τι ειναι αυτο το πηγαινε ελα στο βολλει καθε χρονο ρε παιδια. που να χτισεις κορμο ετσι.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Στεφάνου. Ο διεθνής λίμπερο, επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από μια σεζόν.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Γιώργος Στεφάνου δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού ([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] «Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι επιστρέφω γεμάτος όρεξη για περισσότερους τίτλους. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα γιατί είναι απαραίτητο στοιχείο για κάθε ομάδα και να προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού».
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι ειναι αυτο το πηγαινε ελα στο βολλει καθε χρονο ρε παιδια. που να χτισεις κορμο ετσι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Βόμβα» με Αγκάμεζ ο Ολυμπιακός!
Στην απόκτηση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ προχώρησε ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ.
Μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτηση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ ο οποίος πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο Κουβανός διαγώνιος αγωνιζόταν παλιότερα στον Παναθηναϊκό πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο ΠΑΟΚ συζητά μαζί του για να τον αποκτήσει. Τελικά, αυτός που βγήκε νικητής ήταν ο Ολυμπιακός. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχοντας εγγυήσεις από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε μια προσφορά στον Κουβανό αποσπώντας του το «ναι».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιό του θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ και πρόκειται να το καλύψει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή 31χρονο Κολομβιανό διαγώνιο Liberman Agamez.
Παιχταράς
Αγκάμεζ: «Έρχομαι να κατακτήσω τα πάντα»!
Αποφασισμένος να σηκώσει… κάθε κούπα με τη φανέλα του Ολυμπιακού φαίνεται στις πρώτες του ερυθρόλευκες δηλώσεις ο Κολομβιανός σουπερστάρ Λίμπερμαν Αγκάμεζ και προσωπική επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής ο Liberman Agamez ανέφερε στο osfp.gr τα εξής: «Η Ελλάδα είναι για εμένα η δεύτερη πατρίδα μου. Και από την στιγμή που υπήρξε προσωπική επιθυμία από τον κ. Mαρινάκη και γνωρίζοντας την σχέση του με το βόλεϊ, αποδέχτηκα πριν από λίγο τη πρόταση του. Έρχομαι στην ομάδα για να εκπληρώσω όλους τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και τη διεκδίκηση του Cev Cup».
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 26χρονο Έλληνα διεθνή ακραίο, Ανδρέα Φράγκο.
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ανδρέας Φράγκος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Ήρθα σε μια ομάδα που έχει θέσει υψηλά τους στόχους και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Φαίνεται ότι οι κινήσεις της νέας χρονιάς όπως προανέφερα, ανεβάζουν τον πήχη των στόχων του Ολυμπιακού. Με την παρουσία του κ. Γκουλινέλι και με την προσθήκη νέων παικτών, η ομάδα μπορεί να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει πολύ ψηλά στο Cev Cup".
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτος δεν επαιζε σε εμας πριν λιγα χρονια, οταν ειχαμε και τον τζουριτς;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (14-05-16)
Τον έπιασαν αφραγκιάς και γύρισε;
There is a Dude in town
μιλαγαν για τεραστιο ταλεντο τοτε, δεν ξερω πως εξελιχθηκε. Παντως ειναι σημαντικο να φτιαξουμε ενα καλο κορμο απο ελληνες και με τον αγκαμες μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω ακομα και στην ευρωπη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θέλεις και κεντρικό σκιάχτρο τύπο...
There is a Dude in town
Άντε να πάρουμε και Ντεσπέιν τώρα...![]()
Τον καλύτερο πασαδόρο του Προολυμπιακού τουρνουά πήρε ο ΠΑΟΚ για αντι Κουρνέτα! Ρικάρντο Κάλβο Μανσάνο...Κουβανός επίσης.
Du3lisT (18-05-16)
Χίπε το «ερυθρόλευκο πάντσερ» στο λιμάνι
Η διεθνής Γερμανίδα, Σάσκια Χίπε είναι η εκλεκτή διαγώνια του Κοβάτσεβιτς για την ερχόμενη σεζόν προκειμένου ο Ολυμπιακός να κρατήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να πάει ψηλότερα στην Ευρώπη.
Το δελτίο Τύπου:
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Γερμανίδα διαγώνιο Saskia Hippe.
Η Hippe η οποία έχει 122 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Γερμανίας, είναι 25 ετών (16/1/1991), έχει ύψος 1,86μ και ζυγίζει 76 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της SC Potsdam στην Μπουντεσλίγκα, στην οποία ανακηρύχθηκε πρώτη σκόρερ με 511 πόντους και δεύτερη καλύτερη διαγώνιος της διοργάνωσης.
Με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας έχει κερδίσει 2 αργυρά μετάλλια στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2011 και 2013. Το 2010 με την Dresdner SC κατέκτησε το Challenge Cup, βγαίνοντας πολυτιμότερη αθλήτρια της διοργάνωσης, ενώ την ίδια χρονιά στην Γερμανία κατέκτησε το κύπελλο. Την επόμενη σεζόν (2011) τερμάτισε στην τρίτη θέση του Γερμανικού πρωταθλήματος με την Dresdner SC. To 2013 κέρδισε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Τσεχίας, αγωνιζόμενη με τα χρώματα της VK AGEL Prostejov.
Το βιογραφικό της Hippe:
2008-2011 Dresdner SC (Γερμανία)
2011-2012 Chieri Volley (Ιταλία)
2012-2013 VK AGEL Prostejov (Τσεχία)
2013-2015 Schweriner SC (Γερμανία)
2015-2016 SC Potsdam (Γερμανία)
Η Saskia Hippe δήλωσε στο osfp.gr :
«Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ, πολύ γνωστό στην Ευρώπη. Περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη της σεζόν ελπίζοντας ότι θα είναι απόλυτα επιτυχημένη»
Μου ξύπνησε ξαφνικά αρχέγονα ένστικτα...
There is a Dude in town
τρομερη.....αθλητρια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η αλλη που ειχαμε, η νεσοβιτς ηταν τρεις σκαλες ανωτερη (μεταφορα).
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πήραμε κι άλλον Κούμπαν, τον Οσόρια Ροντρίγκεζ και τα μυαλά στα μπλέντερα... Εχει να πέσει πήδημα του χρόνου, με πούρα Αβάνας...
There is a Dude in town
Bookmarks