προσωρινα το ματς με ζελα, δεν ειμαστε καλοι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
7-8 κερδισαμε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ειχε βαζελους το γηπεδο;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks