Τί του είπα μωρέ; Να μην έχει τόσο ψώνιο να βγαίνει μπροστά του είπα, τον έχετε παρεξηγήσει τον άνθρωπο. Για κοντοσούβλι θα με πάει σας λέω, άντε να μου δώσει και καμιά φιλική φάπα, μέχρι εκεί.
edit: Βασικά όχι κοντοσούβλι, κάνει συνειρμούς!!![]()
panahs7 (16-06-25)
Όλο και σε κάποιον πίνακα θα τον βάλουν και τον Πάνο, με αυτά που γράφει...
Αλλά και εσείς, μιά χαρά τραβάτε την ουρά σας απ' έξω, όταν ο συνάνθρωπός σας λέει το προφανές και μετά μου θέλετε και καλύτερες κυβερνήσεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (17-06-25)
panahs7 (19-06-25), pirateeeeeee (07-07-25)
15 χρόνια Βαγγέλας ήταν χθες και ένα χρόνια πολλά δεν είπατε. Και μετά σας φταίει ο Παναής.
Μιας και θα επανέλθει το κανονικό λογότυπο της ομάδας, ρίχνω μια ιδέα μήπως τύχει και φτάσει στα μάτια κάποιου στην ΠΑΕ και αρέσει. Νομίζω ότι πλέον μετά το ευρωπαϊκό, το χάος με τα αστέρια πρέπει να συμμαζευτεί, το κεντρικό αστέρι που είναι μεγαλύτερο το κάνει να φαίνεται σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Γνώμη μου, δεν χρειάζεται πλέον να μετράμε πρωταθλήματα, αλλά μόνο ευρωπαϊκά, συμβάλει στο όλο moto και της διοίκησης. Άρα επιστροφή στο 1 αστέρι. Αν υπάρχει άρνηση στο να αφαιρεθούν τα αστέρια των πρωταθλημάτων, ίσως θα μπορούσαν να πάνε μέσα κάπως έτσι.
Προσωπικά θα τα αφαιρούσα εντελώς και θα έφτιαχνα ένα ξεχωριστό μικρό patchακι σαν το από κάτω, που θα μπορούσε να μπει κάπου αλλού (πχ μανίκι). Αν και δεν βλέπω λόγο ύπαρξης ούτε και γι' αυτό.
Οι υπόλοιποι τι λέτε; Θέλετε να συνεχίσουμε με το 5αστερο που έφτιαξαν πέρυσι;
ΥΓ. Τα 2 "λ" στο "Φιλάθλων" τα πρόσθεσε το ΑΙ όταν το έκανε embroidered και δεν το πρόσεξα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 21-06-25 στις 13:09
drizzt (21-06-25)
Ένα αστέρι του conference, τα λες πολύ σωστά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ντάξει γούστα είναι αυτά, προς το παρόν με όποιον το συζήτησα δεν θέλει να αφαιρεθούν του πρωταθλήματος. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου με τα 5, τα βρίσκω πάρα πολλά. Αρχίζει να γίνεται λίγο τσίρκο η φάση, σαν τον εφτάστερο. Ας διαλέξουν τουλάχιστον μία μέτρηση, είτε 4, είτε 1. Και όταν πιάσουμε τα 50 πρωταθλήματα, ας μετράμε σε 50άδες, ή 25άδες δεν ξέρω.
Και άμα πάρουμε το κεντρικό το Γιουρόπα, για παράδειγμα, θα βάλουμε άλλο χρώμα αστέρι;;;
(Για εμένα και τα αστέρια είναι cringeια, αλλά κάτι θα ξέρει το τμήμα marketing πέρα από την δική μου αξιολόγηση, υποψιάζομαι..)
