Ηρεμήστε και μην ασχολείστε με τα θέατρα τόσο σοβαρά...
Κανα προστιματακι θα πεσει στους παιχτες που ψωλαρμενιζανε σημερα η ειναι πολυ oldschooλια ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ηρεμήστε και μην ασχολείστε με τα θέατρα τόσο σοβαρά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (21-10-24)
Την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Χρήστος Ακκάς αναμένεται να αναλάβει ρόλο αρχισκάουτερ στον Ολυμπιακό, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο Ακκάς ήταν μέχρι και την περασμένη εβδομάδα στη Φέγενορντ, στην οποία και εκτέλεσε χρέη Chief Scout επί μια τριετία, ενώ προηγουμένως δούλεψε επί επτά ολόκληρα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα ώστε να πιάσει δουλειά σε αυτό το ευαίσθητο πόστο ο Ακκάς.
Ειχαμε τετοιο ποστο??
Παντως αν το ειπε ο Νικολακοπουλος ειναι δαγκωτο οτι δν θα γινει.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έρχονται οι Εβραίοι και μας παίρνουν τα πόστα που δεν ξέρουμε ότι έχουμε...
Nikolaos_Kokkinos (23-10-24)
Πιο πιθανο εχω να εχουμε ποστο με χοντογκ και μπυρα σαν ομαδα παρα τμημα σκαουτινγκ
Εκτος αν τμημα σκαουτινγκ εννοουν το κινητο του Μιλτιαδη.
Εντωμεταξυ προσεξε τη συγκλονιστικη λεπτομερεια: λενε Αρχι-σκαουτερ, σαν να υπονοοουν δλδ οτι υπαρχουν κ αλλοι, μικροτεροι σκαουτς απο κατω του..
Ποιοι δλδ?
Θέλεις να ξέρεις;;;
Καλά το θυμήθηκα το επίθετο και αμφέβαλλα μην τον κακοχαρακτήρισα τον άνθρωπο...
Γιος της Χατζηβασιλείου είναι και ένας Θεός ξέρει τί πακέτα θα μας φέρει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 24-10-24 στις 15:02
Nikolaos_Kokkinos (24-10-24)
Φιλικά στο λέω αλλά καμία σχέση.Τα ταλέντα που βρίσκουν οι μεγάλες ευρωπαικές ομάδες σε ηλικίες 15-18 ετών τα αφήνουν κάποια χρόνια στις ομάδες τους προκειμένουν να αποκτήσουν εμπειρίες και μετά τα φέρνουν για να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.Αφού είσαι στον πάτο Καμαρά,Σισέ,Έσε,Γιουσούφ,Σιλά και τα Ελληνόπουλα που βγάζουν μάτια ποιός τους έφερε;;;
Ο πελαργός.
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. εγω αυτα περι συμμαχιας παροτι ειμαι κατα της συνωμοσιολογιας τα πιστευω γιατι εισαστε πολυ βρωμιαρηδες ολοι στο ελληνικο ποδοσφαιρο και ειστε ικανοι για ολα. μονο γι αυτο.
Αν εχεις μαγειρεψει πρωταθληματακι με τον Ρωσοποντιο στα 100 χρονια της ομαδας θα φανει στο τελος αλλα θα φανει και στις κινησεις σου για την επομενη σεζον.
Γιατι σιγουρα 1 εσυ 1 εγω θα παει.
προς το παρον εχεις την μεγαλυτερη ευθυνη γι αυτο που βλεπουμε ακομα και αν ο θειος εχει παθει εγκεφαλικο.
hang your demons
Γιώργο, όλοι βλέπουμε τί γίνεται και όλοι προφανώς είναι στο κόλπο, άσχετα αν είναι δυάδα, τριάδα, ή τετράδα οι συνέταιροι...
Αυτά που κάνουν στις ομάδες τους, όλοι, δεν έχουν καμία λογική και είναι αδύνατο να τα βλέπουμε εμείς και αυτοί, που είναι και χρόνια μέσα και βάζουν τα όποια λεφτά τους (ή ποιανού είναι) να τα κάνουν γιατί τόσο τους κόβει.
Το τί πραγματικά συμβαίνει, θα το μάθουμε κάποια στιγμή, μετά από 20 χρόνια, ξέρω 'γω, που όλα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μαθαίνονται.
Δε ξέρω τί δουλειές έξω από την μπάλα έχουν βάλει στο μάτι να μοιράσουν και τί κρατάει αυτό το θέατρο συμπαγές ώστε να παίζουν όλοι τόσο πρόθυμα, αλλά μέχρι να εμφανιστεί άλλος να ενδιαφέρεται, δεν περιμένω να δούμε κάποια δραματική αλλαγή σε σχέση με αυτό που βλέπουμε τώρα, ξέρω 'γω...
Το μόνο που θέλω από εσάς είναι να μην πετάτε εδώ μέσα σαν τον Πάνο Καμμένο παρασκηνιακές ιστορίες της πιάτσας με αποδείξεις και ονόματα (που δεν υπάρχουν) που μπορούν να δώσουν πάτημα να φάμε μήνυση...
Την αξιολογική σας κρίση σε αυτό που βλέπετε από εκεί που το βλέπουμε όλοι, δεν μπορεί να την διώξει κανείς.
Κοίτα τα λαμόγια το έχουν μαγειρέψει να το πάρει ο Άρης τελικά. ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
Δεν άνοιξε τα πόδια στο βάζελο;;;
Bookmarks