"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή".
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Κουβανό κεντρικό Livan Osoria Rodriguez».
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή".
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Σέρβο ακραίο Konstantin Cupkovic.
Ο Konstantin Cupkovic, είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1987, έχει ύψος 2.05 μ. και ζυγίζει 89 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Γαλλία με την Τours. Είναι διεθνής από το 2006 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ
2015-2016 Tours Volley-Ball, (Γαλλία)
2014-2015 Bydgoszcz, (Πολωνία)
2013-2014 Sir Safety Perugia, (Ιταλία)
2011-2013, SCRA Belchatow, (Πολωνία)
2011 Roma, (Ιταλία)
2010-2011 Budvanska Rivijera, (Μαυροβούνιο)
2009-2010 Radnicki, (Σερβία)
2006-2009 Vojvodina, (Σερβία)
2000-2006 Pozarevac, (Σερβία)
![]()
Πήρε Ντάντε ο Παοκ! Φαβορί πλέον...
Μαλακια....
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ψόφιο κρέας εδώ και δύο τουλάχιστο χρόνια. Μαλακία είναι τα δικά μας με την αλλαγή προπονητή, άλλο τίποτε δε φοβάμαι.
There is a Dude in town
παιζει ακομα αυτος ο νταντε;
Να πούμε για τη μεταγραφή του Ραφαήλ από τα Ορκ.
Πολύ καλός παίκτης και καλό παιδί. Ήθος που λέμε. Συντοπίτης του Μάριου, που τόσο αγαπήσαμε και μας αγάπησε.
Πάμε γερά, Θρυλάρα. Από φέτος και πάλι χωρίς αντίπαλος στο βόλεϊ.
Ραφαηλ Κουμεντακης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
dimace (11-06-18)
Τζουριτς στον μπαοκ.
Ξενερωσα απειρα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τζούριτς Φιλίποφ πακέτο.
Να πουμε βεβαια πως ο Τζουριτς ειχε προταθει σε εμας και απορριφθηκε αφου εχει 1 χρονο να παιξει.
Επισης ο Μαρινακης ειχε σπρωξει πολυ την ελληνοποιηση του.
Για Φιλιποφ που ερχοταν σεφ στο πεταλο τι να γραψεις....
Ο Κουμεντάκης δεν ξέρω πως θα αποδόσει, αλλά πρέπει σε κάθε περίπτωση να ανέβουμε φέτος ως ροστερ.
Τα στατιστικα του Τζουριτς φετος
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αναπληρωματικος διαγωνιος σε ομαδα που δεν μπηκε καν 4αδα + τραυματιστηκε και εχασε ολη τη χρονια.
Βεβαια, οκ αν ειναι καλα θα κανει τη διαφορα, αλλα αν δεν επανελθει, τα παοκια τον ηπιανε.
Τα πρωτα χρονια αφοτου εφυγε ηταν σε τοπ επιπεδο. Εδω και 4 χρονια εχει πτωτικη πορεια.
Εχουν μεγαλη σχεση με το αθλημα παντως.
Αν δεν εβλεπαν στα sites τον τιτλο βομβα δε θα ξεραν αν πρεπει να κλαψουν η οχι.
Οπως αυτος εδω
~mxls~ (12-06-18)
Αυτο με τον Φιλίποβ δεν μου άρεσε. Είναι καλός παίκτης ο Βούλγαρος (παίζει Εθνική Ελλάδος).
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks