μοιαζει να ξερει μπαλα, εχει ανεβασματα, το θεμα ειναι να εχει και γυρισματα και αμυνες
μοιαζει να ξερει μπαλα, εχει ανεβασματα, το θεμα ειναι να εχει και γυρισματα και αμυνες
voskos_7 (12-07-14)
τουτος δω θα φαει μια θεση που θα μπορουσε να παιζει καλλιστα ο λυκογιαννης που εχει δειξει καλα δειγματα οσες φορες εχει παιξει.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ο λυκογιαννης δυστυχως δυσκολευοταν να παιξει βασικος στον λεβαδειακο. τον πιστευα τον παιχτη, αλλα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και τί τον πέρασες τον Λεβαδειακό, τύπε; Του πεταματού;![]()
There is a Dude in town
iakov7 (22-08-14)
Βασικά, το πράγμα μιλάει από μόνο του: Για να μην έγινε βασικός εκεί, σίγουρα η ομάδα δεν είναι της πλάκας...
Αυτό, που προσπαθούν να τον κάνουν μπακ, ενώ το παιδί είναι μέσος, με ξεπερνάει κατά πολύ...
Ιδου το νεο μας "φυντανι" στα εξτρεμ.
Για εξτρέμ δεν νομίζω αλλά ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ πως τη θέση του Σαλίνο θα την φάει. Είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, παίκτης που έχει παίξει Μπουντεσλίγκα, να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα ελληνικής ομάδας, μόνο και μόνο από τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του. Οτιδήποτε άλλο θα με εκπλήξει δυσάρεστα.
kwtsios (17-07-14)
SOLID (17-07-14)
Δε βλέπω φωτογραφία στο νήμα. Ορίστε πρόεδρε μία:
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (17-07-14)
Δε φεύγει ο Μανιάταρος ρε. Που θα γουρλώνει τα μάτια καλύτερα από δω;!
There is a Dude in town
Δουλειά και μόνο δουλειά...
Τον συγκεκριμένο τον πιστεύω κ τον πάω τρελά. Μεγάλη παιχτούρα που ΑΝΕΤΑ παιζει εξτρέμ κ τους κάνει πλάκα με την ταχύτητα του αλλα κ την τεχνική του κατάρτιση.
Στα αμυντικά, δεν ξέρουμε τι ειναι αυτό, πιστεύω σιγα σιγά θα το μάθουμε…![]()
Όπως είχε πει και ο Δημήτρης,οταν αποκτήθηκε ο παίχτης,στην Μπραουνσβαιγκ ήταν εξτρεμ,η τεχνική του το δικαιολογεί και η ανυπαρξία του στα αμυντικά καθήκοντα.
Δεν υπάρχει χρόνος να χαθεί ούτε αλλά γκολ να φάμε απο την πλευρά του.
χωνί αμυντικά χτες αλλά μπροστά κάτι έδειξε. για να δούμε τι θα δούμε από δαύτον στα δύσκολα ή αν θα προτιμηθεί ο σαλίνο εκεί.
αν δεν φυγει ο χολεβας λογικα θα ειναι παγκο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks