voskos_7 (08-01-15)
Όταν δεν πρέπει να φτάνει από γραμμή, σε γραμμή, είναι πιό χρήσιμος.
Βέβαια, πάλι, τον έχασε τον παίκτη του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κάποια στιγμή όπως έχω ξαναπεί και επί Μίτσελ θα πρέπει να δοκιμαστεί και ως εξτρέμ. Και ταχύτητα εχει και ντρίμπλα.
Ελαμπντελαουί: "Σοβαροί και προσηλωμένοι στο στόχο μας"
![]()
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Αγορά" και αναφέρθηκε στους πρώτους του μήνες στον Ολυμπιακό, στη μάχη του πρωταθλήματος και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Για αρκετά θέματα μίλησε στην εφημερίδα "Αγορά" ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος αναφέρθηκε στους πρώτους του μήνες στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό, μετέπειτα μίλησε για τη μάχη του τίτλου, αλλά και για την έλευση νέου προπονητή στην ομάδα.
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στον Ολυμπιακό και από όσα ζω στην ομάδα μου από το περασμένο καλοκαίρι. Είναι σημαντικό που μπορέσαμε να βρεθούμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρότι πριν από λίγο καιρό ήμασταν μερικούς βαθμούς πίσω. Η νίκη στην Ξάνθη ήταν σπουδαία για την ομάδα μου, η απόδοσή μας πολύ καλή και προχωράμε", ανέφερε αρχικά ο 24χρονος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού.
Για τη μάχη του τίτλου, είπε: "Το ότι είμαστε στη κορυφή δεν σημαίνει φυσικά ότι κάτι έχει τελειώσει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και οφείλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στα επόμενα παιχνίδια ώστε να παραμείνουμε πρώτοι και να πάρουμε στο τέλος το πρωτάθλημα. Μπορεί όλοι να θεωρούν ότι είμαστε πια το φαβορί, αλλά η συνέχεια θα είναι δύσκολη και πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο μας".
Ο Νορβηγός μίλησε και για την αλλαγή προπονητή: "Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι ξαφνικές αλλαγές στις ομάδες δεν είναι κάτι παράξενο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να σας περιγράψω λεπτομερώς τη συνεργασία μας με το νέο προπονητή, όμως από την πρώτη στιγμή μπορεί κανείς να καταλάβει ότι έχει έρθει αποφασισμένος να προσφέρει στην ομάδα με τη δουλειά του. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και στις απαιτήσεις του, να αφομοιώσουμε όσα μας διδάσκει για την τακτική μας και να τον βοηθήσουμε στο έργο του".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τα μπούτια και τα γιαούρτια, σε ένα μπολ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτος ο τυπος, δε κανει για την ομαδα.
μετριος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τα ακραια μπακ δεν ειναι για να δημιουργουν παιχνιδι, ουτε για να κανουν φασεις. Εχουμε περισσοτερες απαιτησεις απ'οσες θα επρεπε. Μια χαρα μου φαινεται και αυτος και ο απεναντι, οι μπροστινοι τους μαλακιζονται.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Reds (19-01-15)
Καλά το πήγε...
There is a Dude in town
Δεν έχει νοοτροπία αμυντικού αυτό πρέπει να το καταλάβουμε.Το γιατί βέβαια παίζει μπακ είναι άλλη συζήτηση.
Πάντως εμένα μ'άρεσει.
Εγώ γουστάρω Ομάρ μόνο και μόνο που είναι Νορβηγοτυνήσιος. Όταν μπει στην ομάδα και ο Νορβηγοσομαλός, τότε πάω για διαρκείας.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-01-15), Reds (19-01-15), The Dude (19-01-15)
Red Sting (19-01-15)
estai (19-01-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ειπαμε μπορει να παλευεις να προσπαθεις,αλλα εισαι στο αποτελεσμα σε ολα για τον πουτσο!
για μένα η πιο επιτυχημένη μεταγραφή φέτος. μην ξεχνάμε ότι είναι δεξί μπακ και όχι δεξί χαφ.
για τον πουτσο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολύ ποιοτικός παίκτης. Ο καλύτερος παίκτης μας επιθετικά ήταν ο Ομάρ. Η ομάδα δεν έχει τακτική, τι να λέμε τώρα;
BrazHlias (23-02-15)
Με τον καιρό, αποδεικνύεται καλύτερος του Μαζουακού....
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks