drizzt (10-01-21)
Θα γίνει καλά, λένε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (10-01-21)
Γαλατασαράι μεταγραφές: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ελαμπντελαουί
https://www.sport24.gr/football/galatasarai-metagrafes-lythike-to-symvolaio-toy-elampntelaoyi.9742605.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μηπως να τον φερναμε και αυτον τσαμπα παλι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
β¦..Όταν έφυγα, μετά από λίγους μήνες συνέβη ο σοβαρότερος τραυματισμός που είχα στη ζωή μου. Στο μάτι όπως ξέρεις. Περνούσα πάρα πολύ δύσκολες μέρες, ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά και γενικότερα τράβηξα πολλά με το μάτι μου. Σε αυτές τις στιγμές λοιπόν, σκεφτόμουν όλα αυτά που είχα περάσει με τον Ολυμπιακό και μόνο τότε ένιωθα καλύτερα. Αυτό με κράτησε... ζωντανό. Ήταν το "φάρμακο" μου. Μου έδινε δύναμη, αυτοπεποίθηση και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο από τον Ολυμπιακό και αυτό μου έδινε τόσα θετικά συναισθήματα. Ήταν η τελευταία όμορφη στιγμή που είχα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Faithful (05-04-24), giovanni#10 (05-04-24), Nikolaos_Kokkinos (05-04-24), panahs7 (05-04-24), Pireotis7 (05-04-24), voskos_7 (05-04-24)
Μου θυμισε το Σαββα "Με τον ολυμπιακο ξεχναω τους πονους "
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο από τον Ολυμπιακό
Πώς τα εβλεπε αυτα μετα τον τραυματισμο του;;;
Καλα, σταματαω....
Καλύτερα, γιατί μετά θα το παίζεις ανήξερος που σε βλέπει με ένα μάτι...
ΔΕΝ Ντρεπεστε λιγο ρε?
"Που πηγε η αννουλα μετα την εκρηξη?
- παντου!"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλώς τα μάτια μας τα δυό... Πώς από 'δω;
Nikolaos_Kokkinos (05-04-24)
Παντως, οταν κατεβαινει την γραμμη, εχει το ενα ματι στη μπαλα και το αλλο στον.... oh wait!
Είναι τυχερός γιατί δεν του έχει βγει το όνομα...
Θα γυρισει και θα βγαλει ματια με την αποδοση του.
Φτου να μην τον ματιασουμε.
voskos_7 (05-04-24)
Τουλάχιστον τώρα, όταν τον ανάβεις, δεν θα φοβάσαι μην σου πέσει η ασφάλεια...
voskos_7 (06-04-24)
Απ τους πιο συμπαθητικούς παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και πολύ αξιόπιστο μπακ. Στεναχωρήθηκα πολύ με τον τραυματισμό του και επειδή περνάω κάτι με τα μάτια μου τον τελευταίο καιρό (ούτε κατά διάνοια τόσο σοβαρό όσο αυτό που έπαθε ο Ομάρ αλλά και πάλι) κάπως μου ήρθε που τον είδα στην αθλητική ειδησεογραφία σήμερα, μιας και κρεμάει τα παπούτσια του στα 33.
Netscape (27-01-25), Nikolaos_Kokkinos (27-01-25)
Bookmarks