Συμφωνώ ακόμα περισσότερο. Σκέτο το σήμα και τα υπόλοιπα μπορούν να μπουν άνετα σε πατσάκια σε κάποιο άλλο μέρος της φανέλας. Και γραφιστικά είναι πρόβλημα, γιατί τα στρόγγυλα logos "σπάνε" τις αναλογίες και τις συμμετρίες. Δίπλα σε κάποιο άλλο στρόγγυλο χωρίς αστέρια δείχνει τραγικό, πατημένο προς τα κάτω.
voskos_7 (21-06-25)
Εντωμεταξύ αν συμπληρώσουμε 50 πρωταθλήματα καλή τύχη στο να ευθυγραμμίσουν τα 5 αστέρια για τα πρωταθλήματα και το ένα του conference.
panahs7 (21-06-25)
Εντάσσομαι στο κλαμπ αν υπάρχει η επιλογή χωρίς αστέρια. Απλά ανάμεσα στις άλλες επιλογές προτιμώ να βάλουν μόνο του Κόνφερενς. Χωρίς κανένα ακόμα καλύτερα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (21-06-25)
Γνωμη μου, εφοσον παμε τοσα χρονια με το τυπικο του 10 πρωταθληματα=1 αστερι και κοροιδευαμε και τους αλλοθρησκους για διαφορα αστειακια με πορειες και ευρωλιγκες, θα πρεπει να επιστρεψουμε στο παλιο μοτιβο. Δε γινεται ενω εχουμε 4 αστερια, ξαφνικα να το γυρισουν σε ενα.
Εννοειται επισης οτι το τωρινο σχεδιο με το μεγαλο αστερι ειναι γελοιοτητα. Δεν το κανει κανένας σε ευρωπαικο επιεπδο, οπότε μονο κακο κανει στο image του συλλογου. Καταλαβαινω οτι ειναι ενα οροσημο, αλλα δε χρειαζεται να μεινει στο σημα για πανω απο 1-2 σεζον. Οταν στοχευεις σε νεες επιτυχιες, δεν επιδεικνυεις το πρωτο σαν τρελος, λες και δε θα ξανασυμβει ποτέ. Λέμε τωρα.
Σε τελικη αναλυση ο Ολυμπιακος ειναι αυτο που ειναι για τα 48 πρωταθληματα. Οπως ειναι η Σελτικ, η Μπαγερν, ο Αγιαξ, η Σπαρτα Πραγας κλπ
Αν ενας συλλογος σαν την Κουλα ή τον ΠΑΟΚ για παραδειγμα, τυχαινε να παρει ευρωπαϊκο, δε θα επισκιαζε τον παντοτινο πρωταθλητη σε βαθος χρονου.
Ρε συ ok μέχρι τώρα, αλλά αρχίζει και ξεφεύγει η φάση. 5 αστέρια είναι πολλά. Συν αυτό που είπε ο Πανέας, στα 50 πρωταθλήματα θα γίνουν 6 τα αστέρια. Και αυτό μπορεί να είναι σε 2 χρόνια, δεν είναι μακριά.
Θες να τα μετράς; Βάλε τα στο μανίκι πχ σε ένα σηματάκι, τι διαφορά κάνει; Αν και όπως είπα δεν βλέπω κάποιον ουσιαστικό λόγο πλέον να τα επιδεικνύεις, απ' τους ξένους δεν ασχολείται κανείς με το πόσα πρωταθλήματα έχεις.
Δυστυχώς πολλοί καυλωνουν με τέτοιες μαλακιες, εδώ ρώταγαν για φέτος που είναι το αστέρι του conference, ενώ είχαν πει απ τη διοίκηση 500 φορές ότι φέτος το έμβλημα είναι επετειακό και το ίδιο σε όλα τα τμήματα.
chainsaw (22-06-25)
Εμένα πάλι πρώτη φορά που μου άρεσαν τα αστέρια ήταν τώρα με τα 5. Βέβαια δεν το είδα σε κέντημα αν μου αρέσει. Απ την άλλη μου είναι και ψιλό αδιάφορο να σας πω.
Καλά, μην νομίζεις ότι και εμείς το ζούμε και τόσο...
εμένα μαρέσει το 5+1
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks