Αυτή η ψυχη πού βρίσκεται;;; Ειναι στην προετοιμασία;; Παιζει καθόλου;;; Ειναι για μεταγραφη;; Καθόλου δεν τον εχω ακούσει
πολυ δυσκολο το εργο του. Δεν ειναι καθολου ευκολο να παιζει πανω κατω σε ολο το παιχνιδι. Τα εφτυσε δυστυχως.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτή η ψυχη πού βρίσκεται;;; Ειναι στην προετοιμασία;; Παιζει καθόλου;;; Ειναι για μεταγραφη;; Καθόλου δεν τον εχω ακούσει
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εχει μιμί, τύπε. Στα πίτς είναι το μελαχροινό αγόρι.
There is a Dude in town
Red Sting (14-07-16)
Αμα καταφερουμε, να μας μεινουν αμανατι αυτος και ο μαζουακου, τοτε τι να πω. Θελουμε και 8-10 εκατομμυρια τρομαρα μας.
Faithful (14-07-16)
Εμενα ο Ομάρ μου αρεσει πολυ. Για τον άλλον δεν καίγομαι γιατι ειναι αδιάφορος.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (20-07-16)
Απο βδομάδα ξεκινάει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ομάρ.Λογικά στα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμος.
Άρα,πάμε με Φιγκέιρας στο ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Καλό είναι να μη βιαστεί, γιατί, έτσι κι αλλιώς, χαμένοι πάμε... (είτε αυτός ντεφορμέ, είτε ο Πορτογάλος, "μία η άλλη" βγαίνει)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μακαρι να επανελθει γερος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ομάρ ακούς? Γύρνα γρήγορα αδερφέ!
― Bertrand Russell
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Ομάρ Ελαμπντελαουί, στην Αγγλική Χαλ".
"Μετά από δυόμιση υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό, όπου κερδίσαμε μαζί τρόπαια και βίωσα ένα από τα όνειρα μου να παίξω στο Champions League, τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να βιώσω ένα ακόμη όνειρο μου, να παίξω στην Premier League. Τους επόμενους 6 μήνες θα είμαι μέλος της Χαλ. Η καρδιά μου φυσικά συνεχίζει να είναι με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν στο κυνήγι του 44ου τίτλου. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στον τεράστιο στόχο να προσπαθήσω να βοηθήσω την Χαλ να παραμείνει στην Premier League."
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 20-01-17 στις 17:04
Στις παραχωρήσεις και πωλήσεις ποδοσφαιριστών είμαστε πρώτοι. Στο να πάρουμε κάνα στόπερ π.χ. που να ξέρει τα βασικά του ποδοσφαίρου υστερούμε.
Όσο για σένα Ελ Αμπντέλ, δεν ξέρω εάν είναι καλύτερα στην Ελλάδα και στον πρωταθλητή, ή στην Αγγλία και σε ομάδα που χαροπαλεύει. Πραγματικά δεν ξέρω.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εγω θα γινω κακος πως ειναι δυνατον παικτης που εχει ενα χρονο να παιξει και δεν μπορει να παρει τα ποδια του στην Ελλαδα να πηγαινει Αγγλια σε ομαδα που καιγεται για παραμονη και να δινουν και ενα μυριο για δανεικα.Μηπως ο κυριος Σιλβα εβγαλε το κατιτις του???Μηπως ηθελε να κανει το ιδιο και σε εμας???Μηπως ειχε δικιο η διοικηση που τον σουταρε {τα ιδια λεγαμε και για τον Κοκκαλη με Ριμπο και τελικα δικιο ειχε ο Σωκρατης}
Αυτο που οταν τους παιρνουμε ειναι "παιχτες απο τα λιντλ" και οταν φευγουν ειναι παιχταραδες με ξεπερναει.![]()
Για μενα τιποτα σπουδαιο δεν ηταν και δεν εγινε ποτε.Τρυπας μια ζωη στην αμυνα,καλουτσικος επιθετικα.Τιποτα παραπανω.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
chainsaw (22-01-17)
Θα υποβιβαστει η Χαλ και θα μας στειλει πισω τον Ομαρ με κορδελιτσα.
Κατα τα αλλα, ολοι 10-12-15 εκ. θα πουληθουν μεχρι που ερχεται καποιος να δωσει 5-6 και να του τον τυλιξουμε.
Ομαρ, Παρντο, Μαζουακου κλπ...
Αυτός γιατί ήταν ξεχασμένος στους πρώην??? Ακόμη δεν είναι στα καλά του ο παίκτης, ο Φιγκέιρας είναι σε πιο καλό φεγγάρι.
― Bertrand Russell
Από τους χειρότερους σε σύνολο Στα play off
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γιατί δε ξεχάστηκε εκεί και ξαναήρθε στους ενεργούς;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks